آخرین مطالب

توصیه های اورژانس کرمان برای مسافران نوروزی پزشکی و سلامت

توصیه های اورژانس کرمان برای مسافران نوروزی

  بزرگنمایی:
رئیس اورژانش علوم پزشکی و دبیر کمیته خدمات بهداشتی ستاد خدمات سفر استان کرمان با اشاره به تحلیل علل حوادث جاده ای که ۷۰درصد علت حادثه را عامل انسانی دانسته توصیه هایی را در این خصوص ارایه داده است .

سید محمد صابری افزود: با توجه به تحلیل علل حوادث جاده‌ای، عامل انسانی زمینه‌ساز وقوع 70 درصد حوادث ترافیکی است که طبق مطالعات انجام شده ریشه در دو مولفه درک خطر حوادث ترافیکی وناآشنایی بسیاری از کاربران جاده با امر برنامه ریزی سفر دارد.
وی انتخاب زمان مناسب جهت آغاز سفر، توجه به مسیر و راه ایمن‌تر، کسب اطلاع از ویژگی‌های مسیر و مرور ذهنی مسیر سفر، پیش‌بینی مدت‌زمان لازم جهت رسیدن به مقصد، انتخاب محل‌های توقف و استراحت در طول مسیر، اطلاع از وضعیت آب‌وهوای مسیر و پیش‌بینی اقدامات لازم جهت مواجهه با شرایط نامناسب جوی از مواردی هستند که در برنامه‌ریزی سفر از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی در ادامه گفت: در برنامه ریزی سفر می توان به مواردی دیگر چون در نظر گرفتن زمان کافی جهت مواجهه با شرایط غیرقابل‌پیش‌بینی در طول مسیر همچون ترافیک و نقص فنی خودرو، برخورداری از خواب و تغذیه کافی و مناسب قبل از شروع سفر، بررسی و رفع نواقص فنی خودرو قبل از شروع سفر، رفع هرگونه تنش روانی و ذهنی قبل از رانندگی، پرهیز از مصرف داروها و مواد خواب‌آور و تضعیف‌کننده قدرت تصمیم‌گیری و قضاوت، قبل و حین رانندگی اشاره کرد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: بسیاری از حوادث ترافیکی که به دنبال خواب‌آلودگی، خستگی و یا سرعت غیرمجاز به وقوع می‌پیوندد ناشی از تلاش راننده برای جبران زمان از دست‌رفته و رسیدن به مقصد است که در واقع پیامد عدم برنامه‌ریزی مناسب سفر می‌باشد.
صابری افزود: سعی ما در این است که تا قبل از شروع سفرهای نوروزی بتوانیم از طریق ابزار رسانه بر روی موضوع برنامه‌ریزی در سفر تأکید بیشتری نماییم و آن را از طریق رسانه‌ها و ابزارهای ارتباطی به افراد جامعه منتقل کنیم.
وی با بیان اینکه عامل درک خطر موضوع مهم دیگر در کاهش حوادث ترافیکی است گفت: از آنجا که رانندگی یک فعالیت حرفه ای و پرخطر است، آگاهی داشتن از تبعات، آثار و پیامدهای سوء ناشی از حوادث ترافیکی می‌تواند اصلاح و بهبود رفتار ترافیکی را در برداشته باشد.
مدیر حوادث و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی کرمان در ادامه از راه اندازی 22 ایستگاه سلامت نوروزی در مبادی ورودی شهرهای استان کرمان خبر داد و افزود: وظیفه این ایستگاهها ارائه خدمات درمانی سرپایی به مسافران و در اختیار قرار دادن اطلاعات مربوط به ساعات فعالیت کاری مراکز درمانی و سایر نیازهای درمانی است.
صابری با توجه به رخ دادن عمده تصادفات نوروزی درراه‌های برون‌شهری گفت: آمبولانس‌های اورژانس نیز در کنار ایستگاه سلامت مستقر خواهند بود که استقرار آن‌ها در مبادی ورودی شهرها می تواند به ارائه فوری خدمات به مصدومان ناشی از حوادث ترافیکی کمک بزرگی باشد.
وی افزود: مرکز هدایت عملیات بحران علوم پزشکی کرمان در ایام نوروز به صورت 24 ساعته فعالیت دارد و تمام حوادث و وضعیت‌های اضطراری را پایش کرده و هماهنگی لازم را با حوزه‌های بهداشت، درمان و بیمارستان‌ها به عمل‌آورده تا در این ایام بتوانند آمادگی کافی را برای شرایط بحرانی و اضطراری داشته باشند.
مدیریت حوادث و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در ادامه با اشاره به ارائه خدمت 160 پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی در استان کرمان گفت: تعداد 112 پایگاه در جاده‌ها و محورهای برون‌شهری و تعداد 48 پایگاه نیز در درون شهرها مستقر و ارائه خدمت می‌کنند.
صابری همچنین از وجود یک فروند بالگرد اورژانس و آمادگی پایگاه اورژانس هوایی کرمان در نوروز 98 خبر داد و گفت: گروه فوریت‌های پزشکی در این بالگرد مستقر و آماده ارائه خدمات از جمله اعزام مصدومان احتمالی هستند و 4 دستگاه اتوبوس آمبولانس نیز در مبادی ورودی 4 شهر کرمان، رفسنجان، بم و جیرفت مستقر خواهند شد که قابلیت انتقال جمعی مصدومان را در حوادث پر تلفات و غیرمترقبه دارد.
مدیر حوادث و فوریت‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیمارستان های شبانه روزی را در تمام شهرهای بزرگ استان که کار درمان و مداوای بیماران را به عهده دارند 34 بیمارستان اعلام کرد و گفت: 45 اکیپ نظارتی حوزه بهداشت و درمان استان نیز روزانه بر نحوه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، مراکز تهیه و توزیع مواد خوراکی و آشامیدنی از قبیل رستوران‌ها و اغذیه‌فروشی‌ها نظارت خواهند داشت.
وی تصریح کرد: همکاران حوزه بهداشت از 20 اسفندماه برنامه‌های نظارتی خود را تشدید کرده و با یک برنامه منسجم امر پایش و نظارت بر اماکن مربوطه را انجام می‌دهند.
دبیر کمیته خدمات بهداشتی، درمان و محیط ‌زیست ستاد خدمات سفر استان همچنین از دایر بودن داروخانه‌های شبانه‌روزی در ایام نوروز برای ارائه خدمات به بیماران خبر داد و گفت: مدیران ارشد حوزه سلامت استان طبق برنامه تدوین‌شده به‌صورت روزانه از مراکز و واحدهای تحت نظر خود بازدید نموده و در بیمارستان ها نیز حداقل دو نفر از مدیران ارشد به‌صورت مستمر در ایام نوروز برای پیگیری نیازهای بیماران حضور دارند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حادثه آفرینی خودروی حامل اتباع غیر مجاز

