آخرین مطالب

پرونده پرحاشیه ‌ترین کنکور قرن بسته شد فرهنگی

پرونده پرحاشیه ‌ترین کنکور قرن بسته شد

  بزرگنمایی:
رقابت آخرین گروه داوطلبان کنکور سراسری ظهر امروز به پایان رسید و پرونده پر حاشیه‌ترین کنکور قرن بسته شد.

به گزارش  کیمیای شرق  انلاین ، کنکور سراسری سال 1399 بعد از حاشیه‌های فراوان برای برگزاری یا عدم برگزاری آن، صبح روز چهارشنبه، 29 مرداد با رقابت داوطلبان هنر کلید خورد.  

رعایت پروتکل‌های بهداشتی و به خطر نیفتادن سلامت داوطلبان یکی از نگرانی‌های والدین، داوطلبان و مسئولان بود.

فاطمه زرین آمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: قرار دادن پک بهداشتی در اختیار تمام داوطلبان، رعایت فاصله یک متر و 80 سانتی متر بین هر صندلی از 4 طرف، حذف اثر انگشت، حذف بازرسی بدنی دستی و انجام آن به وسیله راکت، برگزار شدن کنکور در نوبت صبح به منظور در اختیار داشتن زمان مناسب برای ضدعفونی کردن حوزه‌ها از جمله اقداماتی بود که برای رعایت پروتکل های بهداشتی انجام شد.  

او بیان کرد: سازمان سنجش به منظور نظر سنجی از داوطلبان یک پیامک شامل سه سوال برای داوطلبان هر گروه آزمایشی درباره رعایت فاصله استاندارد میان صندلی‌ها و رعایت الزامات بهداشتی توسط داوطلبان و عوامل اجرایی در حوزه‌ها بعد از آزمون ارسال کرد.

زرین آمیزی یادآوری کرد: کنکور هنر روز چهارشنبه، 29 مرداد با 113 هزار و 732 داوطلب شامل 80 هزار و 856 داوطلب زن و 32 هزار و 876 داوطلب مرد برگزار شد. در این کنکور میزان رضایت داوطلبان از رعایت اصول بهداشتی در حوزه‌های برگزاری کنکور سراسری 89/79 درصد، رعایت فاصله استاندارد صندلی‌ها 84/20 درصد و رعایت الزامات بهداشتی از سوی عوامل اجرایی 91/78 درصد اعلام شده است.

سخنگوی سازمان سنجش اضافه کرد: کنکور گروه علوم ریاضی و فنی روز پنج شنبه، 30 مرداد برگزار شد. از تعداد 155 هزار و 250 داوطلب، تعداد 135 هزار و 861 نفر کارت ورود به جلسه را دریافت کرده بودند. همچنین در کنکور گروه علوم انسانی که در این بازه زمانی برگزار شد، تعداد 355 هزار و 580 داوطلب در این آزمون ثبت نام کرده بودند که تعداد  310 هزار و 959 نفر کارت ورود به جلسه دریافت کرده بودند.

پر حاشیه ترین کنکور قرن به ایستگاه پایانی رسید

به گفته این مقام مسئول، میزان رضایتمندی داوطلبان این دو گروه از سوال نخست 92/3 درصد، از فاصله صندلی‌ها 90 درصد بوده است و رعایت فاصله اجتماعی عوامل اجرایی هم رضایت 94/4 درصدی داوطلبان را به دنبال داشت.

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش ادامه داد: کنکور گروه تجربی جمعه، 31 مرداد با شرکت 594 هزار و 259 داوطلب شامل 377 هزار و 24 نفر زن و 217 هزار و 235 نفر مرد برگزار شد. از جمع کل داوطلبان این گروه 515 هزار داوطلب یا به عبارتی 87 درصد داوطلبان این گروه کارت ورود به جلسه را دریافت کردند.  79 هزار و 259 داوطلب گروه تجربی اقدام به دریافت کارت ورود به جلسه خود نکرده اند.

زرین آمیزی گفت: در نظرسنجی انجام گرفته از داوطلبان رشته تجربی در سوال اول میزان رضایت مندی داوطلبان 96/89 درصد، در سوال دوم 95/83 درصد و در سوال سوم 97/78 درصد بوده است.

او تصریح کرد: امروز (شنبه، اول شهریور) آخرین نوبت کنکور سراسری دانشگاه‌ها با رقابت داوطلبان در گروه آزمایشی زبان‌های خارجی با 174 هزار و 412 داوطلب شامل 112 هزار و 179 شرکت کننده زن و 217 هزار و 235  داوطلب مرد در سراسر کشور به پایان رسید.

زرین آمیزی اضافه کرد: دفترچه سوال هر گروه آزمایشی بعد از اتمام فرآیند برگزاری آزمون در سایت سازمان سنجش منتشر شده است، همچنین کلید سوال‌ها روز دوشنبه، 3 شهریور منتشر می‌شود.  

گفتنی است، نتایج اولیه کنکور هفته اول مهر و نتایج نهایی آن در هفته اول آبان اعلام خواهد شد. ثبت نام دانشگاه‌ها با توجه به شیوع کرونا امسال به صورت مجازی انجام خواهد شد و دانشجویان جدید الورود دو تا سه هفته در دانشگاه‌ها به صورت حضوری آموزش می‌بینند تا با محیط دانشگاه آشنا شوند. سال تحصیلی جدید برای دانشجویان سال‌های قبل از نیمه شهریور و به صورت مجازی آغاز می‌شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وزیر راه بر مزار سردار دلها و دختر کاپشن صورتی

بازدید وزیر راه از پروژه بزرگ مسکن کوهسار کرمان

اطلاعیه سازمان حج و زیارت درخصوص نحوه ثبت‌نام «عمره» 1404- 1405

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان منصوب شد

نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد

آن‌که جنگ را می‌شناخت و صلح می‌خواست

نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه

کرامت کویر کرمان با طعم گیلاس و زردآلو

هیات رییسه شورای اسلامی شهر کرمان تغییر کرد

وزیر بهداشت آخرین وضعیت مجروحان حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان را پیگیری کرد

2 عنصر عملیاتی گروهک تروریستی منافقین در ایران اعدام شدند

استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن ممنوع است

ترک وظایف موجب احضار رییس اداره ورزش و جوانان ارزوئیه به دادگاه شد

استاندار کرمان: مدیران استانی اهتمام لازم را برای جذب اعتبارات داشته باشند

رسوب 2 هزار و 800 میلیارد تومان در حساب دستگاه‌های اجرایی کرمان

عارف: هوشیاری مردم همواره مانع از به ثمر نشستن اهداف شوم تروریست‌ها شده است

امام جمعه مسجد مکی زاهدان حمله تروریستی به دادگستری را محکوم کرد

بازگشت حدود یک میلیون افغان به افغانستان از ابتدای تیرماه

مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین را ندارند

پرونده‌های تصادفات دیگر به دادگستری ارجاع نمی‌شوند

حل مشکل ترخیص 15 هزار خودروی وارداتی در منطقه ویژه بم با ورود دستگاه قضایی

دهکده سلامت کرمان کجاست؟

اجتماعِ بزرگِ زینبیون در حمایت از حریمِ ولایت

مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله مقدماتی است

ببینید | ای ایران بخوان؛ پیام حساب کاربری رهبر انقلاب در شبکه ایکس

فعالیت دستگاه‌های اجرایی شهر تهران روز شنبه تعطیل است

امام جمعه کرمان: آمریکا سیلی محکمی از ملت ایران خورد

اطلاعیه بانک سپه درمورد برداشت مبالغی از حساب مشتریان

روسیه: دانش، تجربه، مهارت و اراده سیاسی ایران نابود شدنی نیست

مجلس شورای اسلامی طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس را تصویب کرد

پیش بینی برداشت 8 هزار تن زردآلو از باغات جنوب کرمان

6 تن از شهدای حمله‌رژیم صهیونیستی یزد، کرمانی بودند

بسته حمایت از صنایع به‌زودی ابلاغ می‌شود

تجمع مردم و دانشگاهیان در حمایت از نیرو‌های مسلح

وزیر بهداشت: تاکنون 606 نفر در جنگ شهید شده‌اند

مهاجرانی: پیروزی بزرگ امروز حاصل پایمردی ایرانیان است/ تشکر از درایت مقام معظم رهبری

وزیر راه: با غیرت رانندگان در این جنگ 12 روزه مردم با کمبود کالای اساسی روبه‌رو نشدند

عضو کمیسیون امنیت ملی: تجاوز به ایران نشانه تزلزل در ایفای نقش نهادهای بین‌المللی است

دستگیری و احضار 11 نفر در زرند به اتهام تشویش افکارعمومی

سامانه راداری در جنوب عراق هدف قرار گرفت

صربستان فروش مهمات به اسرائیل را متوقف کرد

شرط عراقچی برای توافق آتش بس

دست کم شش کشته در جدیدترین موج حمله موشکی ایران به سرزمین های اشغالی

سرلشکر پاکپور: در صورت تکرار تعدی به ایران پاسخ‌های کوبنده‌تری می‌دهیم

مقر سرفرماندهی نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا هدف حمله موشکی ایران

نویسندگان کرمان حمایت می‌شوند

زندگینامه شهید سردار حسین سلامی؛ پاسدار بی‌پروا

«سحر امامی» و بازنمایی دو تصویر متفاوت از زن ایرانی در شبکه‌های اجتماعی

کمالوندی: آلودگی پرتویی و تشعشعات هسته‌ای در خارج از سایت‌ها گزارش نشده‌ است

عراقچی: برنامه هسته‌ای ایران، وارداتی نیست که با بمباران از بین برود