آخرین مطالب

استاندار در دیدار نمایندگان کارگران خبر داد:

برنامه‌های ویژه برای مدیریت نارضایتی‌ها و امنیت سرمایه‌گذاری در کرمان اخبار استان کرمان

برنامه‌های ویژه برای مدیریت نارضایتی‌ها و امنیت سرمایه‌گذاری در کرمان

  بزرگنمایی:
استاندار کرمان ضمن آنکه از برنامه‌های ویژه برای مدیریت نارضایتی‌های کارگری، توسعه اشتغال، برخورد با مدیران کم‌کار و ارتقای رفاه کارگران خبر داد؛ در اقدام دیگری برای تحقق شعار سال، اعضای کمیته امنیت سرمایه‌گذاری استان کرمان را منصوب کرد.

 محمدعلی طالبی در نشست تشکلات جامعه کارگری استان در آستانه هفته کار و کارگر، با قدردانی از زحمات کارگران و خدمتگزاران استان، کمبود زمان را یکی از اصلی‌ترین چالش‌های پیش‌روی کرمان عنوان کرد.

وی با اشاره به حجم بالای کارهای انجام نشده و عقب‌افتاده در سال‌های گذشته، گفت: حتی با کار شبانه‌روزی هم جبران کمبود وقت ممکن نیست اما گستردگی و تنوع پروژه‌ها و نیاز به توجه ویژه به بخش‌های مختلف، ضرورت برنامه‌ریزی دقیق‌تر را ایجاب می‌کند.

استاندار کرمان همچنین از حوزه کارگری به عنوان یکی از بخش‌های کلیدی یاد کرد و خواستار همکاری بیشتر شورای کارگری برای همکاری در تسهیل سرمایه‌گذاری و رونق تولید در استان شد.

وی پیشنهاد داد: به دلیل اهمیت موضوع، باید جلسات فصلی منظمی برای پیگیری مسائل کارگری برگزار شود.

گفتمان "کرمان برفراز" محور توسعه استان است

استاندار کرمان با بیان اینکه گفتمان "کرمان برفراز" به دغدغه ای نهادینه شده در استان تبدیل شده است، بر همگرایی دستگاه‌های اجرایی برای تحقق اهداف توسعه ای این سند تأکید کرد.

وی در این نشست تصریح کرد: خوشحالم که امروز مسیر توسعه استان با شعار "کرمان برفراز" تعیین شده و این گفتمان به الزامی معنوی برای تمامی اقدامات و فعالیت‌های استانی تبدیل شده است.

طالبی با اشاره به نقش کلیدی شورای کارگری و دستگاه‌های عضو آن افزود: این شورا می‌تواند با مدیریت چالش‌های حوزه کار و کارگری همچنین تسهیل فرصت‌های سرمایه گذاری، نقش موثری در توسعه تولید و ایجاد اشتغال در استان ایفا کند.

وی خاطرنشان کرد: همکاری همه جانبه نهادهای استانی می‌تواند زمینه ساز نقش آفرینی بیشتر بخش‌های مختلف در مسیر پیشرفت و آبادانی کرمان باشد.

نارضایتی‌های موجود قابلیت مدیریت و پیشگیری دارند

استاندار کرمان گفت: بخشی از نارضایتی‌های کارگری موجود در استان به‌راحتی قابل مدیریت هستند و مسائل حادی محسوب نمی‌شوند و با برنامه‌ریزی صحیح و نظارت مستمر، می‌توان بسیاری از چالش‌های فعلی را در کوتاه‌مدت برطرف و از اتلاف زمان و هزینه‌های اضافی جلوگیری کرد.

وی افزود: برخی از این نارضایتی‌ها ناشی از سوءمدیریت است که با اقدامات پیشگیرانه و نظارت دقیق‌تر قابل حل هستند.

طالبی از صاحبان صنایع و هلدینگ‌ها خواست توجه بیشتری به مسائل زیرمجموعه‌های خود داشته باشند و شرکت‌ها و سازمان‌ها موظف هستند در حوزه پیشگیری از این نارضایتی‌ها اقدامات موثرتری انجام داده تا از تشدید مشکلات در آینده جلوگیری کنند.

