آخرین مطالب

امام جمعه کرمان: ارزش‌ها، تقویت همدلی و محور اتحاد جدی‌ گرفته شود اخبار استان کرمان

امام جمعه کرمان: ارزش‌ها، تقویت همدلی و محور اتحاد جدی‌ گرفته شود

  بزرگنمایی:
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان توصیه‌های رهبر معظم انقلاب را مهم دانست و بر حفظ و تقویت اتحاد و همدلی تأکید کرد و گفت: ما باید همراه باشیم، اختلاف سلیقه‌های سیاسی نباید به نزاع و جدایی منجر شود، بلکه همه باید پای مصالح کشور و ارزش‌های دینی بایستند و محور اتحاد را جدی بگیریند.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسن علیدادی سلیمانی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کرمان حمایت از دولت و رئیس‌جمهور در شرایط سخت اجرایی را ضروری دانست و گفت: مسئولان اجرایی شبانه‌روز برای معیشت مردم تلاش می‌کنند و نیازمند پشتیبانی هستند.

وی با عرض تسلیت و تعزیت شهادت دانشمندان شهید هسته‌ای شهید فخری‌زاده و شهید شهریاری، ٢ چهره علمی و بزرگ کشور که تنها به جرم داشتن علم و قرار دادن دانش خود در خدمت پیشرفت ایران اسلامی به شهادت رسیدند، یاد و خاطره آنان را گرامی داشت.

امام جمعه کرمان‌ شهادت خلبان شهید کشوری در دوران دفاع مقدس را تسلیت گفت و تأکید کرد: هر یک از شهدا همچون ستون‌های استوار کشور را در برابر حوادث و توطئه‌های دشمنان حفظ کرده‌اند.

امام جمعه کرمان در ادامه با اشاره به میرزا کوچک‌خان جنگلی، او را مردی تاریخ‌ساز، تکلیف‌محور و مبارزی خستگی‌ناپذیر دانست که در دوران خفقان با بصیرت و آگاهی در راه آزادی کشور و دفاع از ارزش‌ها جان خود را فدا کرد.

وی همچنین مناسبت شهادت شهید مدرس را یادآور شد و روز مجلس را به نمایندگان مجلس شورای اسلامی تبریک گفت و آنان را به اقتدا به شهید مدرس در نگاه عدالت‌محور، دشمن‌شناسی و توجه به مصالح کشور فراخواند.

علیدادی سلیمانی با ذکر خاطره‌ای از شهید رجایی، رئیس‌جمهور شهید، بر مسئولیت سنگین نمایندگان مجلس در برابر مردم و پاسخگویی در قیامت تأکید کرد و گفت: نگاه الهی و توحیدی باید بر مجلس شورای اسلامی حاکم باشد.

وی روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را به سلحشوران و شجاعان این نیرو تبریک گفت و افزود: امروز نیروی دریایی با تکنولوژی بالا، ایمان راسخ و شجاعت سربازان و افسران خود، آب‌های آزاد جهان را در سیطره دارد و غرور ایرانی را به نمایش گذاشته است.

امام جمعه کرمان همچنین شهادت فرمانده مجاهد حزب‌الله شهید طباطبایی را که به دست رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی ترور شد، تسلیت گفت و افزود: دنیا امروز شاهد جنایات این رژیم در فلسطین و لبنان است، در حالی که مجامع بین‌المللی در سکوت مرگبار قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، شکست آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر را یادآور شد و گفت: انسجام و وحدت ملت ایران دشمنان را ناکام گذاشت و آنان را مجبور به پذیرش آتش‌بس کرد.

امام جمعه کرمان پرهیز از اسراف و تبذیر را از دیگر توصیه‌های مهم دانست و با ابراز تأسف از مصرف بالای انرژی و منابع در کشور، خواستار ساده‌سازی زندگی‌ها و کاهش هزینه‌های غیرضروری شد.

وی در پایان بر ارتباط با خدا و تقویت معنویت تأکید کرد و گفت: خداوند پشتیبان جامعه مؤمنین است و باید در خلوت و جلوت ارتباط خود را با خداوند بیشتر کنیم.

علیدادی سلیمانی در دعای پایانی از خداوند خواست عاقبت امور را ختم به خیر گرداند، روح امام راحل را متعالی فرماید، طول عمر با عزت مقام معظم رهبری را عنایت کند، نسل جوان را از خطرات مصون بدارد و کشور را در سایه حضرت ولی عصر (عج) محافظت فرماید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بارش نزولات جوی مدارس برخی مناطق کرمان را به فضای مجازی کشاند

پیگیری پرونده‌های اغتشاشات کرمان بر اساس قانون تشدید مجازات جاسوسی

جزئیات مراحل ثبت‌نام افراد به عنوان سرپرست برای دریافت کالابرگ

پشه‌ها خونخوارتر شده‌اند!

