آخرین مطالب

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان خبر داد

آمادگی استان کرمان برای بازگشائی مدارس از 15 شهریور/تلاش برای حل مشکل اینترنت 700 روستا علمی

آمادگی استان کرمان برای بازگشائی مدارس از 15 شهریور/تلاش برای حل مشکل اینترنت 700 روستا

  بزرگنمایی:
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان درباره وضعیت آموزش از طریق فضای مجازی عنوان کرد: ۲۲۰۰ روستا در استان کرمان بدون پوشش اینترنت بوده که تاکنون مشکل ۱۵۰۰ روستا حل شده و امیدواریم مابقی روستاها نیز تحت پوشش اینترنت قرار بگیرد.

 به گزارش نسیم شرق "احمد اسکندری نسب" امروز 10 شهریورماه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان اظهار کرد: از 15 شهریورماه جاری سال تحصیلی 1400-1399 آغاز می شود و امیدواریم با رعایت پروتکل های بهداشتی در سه وضعیت قرمز، زرد و سفید فعالیت مدارس را آغاز کنیم.

وی افزود: قطعا امسال آغاز سال تحصیلی متفاوتی داریم و خانواده ها و دستگاه تعلیم و تربیت دغدغه دارند و امیدواریم به خوبی بتوانیم به رسالتمان عمل کنیم.

اسکندری نسب تصریح کرد: آموزش و پرورش مبداء تغییر و تحول، معلم مهم ترین عنصر در حوزه تحول و مدرسه کانون اصلی تعلیم و تربیت است و هر چه تلاش کنیم مدرسه ای سرزنده، خلاق و پویا داشته باشیم، قطعا آینده جامعه تامین می شود.

وی بیان کرد: شاید مهم ترین وظیفه آموزش و پررش اجرای سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش است و مهم ترین رسالت آن چرخش اساسی از نظام آموزشی به نهاد فرهنگی اجتماعی و مولد سرمایه انسانی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان اظهار کرد: تلاش و برنامه ریزی ما برای تحقق اهداف سند تحول است و امسال 25 بسته تحولی از سوی وزارت آموزش و پرورش به استان ها ابلاغ شده که کاملا اجرائی است.

وی با اشاره به اینکه تلاش این است پوشش تحصیلی حداکثری داشته تا عدالت آموزشی را محقق کنیم، افزود: دستورالعمل بازگشائی مدارس از سوی وزارتخانه به استان ها ابلاغ شده و همه نکاتی که باید برای بازگشائی مدارس در وضعیت های قرمز، زرد و سفید رعایت شود، مشخص شده و مدارس آمادگی دارند.

اسکندری نسب تصریح کرد: پروژه مهر رخداد ملی بوده و از سال های قبل نیز اجرا می شد که امسال کمیته سلامت دانش آموزان و فضای مجازی به این پروژه اضافه شده و اطلس دسترسی دانش آموزان استان به آموزش و مدرسه طراحی شده است.

وی بیان کرد: با توجه به شیوع کرونا، شعار ما این است که "آموزش تعطیل شدنی نیست" و آموزش جریان دارد و آمادگی استان برای بازگشائی مدارس از سوی نمایندگانی از وزارتخانه سنجیده شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: قریب به 15 میلیون دانش آموز در سراسر کشور در مدارس حضور پیدا می کنند و امیدواریم بتوانیم هرچه بهتر و باشکوه تر این روز را برگزار کنیم.

وی افزود: سال گذشته پنج ماه از سال را سپری کرده بودیم که با شیوع کرونا مواجه شدیم و شاید در سال تحصیلی جدید در وضعیت قرمز این ارتباط حضوری نباشد و آموزش از طریق تلویزیون و فضای مجازی و بسته های آموزشی دنبال شود.

اسکندری نسب درباره وضعیت آموزش از طریق فضای مجازی عنوان کرد: 2200 روستا در استان کرمان بدون پوشش اینترنت بوده که تاکنون مشکل 1500 روستا حل شده و امیدواریم مابقی روستاها نیز تحت پوشش اینترنت قرار بگیرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت

خاموشی‌ها تا آخر شهریور به حداقل می‌رسد

اجرای مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک از چهارشنبه

ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف استان کرمان

آغاز ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی

جامعه جهانی خواستار پاسخگویی ناقضان حقوق بین‌الملل شود

آغاز انتخاب رشته آزمون سراسری از فردا

پزشکیان: شانگهای باید در مسیر صلح و اقتصاد گام بردارد

ایران همچنان از ملت مقاوم و شجاع یمن حمایت می‌کند

آمادگی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان افغانستان

"شهادت" یک روز مانده به آخر خدمت/شهید اهل‌ بم در حادثه ایرانشهر را بشناسیم

دستگیری قاتل در نرماشیر طی کمتر از 2 ساعت

مشهد مقدس، سوگوار شهادت سلطان سریر ارتضاء،امام علی ابن موسی الرضا (ع)

ورود بیش از 4 میلیون زائر و مسافر به خراسان رضوی

دستگیری و انهدام تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان

پیام پزشکیان به مناسبت روز پزشک

بیانیه فراجا در پی شهادت نیروهای انتظامی در ایرانشهر

آزمون در آستانه افتخار بزرگ آسیایی، سردار کاندیدای بهترین بازیکن سال قاره کهن

آغاز برنامه‌های هفته دولت در کرمان باحضور معاون رئیس‌جمهور

دفاع از مظلومان و انسجام ملی حول محور رهبری ضروری است

حملۀ تروریستی به مأموران پلیس در ایرانشهر/ شهادت پنج مامور نیروی انتظامی

با مقصران حادثه آتش‌سوزی کانکس که جان کودک 7 ساله را گرفت، برخورد می‌شود

کرمان شنبه تعطیل شد

نتایج اولیه نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404 منتشر شد

استکبار ستیزی در راهپیمایی اربعین امسال محسوس بود.

ادارات استان کرمان چهارشنبه ٢٢ مرداد تعطیل شدند

توقیف راننده 16 ساله اتوبوس در کرمان

صدمات وارده به کودکان بر اثر قصور والدین در رانندگی جرم است.

تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین نداریم

هشدار دامپزشکی بم درباره خطر بیماری اسیدوز با نزدیک شدن به فصل برداشت خرما

استاد محمود فرشچیان دار فانی را وداع گفت

4 طرح عمرانی در شهر بم افتتاح شد

راه‌اندازی موکب سیدالشهدا(ع) در ورودی فهرج

عدم مخالفت با حاکمان ظالم عقوبت الهی درپیش دارد

دستگیری عامل نزاع و تخریب اموال شهروندان در بم