برخورد قاطع با مدیران خاطی که باعث تجمع و اعتصاب شوند

استاندار کرمان در ادامه نشست با نمایندگان کارگران، از مصوبه شورای تامین استان مبنی بر برخورد با مدیرانی که سوءمدیریت آنها منجر به تجمع و اعتصاب کارگری شود، خبر داد.

طالبی با تاکید بر لزوم حفظ آرامش و امنیت مردم، اظهار داشت: دستگاه‌ قضایی موظف شده‌ با مدیرانی که ترک فعل کنند یا باعث زمینه‌سازی بروز بی‌نظمی در استان شوند؛ برخورد قانونی کند.

وی ادامه داد: این برخورد هم شامل بخش دولتی و هم بخش خصوصی خواهد بود و هر کارمندی که در سازمان خود کم‌کاری یا ترک فعل داشته و موجب نارضایتی شود، مورد پیگرد قرار خواهد گرفت.

کرمان سرزمین فرصت‌های طلایی و بهشت سرمایه‌گذاری است

استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنان خود، توسعه اشتغال را به عنوان یک راهبرد مشترک برای تمامی فعالان استان برشمرد و افزود: کرمان سرزمین فرصت‌های طلایی و بهشت سرمایه‌گذاری است و فرصت‌های بی‌نظیری در این استان وجود دارد.

وی گفت: ما نباید به دنبال ساخت فرصت باشیم، بلکه باید غبار از فرصت‌های خاک‌خورده بزداییم.

مقام عالی دولت در استان کرمان با اشاره به قابلیت بالای استان در زمینه‌های مختلف، ابراز امیدواری کرد که با همکاری و همدلی همه اقشار، بتوانیم زمینه اشتغال و رونق اقتصادی استان را فراهم کنیم.

ظرفیت‌های پنهان صنایع دستی کرمان، نیازمند توجه جدی

طالبی بر لزوم توجه بیشتر به ظرفیت‌های عظیم صنایع دستی استان در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی تاکید کرد.

وی گفت: در حالی که صنایع دستی کرمان، گنجینه‌ای از هنر و فرهنگ این استان محسوب می‌شود، این ظرفیت‌ها با بی‌توجهی مواجه شده و آن طور که باید از آن بهره‌برداری نمی‌شود.

استاندار کرمان خاطرنشان کرد: باید با انجام اقداماتی خلاقانه و نوآورانه؛ زمینه اشتغال در صنایع دستی را فراهم کرده و فرصت‌های سرمایه‌گذاری کلان را از دست نداد.

وی با اشاره بر اینکه صنایع کوچک و متوسط (SME) نیز از ظرفیت بالایی برای ایجاد اشتغال در استان برخوردارند گفت: با شناسایی فرصت‌های موجود در این حوزه و ارائه راهکارهای مناسب، می‌توان زمینه اشتغال‌زایی بیشتر را فراهم کرده و شهرک‌های صنعتی نیز با فراهم کردن زیرساخت‌های لازم، می‌توانند میزبان ده‌ها هزار فرصت شغلی جدید باشند.

طالبی، توجه به صنایع دستی و SMEها، را مهم دانست و افزود: این امتیاز نقش مهمی در توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در استان کرمان ایفا خواهد کرد.

تلاش برای ارتقای رفاه کارگران

وی ارتقای سطح رفاه کارگران را مهم دانست و گفت: در اختیار قرار دادن ورزشگاه‌ها و توسعه امکانات ورزشی برای کارگران در اولویت قرار دارد که امیدواریم با همکاری دستگاه‌های مسئول، سایر سازمان‌ها و بانک‌ها، بتوان گام‌های موثری در جهت بهبود وضعیت رفاهی کارگران برداشت و شرایط زندگی بهتری را برای این قشر زحمتکش فراهم کرد.

این نشست با حضور استاندار کرمان، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و با حضور نمایندگان جامعه کارگری استان در محل سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد.

پنجم تا یازدهم اردیبهشت هفته کار و کارگر نامگذاری شده است.

جریان سرمایه‌گذاری در استان روان می‌شود

خبر دیگر روابط عمومی استانداری کرمان اینکه ظهر امروز (چهارشنبه) در نشستی با حضور استاندار، احکام انتصاب اعضای کمیته امنیت سرمایه‌گذاری استان کرمان اعطا شد.

طالبی در این نشست به اهمیت موضوع سرمایه‌گذاری بعد از ابلاغ مقام معظم رهبری در بحث شعار سال پرداخت و آن را یک الزام برای فعالیت و تلاش همه مدیران دانست و گفت: امنیت سرمایه‌گذاری هم به لحاظ بعضی از چالش‌ها در این مسیر و هم جلوگیری از بعضی بهانه‌ها برای سرمایه‌گذاری بسیار مهم است.

وی تصریح کرد: بخشی از معادن خوب ما در اختیار افراد یا بنگاه‌های اقتصادی است که کوچکترین حاشیه‌ای برای شروع عملیات اکتشاف یا بهره‌برداری از آنها، می‌تواند بهانه‌ای برای نبود سرمایه‌گذاری باشد.

استاندار کرمان ادامه داد: براساس رویکرد برنامه تحولی استان، قرار شد تا حوزه معادن را در استان به ویژه مناطق جنوبی فعال کنیم و کمیته امنیت سرمایه‌گذاری می‌تواند در پایان سال اعلام کند که چه اتفاقات مثبتی در استان رقم زده شد.

صدای واحد از دستگاه‌های امنیتی و انتظامی استان درباره سرمایه‌گذاری

وی گفت: تامین امنیت سرمایه‌گذاری، صرف نگاه انتظامی و امنیتی نیست، گاهی بعضی راهکارهای نرم که باید در اولویت فعالیت کمیته قرار گیرد؛ مسیر را باز خواهد کرد.

طالبی عنوان کرد: تفاهم، همدلی و صدای واحدی که از مجموعه دستگاه‌های امنیتی و انتظامی استان در رابطه با بحث سرمایه‌گذاری شنیده می‌شود، پیام بسیار روشنی است که به تنهایی برای اثربخشی در جریان سرمایه‌گذاری استان بسیار موثر خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه کمیته امنیت سرمایه‌گذاری استان، جریان سرمایه‌گذاری را روان خواهد کرد افزود: جدا از رابطه‌ای که کمیته امنیت سرمایه‌گذاری باید با سرمایه‌گذاران داشته باشد، بخشی از فعالیت این کمیته به نحوه عملکرد و فعالیت دستگاه‌های مختلف بر می‌گردد.

استاندار کرمان گفت: اقدامات غیرقانونی یا ترک فعل‌های احتمالی که ممکن است برای ایفای وظایف و مسئولیت‌های قانونی دستگاه‌ها نسبت به صدور مجوزها، پاسخ به استعلام‌ها و تسهیل سرمایه‌گذاری اتفاق بیفتد، نوعی ناامنی روانی برای سرمایه‌گذاران ایجاد کرده که لازم است در فعالیت این کمیته مورد توجه قرار گیرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بارش نزولات جوی مدارس برخی مناطق کرمان را به فضای مجازی کشاند

پیگیری پرونده‌های اغتشاشات کرمان بر اساس قانون تشدید مجازات جاسوسی

جزئیات مراحل ثبت‌نام افراد به عنوان سرپرست برای دریافت کالابرگ

پشه‌ها خونخوارتر شده‌اند!

