آخرین مطالب

شروع به کار اصناف مشروط به ثبت نام در سامانه سلامت اجتماعی - اقتصادی

شروع به کار اصناف مشروط به ثبت نام در سامانه سلامت

  بزرگنمایی:
اصناف برای شروع به کار باید در سامانه Salamat.gov.ir ثبت‌نام کرده و برای التزام به اجرای ضوابط سلامت مقابله با کرونا تعهد بدهند.

بر اساس جدیدترین اطلاعیه اتاق اصناف ایران، اصناف در صورت تمایل می‌توانند با ثبت نام و اخذ تعهد برای اجرای دستورالعمل بهداشتی مقابله با کرونا در طرح فاصله‌گذاری  هوشمند شروع به کار کنند.

در این اطلاعیه از همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری قدردانی و بر استمرار اجرای فاصله‌گذاری اجتماعی به عنوان مهم‌ترین راهکار کنترل همه‌گیری بیماری کرونا تاکید شده است.  

 درصورت تمایل اصناف، آغاز به کار مشاغل «غیر پرخطر» مشروط به اخذ تعهد برای اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی مصوب وزارت بهداشت برای مقابله با کرونا  از تاریخ 23 فرودین در استان‌های کشور و از 30 فروردین در تهران ذکر شده است.

در این اطلاعیه آمده است: برای شروع فعالیت مشاغل کم خطر در طرح فاصله گذاری هوشمند،  کلیه واحدهای صنفی از صبح جمعه (22  فروردین 1399) می‌توانند در سامانه  salamat.gov.ir  برای دریافت  دستورالعمل سلامت محیط کار، شاغلین، مشتریان  و تایید تعهدنامه به صورت الکترونیکی برای  التزام به  رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مقابله با کرونا ثبت نام کنند.

اصناف پس از تایید تعهدنامه، التزام به رعایت دستورالعمل بهداشتی مقابله با کرونا  بصورت الکترونیکی،  اخذ کد بهداشتی از طریق سامانه salamat.gov.ir  و نصب  در واحد صنفی می‌توانند شروع به فعالیت کنند.

دستورالعمل‌های سلامت محیط کار، شاغلین و مشتریان  کلیه مشاغل و اصناف برای مقابله با کرونا  درسامانه  http://markazsalamat.behdasht.gov.ir  دردسترس  عموم اصناف و مردم است.

تدابیر لازم برای بازرسی و نظارت دستگاه‌های ذیربط و مردم بر اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی مقابله با کرونا مصوب وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی توسط اصناف و مشاغل اتخاذ شده که در اطلاعیه بعدی به اطلاع عموم خواهد رسید.

 در این اطلاعیه یادآوری شده که  کلیه واحدهای تولید در بخش های مختلف صنف، صنعت، توزیعی و خدمات فنی که برای تامین مایحتاج عمومی و  نیاز ضروری مردم از جمله  مواد غذایی، خدمات فنی و تعمیر لوازم خانگی و منزل از بدو شروع بحران بیماری کرونا در حال خدمات‌رسانی به مردم بوده‌اند کماکان در چارچوب دستورالعمل  بهداشتی ابلاغی مجاز به فعالیت دراین حوزه ها هستند.

همچنین فعالیت‌های صنفی که از بدو شروع بحران بیماری کرونا بدلیل شرایط محیطی و تجمع جمعیت در آن واحدها  فعالیت‌های پرخطر اعلام و  تعطیل  شده‌اند،  تا اعلام عادی شدن شرایط از طرف وزارت بهداشت کماکان تعطیل هستند.

براساس اعلام وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، فعالیت‌های پرخطر برای شیوع کرونا در حوزه اصناف شامل آرایشگاه‌های مردانه و زنانه، رستوران‌ها، تالار پذیرایی و سالن مراسم، مراکز بازی، تفریحی، گیم نت، قهوه‌خانه‌ها، چایخانه‌ها و تریا، اماکن  اقامتی، هتل‌ها، استخر، سونا و ماساژ و باشگاه‌های بدنسازی و ورزشی،  سینماها،  جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های هنری و فرهنگی می‌شوند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

