آخرین مطالب

وزیرآموزش و پرورش: حقوق معلمان 2 میلیون تومان افزایش یافته است اجتماعی - فرهنگی

وزیرآموزش و پرورش: حقوق معلمان 2 میلیون تومان افزایش یافته است

  بزرگنمایی:

وزیر آموزش و پرورش گفت: در 9 ماه گذشته و از ابتدای سال تحصیلی 99-98 تاکنون، حقوق ماهانه معلمان و فرهنگیان سراسر کشور، به صورت میانگین بیش از 2 میلیون تومان افزایش یافته است.

محسن حاجی میرزایی روز چهارشنبه در دیدار با امام جمعه همدان اظهار داشت: بیشترین افزایش حقوق در یکسال گذشته در بین همه کارکنان دولت متعلق به معلمان است.

وی با اشاره به اینکه معلمان در دریافت حقوق خرداد طعم افزایش دستمزد خود را می‌چشند، افزود: ادعا نمی‌کنیم که معلمان بیشتر از سایر کارکنان دولت دستمزد دریافت می‌کنند بلکه تلاش داریم تا مبلغ دریافتی آن‌ها عادلانه‌تر شود. 

حاجی میرزایی ادامه داد: در رابطه با این افزایش حقوق، دولت با ما همکاری بسیاری کرد، چرا که حفظ منزلت معلم بسیار مورد توجه ما است.

وی با اشاره به اجرای سند تحول بنیادی در آموزش و پرورش تاکید کرد: یکی از مهمترین مطالبات رهبر معظم انقلاب اجرای دقیق و بند به بند همین سند است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: در سال تحصیلی آینده اجرای 25 بسته تحولی برنامه ریزی شده است که هر کدام تحولی روشن و قابل مشاهده را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه این سند در شورای عالی آموزش و پرورش تصویب شده است، اضافه کرد: مقدمات اجرای این سند انجام شده و در حال اجرا است، به طوری که دیگران نمی‌توانند آن را احساس کنند.

حاجی میرزایی بیان کرد: در هر دوره تحصیلی اهداف تربیتی و پرورشی مشخص شده و اجرای زیر بناها در حال برنامه‌ریزی است و امسال اجرای سند تحول بنیادی در آموزش و پرورش جهت گیری مناسبی دارد.

وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: امسال را با بیماری کرونا آغاز کردیم و جمهوری اسلامی ایران واکنش هوشمندانه‌ای را در برخورد با این بیماری نشان داد.

وی با بیان اینکه در حوزه آموزش، سرعت واکنش کیفی و کمی با این پدیده قابل توجه بود، ادامه داد: در بهمن با بیماری کرونا مواجه شدیم و در اسفند مدارس تعطیل و در کمتر از یک ماه برنامه‌های تلویزیونی آغاز شد.

حاجی میرزایی اظهار داشت: در روزهای کرونایی بیش از 98 درصد مناطق کشور زیر پوشش برنامه آموزشی تلویزیونی قرار گرفت و در این مدت امکان بارگیری برنامه‌ها و فایل‌های آموزشی هم فراهم بود.

وی افزود: یک ماه پیش آماری ارائه شد بر این اساس که بیش از 27 میلیون بار برنامه‌های تلویزیونی بارگیری شدند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: با راه اندازی شبکه شاد، سکوی مناسبی تولید شد و بیش از 13 میلیون و 500 هزار تن از معلمان، مدیران و دانش آموزان به این شبکه پیوستند.

وی تاکید کرد: در روزهای کرونایی برای کسانی که امکان ارتباط با تلویزیون و اینترنت وجود نداشت، بسته‌های خود آموز فراهم شد.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه در11 استان معلمان سرکلاس حضور یافتند، اضافه کرد: در مدت کوتاه سامانه آموزشی شاد ظرفیت بومی خوبی را به کشور اضافه کرد و حالا در این شبکه می‌توانیم با مدیران ارتباط زنده داشته باشیم.

وی اظهار داشت: رسانه ای به رسانه‌های کشور اضافه شده و حالا هم برای اوقات فراغت دانش آموزان در تابستان به فکر هستیم و برنامه های تربیتی را با محورهایی همچون عترت داشته باشیم.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: هیچ چیز جای کلاس را نمی گیرد اما حالا که به زیست بوم جدید آمدیم و به دنبال استفاده از ظرفیت جدید هستیم، ناگزیر باید بیشترین استفاده را از ظرفیت‌ها داشته باشیم.