آغاز ثبت‌ نام آزمون سراسری 1405 از 18 اسفند

پرداخت پاداش و اضافه‌ کار به کارمندان دولت مبتنی بر عملکرد می‌شود

آغاز پروژه اعدام‌سازی با انتشار اخبار جعلی درباره احکام قضایی متهمان اغتشاشات

بروز سکته مغزی در مردان بیش از زنان است/ زمان طلایی درمان را جدی بگیرید

آیا نوشیدن چای داغ در اول صبح به بهبود عفونت معده کمک می‌کند

پرداخت تسهیلات 30 میلیون تومانی با کارمزد صفر درصد به کارکنان آموزش و پرورش

2855 روستای کرمان آماده برگزاری انتخابات شوراها

دادستان کرمان: تصمیمات جدید برای تعیین تکلیف بازداشت‌شدگان اغتشاشات اخذ می شود

جشنواره گل تراکتور در هوای سرد تبریز

استاندار کرمان بر نگاه واقع بینانه به حوزه اتباع تاکید کرد

هشدار پلیس درباره کلاهبرداری سایبری همزمان با واریز کالابرگ 4 میلیونی

فریب افکار عمومی با هوش مصنوعی؛ تولید و انتشار تصاویر جعلی جرم است

استاندار کرمان: کتابخانه‌های عمومی به پایگاه‌های موثر فرهنگی و اجتماعی تبدیل شوند

برج اکرم: نگین تلاش در قلب کویر

حضور 560 هزار دانش‌آموز در طرح سراسری اعتکاف

مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند

طلسم مرمت خانه‌شهر کرمان می‌شکند؟

140 مسجد کرمان جلوه‌ای از دلدادگی در آیین اعتکاف

پیش‌بینی یخبندان شبانه در کرمان تا پایان هفته

تشریح جزئیات دستگیری مادورو از زبان ترامپ

سردار قاآنی به مقام شامخ سپهبد شهید سلیمانی ادای احترام کرد

آغاز اجرای طرح جدید کالابرگ/ هر نفر ماهانه یک میلیون تومان

آنفلوآنزا؛ راه‌های پیشگیری و نکاتی برای مراقبت از کودکان

عرضه بنزین سوپر و تجربه‌ای جدید در تامین بازار سوخت

پزشکیان:راه شهید سلیمانی و سرداران مقاومت را با قدرت ادامه خواهیم داد/ آماده شهادتیم

هماهنگی حداکثری برای سالگرد شهید سلیمانی در کرمان؛ زیرساخت‌های ارتباطی و ایمنی تامین شد

روایت شیخ حسن العبادی از حضور حاج قاسم در محاصره بلد؛ خون مقاومت در رگ‌ها جاری است

صدقه جاریه و اجرای حدود 190 پروژه توسعه و بازسازی عتبات عالیات

اگر حاج‌قاسم بود، چه می‌کرد؟

بازرس کل قضایی کرمان بر لزوم رفع مشکلات شرکت فن‌سازان تاکید کرد

امام جمعه کرمان: دستیابی به نرخ باسوادی 94 درصد در استان دستاورد مهمی است

آتش‌نشان کرمانی از بیمارستان مرخص شد

مشارکت 24 هزار میلیارد ریالی بنگاه‌های اقتصادی با آموزش و پرورش کرمان

تداوم هشدارها در کرمان؛ ناپایداری‌های جوی تا صبح چهارشنبه

آمادگی کامل پلیس راهور کرمان برای اجرای محدودیت‌های ترافیکی هفته مقاومت

استاندار: کرمان پیشتاز صدور مجوز نیروگاه‌های خورشیدی کشور است‌

پوران؛ زائر زیارتگاه عشق و نگهبان خاطره‌ها

سامانه بارشی جدید کرمان را درگیر باران، برف و سیلاب می‌کند

شهری که مُرد و زنده شد

معاون استاندار کرمان: شبکه‌ انتقال اتباع غیرمجاز به کشور در کرمان متلاشی شد

عدالت در نقطه صفر مرزی؛ خدمات قضایی جهادی به روستای محروم مَلکی رسید

کشف 5٠٠ کیلوگرم ماده مخدر شیشه در قلعه‌گنج/ قاچاقچیان متواری شدند ‌

معافیت مالیات بر درآمد کارمندان سال آینده هم پلکانی محاسبه می شود

راوی صدساله هزاره‌های خاموش کرمان

صندلی خالی یک دانشجو؛ گرامیداشت‌ شهید مدافع امنیت در امتحانات پیام‌نور ریگان

استاندار کرمان: استاد باستانی پاریزی تاریخ را به متن زندگی مردم آورد