آخرین مطالب

وزیر راه و شهرسازی

مرحله دوم ثبت نام طرح اقدام مسکن بعد انتخابات اقتصادی

مرحله دوم ثبت نام طرح اقدام مسکن بعد انتخابات

  بزرگنمایی:
وزیر راه و شهرسازی از آغاز مرحله دوم طرح اقدام ملی مسکن بعد از انتخابات خبرداد.

به گزارش نسیم شرق ، وزیر راه و شهرسازی در همایش طرح اقدام ملی مسکن گفت: خانه دارشدن مردم وظیفه دولت است و دولت باید زمینه مسکن دارشدن مردم را فراهم کند.
محمد اسلامی ادامه داد: جریان تولید مسکن باید پایدار شود اگرچه دولت‌ها عوض می‌شوند و برچسب‌ها تغییر می‌کند، اما اصل، خدمتگزاری برای مردم است و ما برای خدمت به مردم اینجا هستیم و باید ذهنیت هم گرایی را ایجاد کنیم.
وی گفت: برخی به بهانه‌های مختلف کار را به عقب می‌اندازند که باید این رویه تغییر کند.
وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: تکمیل 550 هزار واحد مسکن مهر را در دستور کار خود قرار دادیم.
وی افزود: در ابتدای سمت خود وعده تکمیل مسکن مهر را دادم که باید عملی شود و واحد‌ها باید با هر قراردادی تکمیل شود.
اسلامی گفت: برخی از افراد دارایی خود طلا و ... را فروخته و تحویل تعاونی‌ها دادند که متاسفانه برخی از تعاونی‌ها مشکلاتی را به وجود اوردند که باید پیگیری کنیم.
وی گفت: نهضت خانه سازی باید انجام شود انبوه سازان چه بیایند و چه نیایند این طرح را اجرایی خواهیم کرد.
اسلامی افزود: نظام مهندسی کشور باید هرچه سریعتر نقشه‌ها را تحویل و تخفیفات مناسبی در تعرفه‌ها بدهند
 
رونمایی از سامانه ملی املاک و اسکان
وزیر راه و شهرسازی در همایش طرح اقدام ملی مسکن از سامانه جامع املاک و اسکان رونمایی کرد
محمد اسلامی با اشاره به رونمایی از سامانه املاک و اسکان گفت: بزودی این سامانه ملی برای بهره برداری در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار می‌گیرد.
وی افزود: قانون گذار معین کرده بود که وزارت راه و شهرسازی سامانه ملی املاک و اسکان را راه اندازی کند در دوره گذشته پیگیری شده بود، اما ما در این دولت دیدیم این جزو تکالیف ما است و ما باید این موضوع را حل کنیم.
اسلامی گفت: راه اندازی سامانه ملی املاک واسکان جزو وظایف این وزارت خانه است با توجه به پیگری‌های رسانه‌ها و وعده ما، این سامانه امسال رونمایی شد و سایر دستگاه‌ها اطلاعات مورد نیاز این سامانه را در اختیار ما قرار دهند تا سازمان مالیاتی بتواند از این سامانه استفاده کند.
 