پیامدهای غیبت از خدمت سربازی؛ از قطع یارانه تا محرومیت از سفر

فرصت ثبت نام حج تمتع 1405 برای اولویت‌های جدید فراهم شد

سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران

سکته قلبی عامل 24 درصد مرگ‌ها در ایران است

شفیع آباد شهداد بهترین روستای گردشگری جهان

واگذاری خودرو 200 کرمانی را نقره داغ کرد

روشی ساده و کاربردی برای محافظت از دندان‌ها در برابر پوسیدگی

آغاز پیش فروش محصولات سایپا از فردا

استفاده از گوشی سلامت چشم را تهدید می‌کند

گسترش پشه آئدس در 10 شهرستان هرمزگان/ ابتلای 74 نفر به تب دِنگی

«ملاکمال» معتمد بلوچ ترور شد/ قرارگاه قدس سپاه بیانیه داد

اثر بخشی یک مسکن رایج در کاهش خطر سرطان رحم

سپاه: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند

نمایش یک پهپاد در مجلس بریتانیا و انتساب آن به ایران «مضحک» است

جاسوس موساد در قم اعدام شد

آفت سرخرطومی حنایی درختان خرما هنوز دست بردار نیست.

فردا آخرین مهلت استعفای انتخابات شوراهای شهر

همایش روستا وعشایر در فهرج

تاکید رئیس شورای اروپا بر ادامه دیپلماسی با ایران

رهبر انقلاب: به وعده‌ی الهی پیروزی حق و زوال باطل یقین کنیم

فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز هفته جاری اجرایی می‌شود

از فردا ساعات کاری «عادی» می‌شود

کشف سوخت قاچاق در بم

سازش دو طایفه در ریگان

لازمه مقابله با اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار وحدت امت اسلامی است

تغییر 15 امام جمعه در کرمان

مردم شرق کرمان در انتظار عمل مسئولان به وعده‌ها

آزادی گروگان 18 ساله در عملیات پلیس بم

سرلشکر موسوی: ایران، دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش حل مشکلات می‌داند

معاون استاندار کرمان: کوتاهی در حوزه بهداشت و درمان پذیرفتنی نیست

استاندار: کرمان می‌تواند به کانون‌ رویدادهای بین‌المللی گردشگری کشور تبدیل شود

پیروزی ایران در سرنوشت سازترین مسابقه گروه یک مقابل تونس/ شاگردان پیاتزا به صعود امیدوار ماندند

حمله تروریستی به خودروی مأموران انتظامی سیب و سوران

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت