آخرین مطالب

رسوب 2 هزار و 800 میلیارد تومان در حساب دستگاه‌های اجرایی کرمان اقتصادی

رسوب 2 هزار و 800 میلیارد تومان در حساب دستگاه‌های اجرایی کرمان

  بزرگنمایی:
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان با اشاره به میزان تخصیص اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای سال ۱۴۰۳ گفت: تاکنون ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان مانده اعتبارات سال گذشته در حساب دستگاه‌های اجرایی رسوب کرده و هزینه نشده است.

محمدرضا وحیدی روز شنبه در چهارمین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان در سال جاری با اشاره به جلسات استاندار کرمان با ذیحسابان و مدیران مالی دستگاه‌های اجرایی استان افزود: با توجه به اینکه مدت هزینه کرد این اعتبارات تا 31 شهریور امسال است لذا پس از این زمان، باقیمانده موجودی حساب‌ها باید به خزانه برگشت شود.

وی اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی که نمی‌توانند این اعتبارات را جذب کنند تا پایان مردادماه به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان اعلام کنند تا اقدامات لازم برای جذب بهینه این اعتبارات صورت گیرد.

آخرین وضعیت تخصیص اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: سه هزار و 89 میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای از ابتدای سال جاری تاکنون برای 28 دستگاه اجرایی مشمول نظام بودجه اداری در استان کرمان ابلاغ شده که تخصیص 31 درصدی را نشان می‌دهد و پرداخت حقوق، مزایا و سایر هزینه‌های دستگاه‌ها از این محل پرداخت می‌شود و خوشبختانه تاکنون مشکل خاصی در استان نداشتیم.

وی بیان کرد: در حوزه اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای (عمرانی) نیز تاکنون 9 هزار و 586 میلیارد تومان به استان ابلاغ شده است و اعتبارات استانی، نفت، متوازن ملی، توازن و 27 صدم درصد و بخشی اعتبارات ملی استانی شده را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کردیم که 15.5 درصد به استان تخصیص داده شده است و در کمیته تخصیص درباره آن تصمیم گیری می‌شود.

وحیدی با بیان اینکه اعتبارات نفت حدود پنج درصد به استان تخصیص داده شده و تخصیص مابقی اعتبارات هنوز به استان ابلاغ نشده است، گفت: دستگاه‌های اجرایی نسبت به مبادله موافقت نامه‌ها اقدام کنند تا میزان اعتبارات تخصیص یافته را به دستگاه‌ها پرداخت کنیم.

بارگذاری لایه‌های اطلاعات مکانی

وی با اشاره به ابلاغ تصویب نامه مرتبط با حمایت و تسهیل سرمایه گذاری و تاکید استاندار کرمان در این زمینه، افزود: مرکز خدمات سرمایه گذاری در استان کرمان و کشور تصویب شده و یکی از وظایفی که در این مرکز مصوب شد و در حال پیگیری آن هستیم، بارگذاری لایه‌های اطلاعات مکانی پنجره واحد زمین در راستای صدور مجوزهای بی نام در سطح استان است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: براساس هدف گذاری برای سرمایه گذاری در استان باید 24 دستگاه به این سیستم متصل شوند و حداقل 79 لایه اطلاعاتی بارگذاری شود اما تاکنون فقط 28 لایه بارگذاری شده است لذا از دستگاه‌های اجرایی که امکان بارگذاری را دارند درخواست داریم که تا پایان شهریورماه لایه‌های اصلی سرمایه گذاری را در ژئوپورتال مربوطه بارگذاری کنند تا اقدامات بعدی انجام شود.

وی همچنین با اشاره به قانون یک درصد اعتبارات پژوهشی استان گفت: این اعتبارات 2 میلیارد و 860 میلیون تومان می‌شود و مصوب می‌کنیم که این اعتبار برای استان تهیه و مصوب شود مکاتبه با دستگاه‌ها انجام شده اما پاسخ برخی دستگاه‌ها به دست ما نرسیده، پیشنهادات ارایه تا این اعتبار مصوب شود.

39 درصد اعتبارات تملک دارایی هزینه نشده است

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان نیز در این نشست گفت: درخصوص اعتبارات تملک دارایی سال 1403 مانده جذب نشده به معنای این نیست که در دستگاه‌ها کاری انجام نشده اما مهلتی تا پایان شهریور سال جاری وجود دارد که در این مدت تلاش کنیم تا جذب اعتبارات را به موقع انجام دهیم.

صادق سلطانی نژاد افزود: منابع دستگاه‌های اجرایی استان کرمان از محل اعتبارات استانی و ابلاغی هفت هزار و 480 میلیارد تومان است که چهار هزار میلیارد تومان اعتبارات استانی و مابقی ابلاغی است.

وی ادامه داد: چهار هزار و 640 میلیارد تومان از مجموع هفت هزار و 480 میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی در استان هزینه شده و 39 درصد کل مبلغ هزینه نشده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان گفت: 970 میلیارد تومان قرارداد در حال انجام، 360 میلیارد تومان صورت وضعیت در حال رسیدگی در ذیحسابی‌های دستگاه‌های اجرایی، 537 میلیارد تومان در حال مناقصه و 960 میلیارد تومان نیز فاقد مناقصه است.

وی افزود: بیشترین اعتبارات جذب نشده با رقم بالای 100 میلیارد تومان مربوط به ادارات کل نوسازی مدارس، ورزش و جوانان، راه و شهرسازی شمال و جنوب استان، اداره کل زندان‌ها، آبفا و جهاد کشاورزی است و مابقی دستگاه‌ها مابین 20 تا 100 میلیارد تومان اعتبار جذب نشده، دارند.

سلطانی نژاد با بیان اینکه نگران جذب مبالغ فاقد و در حال انجام مناقصه هستیم که ابلاغ آن به پیمانکار باید تسریع شود گفت: دلایل اصلی این مشکل نبود شرکت پیمانکاران و نبود پیمانکار بومی در استان و افزایش برآوردها و قیمت‌ها اعلام شده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت

خاموشی‌ها تا آخر شهریور به حداقل می‌رسد

اجرای مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک از چهارشنبه

ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف استان کرمان

آغاز ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی

جامعه جهانی خواستار پاسخگویی ناقضان حقوق بین‌الملل شود

آغاز انتخاب رشته آزمون سراسری از فردا

پزشکیان: شانگهای باید در مسیر صلح و اقتصاد گام بردارد

ایران همچنان از ملت مقاوم و شجاع یمن حمایت می‌کند

آمادگی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان افغانستان

"شهادت" یک روز مانده به آخر خدمت/شهید اهل‌ بم در حادثه ایرانشهر را بشناسیم

دستگیری قاتل در نرماشیر طی کمتر از 2 ساعت

مشهد مقدس، سوگوار شهادت سلطان سریر ارتضاء،امام علی ابن موسی الرضا (ع)

ورود بیش از 4 میلیون زائر و مسافر به خراسان رضوی

دستگیری و انهدام تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان

پیام پزشکیان به مناسبت روز پزشک

بیانیه فراجا در پی شهادت نیروهای انتظامی در ایرانشهر

آزمون در آستانه افتخار بزرگ آسیایی، سردار کاندیدای بهترین بازیکن سال قاره کهن

آغاز برنامه‌های هفته دولت در کرمان باحضور معاون رئیس‌جمهور

دفاع از مظلومان و انسجام ملی حول محور رهبری ضروری است

حملۀ تروریستی به مأموران پلیس در ایرانشهر/ شهادت پنج مامور نیروی انتظامی

با مقصران حادثه آتش‌سوزی کانکس که جان کودک 7 ساله را گرفت، برخورد می‌شود

کرمان شنبه تعطیل شد

نتایج اولیه نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404 منتشر شد

استکبار ستیزی در راهپیمایی اربعین امسال محسوس بود.

ادارات استان کرمان چهارشنبه ٢٢ مرداد تعطیل شدند

توقیف راننده 16 ساله اتوبوس در کرمان

صدمات وارده به کودکان بر اثر قصور والدین در رانندگی جرم است.

تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین نداریم

هشدار دامپزشکی بم درباره خطر بیماری اسیدوز با نزدیک شدن به فصل برداشت خرما

استاد محمود فرشچیان دار فانی را وداع گفت

4 طرح عمرانی در شهر بم افتتاح شد

راه‌اندازی موکب سیدالشهدا(ع) در ورودی فهرج

عدم مخالفت با حاکمان ظالم عقوبت الهی درپیش دارد

دستگیری عامل نزاع و تخریب اموال شهروندان در بم

سوء قصد به جان دادستان رفسنجان؛ حال عمومی دادستان رضایت بخش است

اگر آتش‌بس نقض شود تل‌آویو لِه خواهد شد/ پس از جنگ جهانی دوم، برای اولین بار یک کشور پایگاه آمریکا را هدف گرفت

وزیر راه بر مزار سردار دلها و دختر کاپشن صورتی

بازدید وزیر راه از پروژه بزرگ مسکن کوهسار کرمان