وی افزود: هدف از راه اندازی این سامانه مهار سوداگری است تا سرمایه در گردش در حوزه مسکن لطمه وارد نشود و از سوداگری و ثروت اندوزی که موجب تلاطم بازار می‌شود جلوگیری شود.
اسلامی گفت: سامانه جامع املاک و اسکان توسط یک شرکت دانش بنیان طراحی شده است و برخی از دستگاه‌ها اطلاعات را در اختیار ما گذاشتند و عده‌ای نیز بزودی اطلاعات را در اختیار ما قرار می‌دهند. روز‌های اینده برای بهره برداری در اختیار سازمان امورمالیاتی قرار می‌دهیم.
وزیر راه و شهرسازی افزود: امروز سه تفاهم نامه به امضا رسید، اولین تفاهم نامه با سازمان نظام مهندسی کشور بود که براساس ان، تعرفه خدمات نظام مهندسی برای دهک‌های 1 تا 3 رایگان است و برای دهک‌های دیگر با توجه به شهر با تخفیف اعمال شود.
وی ادامه داد: همچنین در ساخت واحد‌ها سازمان نظام مهندسی به لحاظ نقشه، سازه و معماری دقیقا اعمال نظر کند و ما نیز مطمئن باشیم خانه‌های خوب و زیبایی ساخته می‌شود.
اسلامی گفت: تفاهم نامه دوم با وزارت کشور امضا شد در این تفاهم نامه عوارض پروانه ساختمانی برای دهک‌های 1 تا 3 رایگان است و برای سایر دهک‌ها تخفیف لحاظ می‌شود تا گشایشی برای کار مردم شود.
وی افزود: سومین تفاهم نامه با بازار تهاتر بود که مصالح به صورت اعتباری از بازار تهاتر تامین شود. بنیاد مسکن زمین برای ساخت گروهی به مردم واگذار می‌کند و ان‌ها می‌توانند مصالح را از این بازار به صورت اقساطی دریافت کنند. مجموعه این اقدامات باعث می‌شود تا 25 درصد، قیمت تمام شده مسکن در طرح اقدام ملی کاهش یابد.
اسلامی ادامه داد: یکسال برنامه ریزی طرح مسکن ملی زمان برد و از بانک مرکزی برای بانک‌ها سهمیه گرفتیم با شهرداری مذاکره کردیم سازمان ملی زمین و مسکن، زمین در اختیار طرح قرار داد و ما متناسب با تقاضا زمین را انتخاب کردیم. همه این اقدامات نشان می‌دهد همه با فکر کار می‌شود و امیدوارم طبق وعده‌ها طرح‌ها را به سرانجام برسانیم.
 
معاون وزیر راه و شهرسازی
واجد شرایط بودن 58 درصد ثبت نام کنندگان
همایش طرح اقدام ملی مسکن  با حضور وزیر راه و شهرسازی، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری برگزار شد.
در این مراسم محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در مرحله اول طرح اقدام ملی مسکن 240 هزار نفر ثبت نام کردند، گفت: 58 درصد این ثبت نام کنندگان واجد شرایط بودند که بعد از پالایش 3 سامانه انتخاب و به استان‌های مختلف برای انتخاب واحد معرفی شدند.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: استان اردبیل 63 درصد، خوزستان 64 درصد و کرمانشاه 62 درصد به ترتیب بیشترین واجدان شرایط را در طرح اقدام ملی مسکن داشتند.
محمودزاده افزود: سمنان با 35 درصد و خراسان شمالی با 41 درصد کمترین میزان پذیرفته‌شدگان در طرح اقدام ملی مسکن را داشته است.
محمودزاده تاکید کرد: طرح اقدام ملی مسکن خود به عنوان مهم‌ترین اقدام در تاریخ مهندسی کشور به شمار می‌رود و نقش مؤثری در بهبود وضعیت بازار مسکن دارد.
وی ادامه داد: امروز از سامانه املاک و اسکان کشور رونمایی می‌شود و همچنین در این مراسم 3 تفاهم نامه نیز امضا خواهد شد
وی افزود: اولین تفاهم نامه مربوط به وزارت کشور برای تخصیص و کمک به صدور پروانه ساختمان است، دومین تفاهم نامه با سازمان نظام مهندسی کشور برای ارائه تخفیفات خدمات مهندسی است و سومین تفاهم نامه با شرکت تهاتر ایرانیان برای تأمین مصالح ساختمانی با شرایط اقساط است.
محمود زاده بیان کرد: با امضای این تفاهم نامه 25 درصد قیمت تمام شده ساخت مسکن کاهش می‌یابد که نقش مؤثری در کمک به متقاضیان مسکن دارد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بارش نزولات جوی مدارس برخی مناطق کرمان را به فضای مجازی کشاند

پیگیری پرونده‌های اغتشاشات کرمان بر اساس قانون تشدید مجازات جاسوسی

جزئیات مراحل ثبت‌نام افراد به عنوان سرپرست برای دریافت کالابرگ

پشه‌ها خونخوارتر شده‌اند!

