آخرین مطالب

جزئیات نحوه خروج از کشور مشمولان سربازی برای ایام اربعین اجتماعی

جزئیات نحوه خروج از کشور مشمولان سربازی برای ایام اربعین

  بزرگنمایی:
درباره چگونگی خروج از کشور مشمولان سربازی در ایام اربعین بیشتر بدانید.


به گزارش  نسیم شرق ، برخی از مشمولان خدمت وظیفه عمومی که قصد سفر به خارج از کشور را دارند، درباره فرآیند ثبت اینترنتی درخواست خود برای خروج از کشور سوالاتی دارند که در این گزارش پاسخ خواهیم داد.

مطابق قوانین موجود در ارتباط با سربازی و خدمت وظیفه عمومی، اولین مرحله‌ای که مشمولان وظیفه باید انجام دهند، اخذ کد سخا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) است، تا پس از دریافت این کد با ورود به درگاه خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) به نشانی www.evazifeh.epolice.ir نسبت به ثبت اطلاعات اولیه خود مانند: نام و نام خانوادگی، کدملی، آدرس محل سکونت و کدپستی اقدام کنند.

 

مشمولان در نظر داشته باشند که به هنگام ورود به سایت، کد ملی و سخا مورد نیاز است.

همچنین؛ مشمولان باید در مرحله بعد نسبت به ثبت اطلاعات مربوط به خروج از کشور مانند کشور مقصد، تاریخ خروج از کشور، تاریخ ورود به کشور، نوع سفر (تفریحی، علمی و زیارتی) اقدام کنند، البته مشمولان در نظر داشته باشند که تاریخ درخواست خروج از کشور ملاک ورود و خروج آن‌ها به کشور است و در هنگام ثبت تاریخ ورود و خروج خود به کشور حتما دقت کنند.

متقاضیان در مرحله بعد باید یکی از 2 گزینه: دانشجویی و یا دارندگان برگ آماده به خدمت را انتخاب کنند. همچنین مشمولان پس از این اقدام، باید نسبت به پرداخت اینترنتی مبلغ 3500 تومان هزینه خدمات اینترنتی نیز اقدام کنند.

مشمولانی که دانشجو هستند، در نظر داشته باشند که با انتخاب گزینه دانشجو هستم، درخواست خروج از کشورشان به صورت سیستمی به کارتابل دانشگاه ارسال می‌شود و پس از بررسی وضعیت تحصیلی از سوی دانشگاه، در صورت تأیید معافیت تحصیلی به سامانه وظیفه عمومی منتقل خواهد شد و در صورت عدم تأیید معافیت تحصیلی نیز پیغامی مبنی بر رد درخواست شما توسط دانشگاه رویت می‌شود.

گفتنی است؛ پس از انتقال اطلاعات افراد به سامانه وظیفه عمومی، پنجره‌ دیگری مبنی بر دریافت شماره حساب قوانین فرد مشمول خدمت برای استرداد هزینه ودیعه باز خواهد شد، همچنین در این مورد تأکید شده است که حتما شماره حساب مشمول وارد شود.

پس از ثبت شماره حساب فرد، یک گزینه دیگر مبنی بر واریز اینترنتی مبلغ ودیعه نیز فعال می‌شود و مشمولان می‌توانند به صورت اینترنتی نسبت به پرداخت مبلغ ودیعه خود اقدام کنند. البته بهتر است بدانید که برای پرداخت مبلغ ودیعه، نیاز به داشتن کارت قوانین نیست و افراد می‌توانند با تمامی کارت‌های عضو شبکه شتاب این کار را انجام دهند.

 

همچنین؛ پس از واریز مبلغ ودیعه توسط فرد متقاضی خروج از کشور، پنجره دیگری مبنی بر شماره سریال پرداخت و شماره درخواست، کد ارجاع و غیره باز خواهد شد و ضروری است که افراد این اطلاعات را ذخیره کنند،  پس از ذخیره اطلاعات، وارد مرحله نهایی 5 یعنی مرحله ارسال درخواست به وظیفه عمومی خواهید شد.

مشمولان در نظر داشته باشند که در این مرحله در صورت رخ داد خطا در پرداخت مبلغ ودیعه و کسر مبلغ از حساب، برای رفع خطا باید گزینه ثبت کد ارجاع را انتخاب، ذخیره و تأیید کنند تا خطا برطرف و درخواست‌شان وارد مرحله نهایی 5 شود.

همچنین در این صفحه گزینه‌ دیگری با عنوان مالی وجود دارد که برای اطمینان از پرداخت مبلغ ودیعه خود، می‌توانید با انتخاب این گزینه ده تراکنش آخر حساب خود را مشاهده کنید.

گفتنی است؛ مشمولان وظیفه‌ دانشجو دارای معافیت تحصیلی که قصد سفر به کشور عراق را در ایام اربعین دارند، برای این سفر نیاز به وثیقه و پرداخت ودیعه ندارند. دانشجویان و دانش‌آموزان می‌توانند بدون سپردن وثیقه در ایام اربعین حسینی از کشور خارج شوند.

لازم به ذکر است؛ پس از واریز کردن مبلغ، اطلاعات افراد به سامانه سازمان وظیفه عمومی منتقل خواهد شد که خود این مرحله نیز حدود یک روز کاری زمان می‌برد.

