آخرین مطالب

عضو کمیسیون امنیت ملی: تجاوز به ایران نشانه تزلزل در ایفای نقش نهادهای بین‌المللی است گفتگو

عضو کمیسیون امنیت ملی: تجاوز به ایران نشانه تزلزل در ایفای نقش نهادهای بین‌المللی است

  بزرگنمایی:
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد گفت: تجاوز رژیم اسرائیل و آمریکا به کشور ما به تمسخر گرفتن قوانین بین‌الملل است و نشان می‌دهد که نهادهای بین‌المللی در ایفای نقششان دچار تزلزل هستند.

بهنام سعیدی  افزود: این نهادها نتوانستند نقش خود را در کنترل کشورهای خاطی به انجام برسانند و حتی برخی اوقات تحت تاثیر گزارش‌های کذب رژیم‌هایی همچون اسرائیل قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: حتی دیده شده در گزارش‌های آژانس به گزارش کذب و غیر واقعی رژیم صهیونیستی استناد شده است.

سعیدی اقدام آمریکا را بی‌آبرویی و بی‌حیثیت کردن نهادهای بین المللی دانست و اضافه کرد: اگر جامعه جهانی و این نهادها اقدامی نکنند و آمریکا و اسرائیل را پای میز محاکمه نکشانند دیگر جایگاهی در میان افکار عمومی و کشورها در دنیا نخواهند داشت.

تغییر عملکرد کشورها نسبت به نهادهای بین‌المللی

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: وقتی کشورها می‌بینند نهادهای بین‌المللی اثرگذاری خود را از دست داده‌اند یا جهت‌گیری آنها عادلانه نیست، بلکه به سمت کشورهای ابرقدرت و مستکبر است بر عملکرد تصمیم گیری آنها نیز تاثیر خواهد گذاشت.

وی افزود: مشخص بود که آمریکا هم از جنایت های اسرائیل پشتیبانی تجهیزاتی، عملیاتی و اطلاعاتی می کند اما در ظاهر اعلام می کرد وارد جنگ نمی شود.
سعیدی با بیان اینکه آمریکا دقیقا در بحبوحه مذاکرات خیانتی را با همدستی اسرائیل شروع کرد ادامه داد: اخیرا هم اعلام کرده بود بعد از 2 هفته تصمیم می گیرد به ایران حمله بکند یا نکند اما باز هم دورویی این کشور مشخص شد و زودتر دست به این تجاوز نظامی زد.

وی گفت: در همین مدت آغاز مذاکرات تا امروز، جمله حضرت امام راحل در مورد آمریکا که شیطان بزرگ است نمود بیشتری پیدا کرده است.

 

طبق قوانین نهادهای بین‌المللی هم تجاوز آشکار بود

 

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: باوجود قوانین سازمان ملل و آژانس انرژی اتمی، آمریکا به مناطقی حمله نظامی کرده است که حتی نمی تواند آن را تهدید کند و این تجاوز آشمار نشان از خوی پلید و استکباری آمریکا دارد.

 

آمریکا پشیمان می‌شود

 

وی با تصریح بر اینکه مطمئنا ایران پاسخ پشیمان کننده ای به آمریکا و اسرائیل خواهد داد افزود: گزینه‌های مختلفی در حال بررسی است که در زمان و مکان مشخص اجرا شود و آمریکا از اقدامی که انجام داده و خلاف همه اصول و قواعد بین المللی است پشیمان شود.

سعیدی در عین حال یادآور شد: شورای امنیت، سازمان ملل و سازمان انرژی اتمی باید به این مقوله ورود و این اقدام آمریکا را محکوم کنند.

وی پرسید: چگونه یک کشور که عضو سازمان انرژی اتمی است این چنین مورد حمله قرار می گیرد اما اسرائیل دارای بزرگترین زرادخانه‌ها و بمب اتمی است و NPT را نپذیرفته، اما امروز مدافع نداشتن انرژی هسته‌ای شده است؟.

 

مسیر رشد و تعالی خود را حفظ می‌کنیم

 

وی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران مسیر رشد و تعالی خود را طی خواهد کرد و تحت هیچ شرایطی از داشتن انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز دست‌بردار نخواهد بود، این موضوع حق هر کشور، دولت و مردمی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی متذکر شد: یکی از نقشه‌های دشمن که در اولویت آنها قرار داشت رخنه در صفوف و اتحاد و انسجام مردم بود، چون ضرباتی هم که دشمن در طول پیروزی انقلاب اسلامی خورده است به دلیل همین وحدتی بوده که مردم داشتند.

 

بروز انسجام و وحدت

 

وی بیان کرد: راهپیمایی خشم و نصر در نمازجمعه بی‌نظیر بود و از همه قومیت‌ها، مذاهب و حتی کسانی که انتقاداتی داشتند یکجا و در صفوفی متحد ایستادند و یک انسجام و وحدت مثال زدنی را در این چند روز از خود نشان دادند.

سعیدی تقویت و حمایت از نیروهای مسلح را امروز امری ضروری و واجب دانست و گفت: اقدامات نیروهای مسلح همراه با شجاعت و جدیت در حال پیگیری است و مردم باید آنها را از دعای خیر خود محروم نکنند.