آغاز ثبت‌ نام آزمون سراسری 1405 از 18 اسفند

پرداخت پاداش و اضافه‌ کار به کارمندان دولت مبتنی بر عملکرد می‌شود

آغاز پروژه اعدام‌سازی با انتشار اخبار جعلی درباره احکام قضایی متهمان اغتشاشات

بروز سکته مغزی در مردان بیش از زنان است/ زمان طلایی درمان را جدی بگیرید

آیا نوشیدن چای داغ در اول صبح به بهبود عفونت معده کمک می‌کند

پرداخت تسهیلات 30 میلیون تومانی با کارمزد صفر درصد به کارکنان آموزش و پرورش

2855 روستای کرمان آماده برگزاری انتخابات شوراها

دادستان کرمان: تصمیمات جدید برای تعیین تکلیف بازداشت‌شدگان اغتشاشات اخذ می شود

جشنواره گل تراکتور در هوای سرد تبریز

استاندار کرمان بر نگاه واقع بینانه به حوزه اتباع تاکید کرد

هشدار پلیس درباره کلاهبرداری سایبری همزمان با واریز کالابرگ 4 میلیونی

فریب افکار عمومی با هوش مصنوعی؛ تولید و انتشار تصاویر جعلی جرم است

استاندار کرمان: کتابخانه‌های عمومی به پایگاه‌های موثر فرهنگی و اجتماعی تبدیل شوند

برج اکرم: نگین تلاش در قلب کویر

حضور 560 هزار دانش‌آموز در طرح سراسری اعتکاف

مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند

طلسم مرمت خانه‌شهر کرمان می‌شکند؟

140 مسجد کرمان جلوه‌ای از دلدادگی در آیین اعتکاف

پیش‌بینی یخبندان شبانه در کرمان تا پایان هفته

تشریح جزئیات دستگیری مادورو از زبان ترامپ

سردار قاآنی به مقام شامخ سپهبد شهید سلیمانی ادای احترام کرد

آغاز اجرای طرح جدید کالابرگ/ هر نفر ماهانه یک میلیون تومان

آنفلوآنزا؛ راه‌های پیشگیری و نکاتی برای مراقبت از کودکان

عرضه بنزین سوپر و تجربه‌ای جدید در تامین بازار سوخت

پزشکیان:راه شهید سلیمانی و سرداران مقاومت را با قدرت ادامه خواهیم داد/ آماده شهادتیم

هماهنگی حداکثری برای سالگرد شهید سلیمانی در کرمان؛ زیرساخت‌های ارتباطی و ایمنی تامین شد

روایت شیخ حسن العبادی از حضور حاج قاسم در محاصره بلد؛ خون مقاومت در رگ‌ها جاری است

صدقه جاریه و اجرای حدود 190 پروژه توسعه و بازسازی عتبات عالیات

اگر حاج‌قاسم بود، چه می‌کرد؟

بازرس کل قضایی کرمان بر لزوم رفع مشکلات شرکت فن‌سازان تاکید کرد

امام جمعه کرمان: دستیابی به نرخ باسوادی 94 درصد در استان دستاورد مهمی است

آتش‌نشان کرمانی از بیمارستان مرخص شد

مشارکت 24 هزار میلیارد ریالی بنگاه‌های اقتصادی با آموزش و پرورش کرمان

تداوم هشدارها در کرمان؛ ناپایداری‌های جوی تا صبح چهارشنبه

آمادگی کامل پلیس راهور کرمان برای اجرای محدودیت‌های ترافیکی هفته مقاومت

استاندار: کرمان پیشتاز صدور مجوز نیروگاه‌های خورشیدی کشور است‌

پوران؛ زائر زیارتگاه عشق و نگهبان خاطره‌ها

سامانه بارشی جدید کرمان را درگیر باران، برف و سیلاب می‌کند

شهری که مُرد و زنده شد

معاون استاندار کرمان: شبکه‌ انتقال اتباع غیرمجاز به کشور در کرمان متلاشی شد

عدالت در نقطه صفر مرزی؛ خدمات قضایی جهادی به روستای محروم مَلکی رسید

کشف 5٠٠ کیلوگرم ماده مخدر شیشه در قلعه‌گنج/ قاچاقچیان متواری شدند ‌

معافیت مالیات بر درآمد کارمندان سال آینده هم پلکانی محاسبه می شود

راوی صدساله هزاره‌های خاموش کرمان

صندلی خالی یک دانشجو؛ گرامیداشت‌ شهید مدافع امنیت در امتحانات پیام‌نور ریگان

استاندار کرمان: استاد باستانی پاریزی تاریخ را به متن زندگی مردم آورد