همچنین پس از انتقال مدارک و بررسی اطلاعات افراد، مجوز خروج از کشور آن‌ها توسط اپراتور به سازمان وظیفه عمومی صادر و به سامانه کشوری گذرنامه منتقل می‌شود که این انتقال اطلاعات نیز یک روز کاری زمان خواهد برد.

مشمولان باید در نظر داشته باشند که با توجه به احتساب زمان انتقال اطلاعات به سامانه وظیفه عمومی و انجام اقدامات مربوطه دیگر، لازم است درخواست خود را از یک تا دو هفته قبل خروج از کشور ثبت کنند تا دچار مشکل نشوند.

همچنین تمامی مشمولان خدمت وظیفه‌ای که در مهلت معرفی هستند، باید قبل از ثبت درخواست خروج از کشور، درخواست اعزام به خدمت خود را در دفاتر (پلیس+10) ثبت و بعد از گذشت 2 روز کاری، جهت ثبت درخواست خروج از کشور خود به شیوه‌های ذکر شده اقدام کنند.

گفتنی است؛ آن دسته از افراد که در مهلت معرفی درخواست اعزام خود را ثبت می‌کنند، می‌توانند تاریخ اعزام خود را تا پایان مهلت معرفی انتخاب کنند.

همچنین؛ برای مشمولان وظیفه‌ای که دارای برگ آماده به خدمت هستند نیز مرحله تأییدیه دانشگاه وجود ندارد و درخواست آنان به طور مستقیم به مرحله دریافت شماره حساب و واریز مبلغ ودیعه منتقل خواهد شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید

راز کشف جسد یک زن جوان در کرمان، مشخص شد

امام جمعه فهرج درگذشت

فضای پروازی کشور تا 14 فردا شنبه بسته است

فرود موشک‌های ایرانی در قلب تل‌آویو

رهبر معظم انقلاب: نیروهای مسلح رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد

امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران شد

دو فروند جنگنده F35 متخاصم رژیم صهیونیستی توسط پدافند هوایی ارتش منهدم شد

دشمن برغم ادعای رهگیری موفق به مقابله با امواج حملات موشکی ایران نشد

اطلاعیه شماره 1 ستاد کل نیرو‌های مسلح

فعالان فضای مجازی امنیت روانی جامعه را مخدوش نکنند

بیانیه وزارت امور خارجه در پی حملات امروز رژیم صهیونیستی

شهادت شماری از فرماندهان و شخصیت‌های علمی در حملات رژیم صهیونیستی

سپاه پاسداران در پی حمله رژیم صهیونیستی بیانیه صادر کرد

رژیم صهیونی برای خود سرنوشت دردناکی تدارک دید

اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات درباره انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

حکم اعدام 9 تروریست داعشی اجرا شد

فرمانداران و بخشداران صاحب اتاق فکر می‌شوند

پزشکیان: هوش مصنوعی یکی از سرفصل‌های آموزشی جدید برای معلمان است

مدیرکل غله کرمان: منتظر ابلاغ قیمت جدید نان هستیم

هوشنگ مرادی کرمانی از بیمارستان مرخص شد

ادعای ترامپ: ایران در مذاکرات هسته‌ای تهاجمی‌تر و سرسخت‌تر شده است

تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید

سردار جلالی: صهیونیست‌ها غذا را به سلاح تبدیل کرده‌اند

جزئیات کشته شدن محکوم قتل عمد در بیمارستان کرج

بیست و هشتمین فرزند جانباز کهنوجی به دنیا آمد

پرداخت فوق العاده خاص کارمندان مشروط شد

میراث فرهنگی بم: خشکاندن عمدی نخلستان‌ها غیرممکن است

خسارت سیل به جاده‌های قلعه‌گنج ١٠٠ میلیارد ریال اعلام شد

وزیر کشور تعطیلی 2 هفته ای صنایع را تکذیب کرد

70 هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور داریم/ انتقاد از تملک 51 کارخانه توسط بانک‌ها

ثبت 600 هزار بازدید روزانه از نمایشگاه کتاب تهران/ مجموع فروش به 424 میلیارد تومان رسید

یارانه اردیبهشت دهک‌های اول تا سوم واریز شد

در دهک‌بندی‌ها اطلاعات نادرست ارائه شد

استاندار کرمان: مصرف برق ادارات و صنوف را به نفع کشاورزان کم کردیم

جیب خالی میراث برای 2 قلعه‌ 3 هزار ساله شهر کرمان

پزشکیان: ترامپ ایرانیان را نشناخته است

قطعی برق در دمای 45 درجه جنوب کرمان و خاموشی پمپ‌های کشاورزی

پایان گروگانگیری سه ماهه جوان رودبارجنوبی در کشور همسایه

استاندار کرمان: به دلیل قطعی‌های برق شرمنده مردم نجیب استان هستیم

جزییات امتحان نهایی مدارس کرمان و پیگیری برای جلوگیری از قطع برق

سید عباس عراقچی: می‌توان گفت و گوها را رو به جلو ارزیابی کرد

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم

فریب آگهی‌های استخدام تقلبی را نخورید

هند و پاکستان بر سر آتش‌بس کامل به توافق رسیدند

اوباش در کرمان شناسنامه‌دار می‌شوند

هشدار درباره رانندگی بدون گواهینامه زیر سن قانونی

دمای کرمان گرم‌تر می‌شود

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!