قدمگاه فهرج؛ ظرفیت‌های پنهان گردشگری و عشایری در مسیر شکوفایی

دهنو بهزادی فهرج؛ از نخلستان‌های زرین تا آبادانی با همت دهیار پرتلاش

عامل ایجاد مزاحمت برای بانوان خودروسوار در کرمان نقره داغ شد

مشاهده پشه ناقل آئدس در جیرفت؛ وضعیت تحت کنترل است

رییس کمیسیون اصل 90: مجلس پیگیر همسان‌سازی حقوق بازنشستگان است

استاندار کرمان: کمیسیون اصل 90 به کاهش معضل قاچاق سوخت‌ استان کمک‌ کند

نماینده مجلس:راه‌حل مشکلات را می‌دانیم اما اجازه اجرا نداریم/لزوم تفویض اختیار به استانها

رییس کمیسیون اصل 90: مجلس پیگیر همسان‌سازی حقوق بازنشستگان است

راه اندازی دستگاه سنگ شکن برون اندامی در بیمارستان مهرگان

آب هلیل رود منتقل نمی شود

زاویه تابش خورشید عاملی خطرساز هنگام رانندگی

فرودگاه بم،مجهز به تجهیزات کمک ناوبری و روشنایی باند

استاندار کرمان: شرق استان نیازمند نگاه ملی است

تعداد قربانیان سانحه قاچاق سوخت در جنوب کرمان به ١٣ نفر رسید؛ مرگ زن باردار و ٢ کودک

حمایت وزارت نیرو از پیشتازی کرمان در انرژی‌های تجدیدپذیر

استاندار کرمان: لوله‌گذاری انتقال آب خلیج فارس با حمایت وزیر نیرو تکمیل شد

وزیر نیرو: هزار و 520 میلیارد ریال طرح وزارت نیرو در دولت چهاردهم افتتاح شد

بند انحرافی نجف‌آباد جیرفت با حضور وزیر نیرو افتتاح شد + فیلم

وقتی چراغ زندگی جوان کرمانی به دست پلیس راهور سبز شد

جریمه سرعت در کمربندی شهر کرمان پنج میلیون ریال شد

بسیج رسانه کرمان در تدارک بزرگترین رویداد آموزشی برای خبرنگاران

تشکیل پرونده قضایی برای ادعای دروغ پیدا شدن پیکرهای مجهول‌الهویه در سدکرج

از آوار تا آبادانی در بم؛ چکشی که امید می‌کارد

بیمه‌ها موظف به پرداخت سریع خسارات تصادفات هستند

خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی در بم

تب برفکی پشت دروازه‌های کرمان؛ دام‌ها درخطرند

آمار طلاق در کرمان کاهش یافت

سرما، مناطق گسترده‌تری از کرمان را دربر خواهد گرفت

دغدغه‌های مردم بخش نگین کویر برای خروج از بن‌بست و توسعه زیرساخت‌ها

گام‌های محکم به سوی آبادانی در دشتوئیه: دستاوردهای دهیاری در توسعه روستایی

فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد

آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی

نمایشگاه بومی‌سازی و نیازمندی‌های مس سرچشمه رفسنجان

توقیف بیش از 2 هزار خودروی شوتی و هنجارشکن در کرمان

مشاور رییس جمهور: مسیر سبز گمرکی برای تسریع در صادرات تعریف می‌شود

تبدیل وضعیت شغلی فرزندان ایثارگران در لایحه جدید گنجانده شد

آغاز مرمت برج قلعه تاریخی معاذ در فهرج

حکم اعدام متجاوز به عنف در پوشش مسافرکش در میناب اجرا شد

اطلاعیه دعوت به راهپیمایی 13 آبان در سراسر کشور

به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم

روستای حسین‌آباد خدابنده: از نخلستان‌های سرسبز تا چالش‌های آبادانی – تلاش‌های یک دهیار برای آینده روشن!

دراج، نگین خوش‌آواز باغات فهرج، در آستانه فراموشی: زنگ خطر برای طبیعت بکر این منطقه!

تقدیر وزیر آموزش و پرورش از استاندار کرمان برای اجرای طرح "حامی

هشدار زرد هواشناسی در کرمان

پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است

پاییز امسال خشک‌ترین دوره، طی چهل سال گذشته

طائب: نسل Z می‌گوید باید موشک بیشتری داشته باشیم

تشرف حدود 47 هزار ایرانی به حج از ابتدای عملیات عمره 1404

عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم

تجربه موفق انتخابات تمام الکترونیک در 32 شهر کشور