وی افزود: در حال حاضر محتوای تمام دروس در شبکه شاد در دسترس است و امیدواریم بتوانیم کاری اثرگذار داشته باشیم‌ تا دانش‌آموزان از این ظرفیت استفاده کنند.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه در این مدت تجربه کشورهای دیگر قابل توجه بود، عنوان کرد: در اجلاسی بین وزرای آموزش و پرورش کشورهای اسلامی که به صورت مجازی برگزار شد، به طور تقریبی هیچکدام از آن‌ها کار متمایزی را انجام نداده بودند؛ ایجاد شبکه شاد توسط ما قابل توجه بود و همه آموزش ها در بستر شبکه امن داخلی انجام شد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برای سال تحصیلی آینده هم برنامه ریزی می شود تا اگر مدارس تعطیل شد چگونه و اگر برقرار شد چگونه آموزش ها ادامه پیدا کند، خاطرنشان کرد: رتبه بندی معلمان در دو مرحله انجام شده اما هنوز معلمان طعمش را نچشیده اند که این امر به زودی فراهم می شود.

حاجی میرزایی طرح آجر به آجر سازمان نوسازی مدارس کشور را مطلوب دانست و افزود: فرهنگ مسوولیت پذیری و فرهنگ مشارکت در مدرسه سازی با این طرح نهادینه می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش امروز چهارشنبه پس از حضور در گلزار شهدای شهر همدان با نماینده ولی فقیه در استان، دیدار کرد.

فردا پنجشنبه نیز با حضور وزیر آموزش و پرورش، 2 استخر دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه یک و 2 همدان بهره‌برداری و عملیات اجرایی مدرسه 12 کلاسه مشارکتی زنده یاد غلامحسین زمانی در ناحیه 2 این شهر آغاز می‌شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حادثه آفرینی خودروی حامل اتباع غیر مجاز

پیامدهای غیبت از خدمت سربازی؛ از قطع یارانه تا محرومیت از سفر

فرصت ثبت نام حج تمتع 1405 برای اولویت‌های جدید فراهم شد

سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران

سکته قلبی عامل 24 درصد مرگ‌ها در ایران است

شفیع آباد شهداد بهترین روستای گردشگری جهان

واگذاری خودرو 200 کرمانی را نقره داغ کرد

روشی ساده و کاربردی برای محافظت از دندان‌ها در برابر پوسیدگی

آغاز پیش فروش محصولات سایپا از فردا

استفاده از گوشی سلامت چشم را تهدید می‌کند

گسترش پشه آئدس در 10 شهرستان هرمزگان/ ابتلای 74 نفر به تب دِنگی

«ملاکمال» معتمد بلوچ ترور شد/ قرارگاه قدس سپاه بیانیه داد

اثر بخشی یک مسکن رایج در کاهش خطر سرطان رحم

سپاه: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند

نمایش یک پهپاد در مجلس بریتانیا و انتساب آن به ایران «مضحک» است

جاسوس موساد در قم اعدام شد

آفت سرخرطومی حنایی درختان خرما هنوز دست بردار نیست.

فردا آخرین مهلت استعفای انتخابات شوراهای شهر

همایش روستا وعشایر در فهرج

تاکید رئیس شورای اروپا بر ادامه دیپلماسی با ایران

رهبر انقلاب: به وعده‌ی الهی پیروزی حق و زوال باطل یقین کنیم

فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز هفته جاری اجرایی می‌شود

از فردا ساعات کاری «عادی» می‌شود

کشف سوخت قاچاق در بم

سازش دو طایفه در ریگان

لازمه مقابله با اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار وحدت امت اسلامی است

تغییر 15 امام جمعه در کرمان

مردم شرق کرمان در انتظار عمل مسئولان به وعده‌ها

آزادی گروگان 18 ساله در عملیات پلیس بم

سرلشکر موسوی: ایران، دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش حل مشکلات می‌داند

معاون استاندار کرمان: کوتاهی در حوزه بهداشت و درمان پذیرفتنی نیست

استاندار: کرمان می‌تواند به کانون‌ رویدادهای بین‌المللی گردشگری کشور تبدیل شود

پیروزی ایران در سرنوشت سازترین مسابقه گروه یک مقابل تونس/ شاگردان پیاتزا به صعود امیدوار ماندند

حمله تروریستی به خودروی مأموران انتظامی سیب و سوران

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت