آخرین مطالب

پنج فروند پهپاد رژیم صهیونیستی در آسمان لرستان منهدم شد حوادث

پنج فروند پهپاد رژیم صهیونیستی در آسمان لرستان منهدم شد

  بزرگنمایی:
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: تاکنون با اقدام به موقع جان‌برکفان سپاه و ارتش قهرمان، پنج فروند پهپاد پیشرفته دشمن در منطقه عمومی خرم‌آباد سرنگون شده است.

 سعید پورعلی عصر پنج‌شنبه در گفت‌وگوی تلویزیونی با شبکه استانی لرستان، اظهار کرد: از مردم می‌خواهم برای افزایش امنیت عمومی استان با هوشیاری هر گزارشی که حاوی تردد مشکوک در سطح محلات، خودروهای فاقد پلاک، عکس‌برداری از اماکن و تأسیسات حساس را مشاهده کردند را با حساسیت و دقت به شماره‌تلفن‌های 110،113 و 114 اعلام کنند.

وی با تأکید بر اینکه یکی از مصادیق همکاری و مشارکت مردم در تأمین امنیت عمومی همین حساسیتی است که نسبت به این موضوع دارند، افزود: از این طریق شاهد دستگیری‌های متعددی بوده‌ایم و هوشیاری و مشارکت مردم می‌تواند سلاح نفوذی‌ها، ستون‌پنجم و کسانی که با دین و آئین این ملک و ملت دشمنی دارند را ابتر و خلع سلاح کند.

معاون استاندار لرستان ضمن ارائه گزارش به مردم، به تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در لرستان اشاره کرد و اظهار داشت: ذخیره‌سازی غذایی از سوی مردم اصلاً ضرورتی ندارد، چون ما مشکلی در تأمین کالاهای اساسی نداریم.

پورعلی‌ با بیان اینکه پایداری خدمات در حوزه رفع نیازهای مردم قطعی است و مردم تردیدی در این‌ رابطه نداشته باشند، تاکید کرد: ستاد تنظیم بازار و شورای آرد و نان چند تصمیم مهم گرفته‌اند، بنا شد نانوایی‌ها در محلاتی که شلوغ هستند تا ساعت 21 به پخت نان ادامه بدهند، به تعبیر دیگر ما افزایش ساعت پخت نان را خواهیم داشت، در صورتی هم افزایش ساعت پخت نان باز هم ضرورت داشته باشد، بناست که تا ساعت 24 استمرار داشته باشد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان در ادامه سخنان خود با اشاره به استفاده از خبازی‌های سیار در سطح مناطق پرجمعیت استان، گفت: ستاد تنظیم بازار و شورای آرد و نان به مردم شریف و هم استانی این اطمینان را می‌دهد که در این بخش هم ما هیچ کمبودی نداریم و مردم با آرامش و اطمینان در این حوزه خریدهای خود را انجام بدهند.

پورعلی با بیان اینکه در چند روز اخیر تیم‌های نظارت و بازرسی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی را با هدایت مدیرکل سیاسی برای بررسی وضعیت ارائه خدمات و فرمانداری‌ها فعال کرده‌ایم، گفت: دیروز و امروز این هیئت از شهرستان‌های ازنا، الیگودرز، بروجرد و دورود بازدید و در برخی از جلسات اقتصادی و امنیتی شرکت کرده‌اند و همراه با فرمانداران این شهرستان‌ها از مناطق مختلف اراده خدمات بازدید به عمل آوردند.

وی تصریح کرد: این بازدیدها در روزهای آتی هم انجام می‌شود و ما به‌صورت مستمر با شهرستان‌ها در ارتباط هستیم و نقطه‌نظرات مسئولان شهرستانی را به مرکز استان منتقل می‌کنیم.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه باهدف بهره‌مندی از ظرفیت رسانه‌ای استان برای اطلاع‌رسانی شفاف و دقیق دیروز جلسه‌ای با حضور نمایندگان خبرگزاری‌های ملی و واحد خبر صداوسیما در استان برگزار کردیم، گفت: تلاش این است باهدف انسجام‌بخشی در فعالیت‌های اطلاع‌رسانی این جلسات را در نوبت‌های دیگر با پایگاه‌های خبری محلی و نشریات محلی برگزار تا از ظرفیت آنها هم در این حوزه استفاده کنیم.

پورعلی با تأکید بر اینکه با هدف بهره‌مندی از ظرفیت دستگاه‌های فرهنگی مردمی و دولتی روز گذشته با حضور نماینده ولی‌فقیه در لرستان برای مقابله نرم با دشمن صهیونیستی جلسه‌ای برگزار شد، گفت: با رویکرد هم‌افزایی تقسیم کار مناسبی انجام شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه مقرر شده است مدیران دستگاه‌های خدمات‌رسانی که پوشش گسترده و فراگیری دارند با حضور در رسانه ملی به مردم گزارش ارائه بدهند، افزود: این برنامه هر روز با همکاری صداوسیما تولید و پخش می‌شود.

معاون استاندار لرستان تعداد شهدای لرستان در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی از آغاز تا کنون را 28 نفر اعلام کرد و گفت: این شهدا شامل 24 شهید از خرم‌آباد و 4 شهید از شهرستان بروجرد است.

وی ادامه داد: تعداد شهدای لرستانی که محل شهادت آنها در خارج از استان بوده و برای مراسم تشییع و تدفین به استان منتقل شده‌اند 16 شهید بوده است، با احتساب این 16 شهید، جمع شهدای لرستانی ما 44 شهید بوده است.

پور علی همچنین بیان داشت: شایعه مهم‌ترین و اساسی‌ترین سلاح دشمن صهیونیستی است، شایعات موجب ازبین‌رفتن اعتماد و ایجاد فضای غبارآلود می‌شود، مردم شریف استان در پیگیری اخبار حتماً به منابع رسمی تولید و انتشار خبر توجه کنند.

وی تصریح کرد: دشمن با شایعه‌سازی در جبهه جنگ روانی فعال است، برای خنثی‌سازی این سلاح مراجعه به مراجع رسمی خبر مهم است و خواهش من این است در مورد شایعات با حساسیت و دقت برخورد کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آفت سرخرطومی حنایی درختان خرما هنوز دست بردار نیست.

فردا آخرین مهلت استعفای انتخابات شوراهای شهر

همایش روستا وعشایر در فهرج

تاکید رئیس شورای اروپا بر ادامه دیپلماسی با ایران

رهبر انقلاب: به وعده‌ی الهی پیروزی حق و زوال باطل یقین کنیم

فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز هفته جاری اجرایی می‌شود

از فردا ساعات کاری «عادی» می‌شود

کشف سوخت قاچاق در بم

سازش دو طایفه در ریگان

لازمه مقابله با اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار وحدت امت اسلامی است

تغییر 15 امام جمعه در کرمان

مردم شرق کرمان در انتظار عمل مسئولان به وعده‌ها

آزادی گروگان 18 ساله در عملیات پلیس بم

سرلشکر موسوی: ایران، دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش حل مشکلات می‌داند

معاون استاندار کرمان: کوتاهی در حوزه بهداشت و درمان پذیرفتنی نیست

استاندار: کرمان می‌تواند به کانون‌ رویدادهای بین‌المللی گردشگری کشور تبدیل شود

پیروزی ایران در سرنوشت سازترین مسابقه گروه یک مقابل تونس/ شاگردان پیاتزا به صعود امیدوار ماندند

حمله تروریستی به خودروی مأموران انتظامی سیب و سوران

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت

خاموشی‌ها تا آخر شهریور به حداقل می‌رسد

اجرای مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک از چهارشنبه

ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف استان کرمان

آغاز ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی

جامعه جهانی خواستار پاسخگویی ناقضان حقوق بین‌الملل شود

آغاز انتخاب رشته آزمون سراسری از فردا

پزشکیان: شانگهای باید در مسیر صلح و اقتصاد گام بردارد

ایران همچنان از ملت مقاوم و شجاع یمن حمایت می‌کند

آمادگی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان افغانستان

"شهادت" یک روز مانده به آخر خدمت/شهید اهل‌ بم در حادثه ایرانشهر را بشناسیم

دستگیری قاتل در نرماشیر طی کمتر از 2 ساعت

مشهد مقدس، سوگوار شهادت سلطان سریر ارتضاء،امام علی ابن موسی الرضا (ع)

ورود بیش از 4 میلیون زائر و مسافر به خراسان رضوی

دستگیری و انهدام تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان

پیام پزشکیان به مناسبت روز پزشک

بیانیه فراجا در پی شهادت نیروهای انتظامی در ایرانشهر