آغاز ثبت‌ نام آزمون سراسری 1405 از 18 اسفند

پرداخت پاداش و اضافه‌ کار به کارمندان دولت مبتنی بر عملکرد می‌شود

آغاز پروژه اعدام‌سازی با انتشار اخبار جعلی درباره احکام قضایی متهمان اغتشاشات

بروز سکته مغزی در مردان بیش از زنان است/ زمان طلایی درمان را جدی بگیرید

آیا نوشیدن چای داغ در اول صبح به بهبود عفونت معده کمک می‌کند

پرداخت تسهیلات 30 میلیون تومانی با کارمزد صفر درصد به کارکنان آموزش و پرورش

2855 روستای کرمان آماده برگزاری انتخابات شوراها

دادستان کرمان: تصمیمات جدید برای تعیین تکلیف بازداشت‌شدگان اغتشاشات اخذ می شود

جشنواره گل تراکتور در هوای سرد تبریز

استاندار کرمان بر نگاه واقع بینانه به حوزه اتباع تاکید کرد

هشدار پلیس درباره کلاهبرداری سایبری همزمان با واریز کالابرگ 4 میلیونی

فریب افکار عمومی با هوش مصنوعی؛ تولید و انتشار تصاویر جعلی جرم است

استاندار کرمان: کتابخانه‌های عمومی به پایگاه‌های موثر فرهنگی و اجتماعی تبدیل شوند

برج اکرم: نگین تلاش در قلب کویر

حضور 560 هزار دانش‌آموز در طرح سراسری اعتکاف

مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند

طلسم مرمت خانه‌شهر کرمان می‌شکند؟

140 مسجد کرمان جلوه‌ای از دلدادگی در آیین اعتکاف

پیش‌بینی یخبندان شبانه در کرمان تا پایان هفته

تشریح جزئیات دستگیری مادورو از زبان ترامپ

سردار قاآنی به مقام شامخ سپهبد شهید سلیمانی ادای احترام کرد

آغاز اجرای طرح جدید کالابرگ/ هر نفر ماهانه یک میلیون تومان

آنفلوآنزا؛ راه‌های پیشگیری و نکاتی برای مراقبت از کودکان

عرضه بنزین سوپر و تجربه‌ای جدید در تامین بازار سوخت

پزشکیان:راه شهید سلیمانی و سرداران مقاومت را با قدرت ادامه خواهیم داد/ آماده شهادتیم

هماهنگی حداکثری برای سالگرد شهید سلیمانی در کرمان؛ زیرساخت‌های ارتباطی و ایمنی تامین شد

روایت شیخ حسن العبادی از حضور حاج قاسم در محاصره بلد؛ خون مقاومت در رگ‌ها جاری است

صدقه جاریه و اجرای حدود 190 پروژه توسعه و بازسازی عتبات عالیات

اگر حاج‌قاسم بود، چه می‌کرد؟

بازرس کل قضایی کرمان بر لزوم رفع مشکلات شرکت فن‌سازان تاکید کرد

امام جمعه کرمان: دستیابی به نرخ باسوادی 94 درصد در استان دستاورد مهمی است

آتش‌نشان کرمانی از بیمارستان مرخص شد

مشارکت 24 هزار میلیارد ریالی بنگاه‌های اقتصادی با آموزش و پرورش کرمان

تداوم هشدارها در کرمان؛ ناپایداری‌های جوی تا صبح چهارشنبه

آمادگی کامل پلیس راهور کرمان برای اجرای محدودیت‌های ترافیکی هفته مقاومت

استاندار: کرمان پیشتاز صدور مجوز نیروگاه‌های خورشیدی کشور است‌

پوران؛ زائر زیارتگاه عشق و نگهبان خاطره‌ها

سامانه بارشی جدید کرمان را درگیر باران، برف و سیلاب می‌کند

شهری که مُرد و زنده شد

معاون استاندار کرمان: شبکه‌ انتقال اتباع غیرمجاز به کشور در کرمان متلاشی شد

عدالت در نقطه صفر مرزی؛ خدمات قضایی جهادی به روستای محروم مَلکی رسید

کشف 5٠٠ کیلوگرم ماده مخدر شیشه در قلعه‌گنج/ قاچاقچیان متواری شدند ‌

معافیت مالیات بر درآمد کارمندان سال آینده هم پلکانی محاسبه می شود

راوی صدساله هزاره‌های خاموش کرمان

صندلی خالی یک دانشجو؛ گرامیداشت‌ شهید مدافع امنیت در امتحانات پیام‌نور ریگان

استاندار کرمان: استاد باستانی پاریزی تاریخ را به متن زندگی مردم آورد