 

جنگ روانی مخرب‌تر از بمب

 

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس ادامه داد: از همه مهمتر این است که مردم تحت تاثیر جنگ روانی دشمن قرار نگیرند، گاهی دشمن یک جنگ روانی را به راه می‌اندازد که اثر آن مخرب‌تر از بمب و موشک است؛ بنابراین باید به منابع رسمی برای اخبار مراجعه شود.

وی با بیان اینکه مطمئن باشیم پیروزی از آن جبهه حق خواهد بود اضافه کرد: مردم باید هوشیاری لازم را داشته باشند و موارد مشکوک را به نهادهای امنیتی و انتظامی گزارش دهند، چون کسانی در داخل کشور دست به خیانت زده اند.

سعیدی با اشاره به اهمیت رسانه در شرایط کنونی گفت: از مجموعه صدا و سیمای جمهوری اسلامی، خبرگزاری‌ها، خبرنگاران به ویژه خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) که لحظه به لحظه و دلسوزانه در خط مقدم اطلاع رسانی قرار دارند و صدای حقیقت را به گوش جهان می‌رسانند سپاسگزار و قدردان هستم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

4 طرح عمرانی در شهر بم افتتاح شد

راه‌اندازی موکب سیدالشهدا(ع) در ورودی فهرج

عدم مخالفت با حاکمان ظالم عقوبت الهی درپیش دارد

دستگیری عامل نزاع و تخریب اموال شهروندان در بم

سوء قصد به جان دادستان رفسنجان؛ حال عمومی دادستان رضایت بخش است

اگر آتش‌بس نقض شود تل‌آویو لِه خواهد شد/ پس از جنگ جهانی دوم، برای اولین بار یک کشور پایگاه آمریکا را هدف گرفت

وزیر راه بر مزار سردار دلها و دختر کاپشن صورتی

بازدید وزیر راه از پروژه بزرگ مسکن کوهسار کرمان

اطلاعیه سازمان حج و زیارت درخصوص نحوه ثبت‌نام «عمره» 1404- 1405

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان منصوب شد

نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد

آن‌که جنگ را می‌شناخت و صلح می‌خواست

نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه

کرامت کویر کرمان با طعم گیلاس و زردآلو

هیات رییسه شورای اسلامی شهر کرمان تغییر کرد

وزیر بهداشت آخرین وضعیت مجروحان حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان را پیگیری کرد

2 عنصر عملیاتی گروهک تروریستی منافقین در ایران اعدام شدند

استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن ممنوع است

ترک وظایف موجب احضار رییس اداره ورزش و جوانان ارزوئیه به دادگاه شد

استاندار کرمان: مدیران استانی اهتمام لازم را برای جذب اعتبارات داشته باشند

رسوب 2 هزار و 800 میلیارد تومان در حساب دستگاه‌های اجرایی کرمان

عارف: هوشیاری مردم همواره مانع از به ثمر نشستن اهداف شوم تروریست‌ها شده است

امام جمعه مسجد مکی زاهدان حمله تروریستی به دادگستری را محکوم کرد

بازگشت حدود یک میلیون افغان به افغانستان از ابتدای تیرماه

مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین را ندارند

پرونده‌های تصادفات دیگر به دادگستری ارجاع نمی‌شوند

حل مشکل ترخیص 15 هزار خودروی وارداتی در منطقه ویژه بم با ورود دستگاه قضایی

دهکده سلامت کرمان کجاست؟

اجتماعِ بزرگِ زینبیون در حمایت از حریمِ ولایت

مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله مقدماتی است

ببینید | ای ایران بخوان؛ پیام حساب کاربری رهبر انقلاب در شبکه ایکس

فعالیت دستگاه‌های اجرایی شهر تهران روز شنبه تعطیل است

امام جمعه کرمان: آمریکا سیلی محکمی از ملت ایران خورد

اطلاعیه بانک سپه درمورد برداشت مبالغی از حساب مشتریان

روسیه: دانش، تجربه، مهارت و اراده سیاسی ایران نابود شدنی نیست

مجلس شورای اسلامی طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس را تصویب کرد

پیش بینی برداشت 8 هزار تن زردآلو از باغات جنوب کرمان

6 تن از شهدای حمله‌رژیم صهیونیستی یزد، کرمانی بودند

بسته حمایت از صنایع به‌زودی ابلاغ می‌شود

تجمع مردم و دانشگاهیان در حمایت از نیرو‌های مسلح

وزیر بهداشت: تاکنون 606 نفر در جنگ شهید شده‌اند

مهاجرانی: پیروزی بزرگ امروز حاصل پایمردی ایرانیان است/ تشکر از درایت مقام معظم رهبری

وزیر راه: با غیرت رانندگان در این جنگ 12 روزه مردم با کمبود کالای اساسی روبه‌رو نشدند

عضو کمیسیون امنیت ملی: تجاوز به ایران نشانه تزلزل در ایفای نقش نهادهای بین‌المللی است

دستگیری و احضار 11 نفر در زرند به اتهام تشویش افکارعمومی

سامانه راداری در جنوب عراق هدف قرار گرفت

صربستان فروش مهمات به اسرائیل را متوقف کرد

شرط عراقچی برای توافق آتش بس

دست کم شش کشته در جدیدترین موج حمله موشکی ایران به سرزمین های اشغالی

سرلشکر پاکپور: در صورت تکرار تعدی به ایران پاسخ‌های کوبنده‌تری می‌دهیم