آخرین مطالب

روحانی در جلسه هیئت دولت مطرح کرد؛

اوایل مهرماه از تحریم تسلیحاتی خارج می‌شویم/ شبکه شاد برای دانش‌آموزان باید رایگان باشد سیاسی

اوایل مهرماه از تحریم تسلیحاتی خارج می‌شویم/ شبکه شاد برای دانش‌آموزان باید رایگان باشد

  بزرگنمایی:
رئیس جمهور گفت: اوایل مهرماه ما از تحریم تسلیحاتی خارج می‌شویم و این برای آمریکایی‌ها خیلی سخت بود.

به گزارش نسیم شرق ، حجت السلام حسن روحانی رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت اظهار کرد: عزاداری های ماه محرم به کمک فضای مجازی، به خوبی انجام گرفت، طبق آمار وزارت کشور و وزارت بهداشت، عزاداری در خانه‌ها که در سال‌های اخیر کمرنگ شده بود امسال پررنگ شد. در 80 درصد مجالس محرم، دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت شد.  غالب نذورات به صورت مواد خشک به خانواده ها داده شد و عزاداری شکوهمند و استثنایی در تاریخ ایران ثبت شد.

او ادامه داد: از رهبر انقلاب و مرجع تقلید تشکر می‌کنم که با بیانات و عملشان راه درست عزاداری را ترویج کردند. از همه افرادی که بر امر عزاداری نظارت کردند، چه بانیان و چه ناظران بهداشتی هم قدردانی می‌کنم. همچنین از همه واعظان و مداحانی که با ابتکارات جدید به کوچه و خیابان ها رفتند نیز تشکر می‌کنم.

عزاداری محرم امسال بهانه‌ای دست دشمنان نداد

رئیس‌جمهور با بیان اینکه عزاداری امسال ماه محرم بهانه‌ای به دست دشمنان نداد، گفت: عزاداری‌ها با همه اصول مذهبی، دینی، اخلاقی و بهداشتی انجام گرفت.

روحانی با اشاره به آغاز سال تحصیلی، گفت: برای ما مهم بود که در تمام مراحل بگوئیم فاصله جان و نان معنا ندارد و فاصله جان و کار، معیشت و سلامت، سلامت و دیانت معنا ندارد و در ماه محرم دیدیم که فاصله‌ای بین این دو نبود.

او افزود: از 15 شهریور می‌خواهیم بگوییم که فاصله‌ای بین جان و یادگیری و آموزش وجود ندارد و هم می‌شود درس خواند و هم می‌شود مراتب تحصیلی را ادامه داد و جوانان به آینده خود هم امیدوار باشند. اولویت برای ما آموزش حضوری است. البته باید دستورالعمل‌های بهداشتی هم در این زمینه رعایت شود.

او افزود: خانواده‌ها هم باید در این زمینه همکاری کنند و خود معلمان و دانش‌آموزان هم باید موارد لازم را رعایت کنند. امسال هیچ کودک ایرانی نباید از تحصیل بازماند و در کنار این باید و آموزش حضوری، صداوسیما هم به امر آموزش کمک خواهد کرد.

روحانی با بیان اینکه فضای مجازی هم در زمینه آموزش فعال خواهند بود، گفت: در مدارس خصوصی که به شکل دیگری این امکان فراهم است و در مدارس دولتی هم شبکه شاد شکل گرفته است و برای استفاده از آن خانواده‌ها ناچار بودند که پول اینترنت بدهند تا از این شبکه استفاده کنند، اما امروز هم به سازمان برنامه و بودجه و هم وزارت ارتباطات دستور دادم که استفاده از شبکه شاد برای خانواده‌ها و دانش‌آموزان باید رایگان باشد و هیچ هزینه‌ای پرداخت نشود.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به شرایط اقتصادی و سیاسی کشور تاکید کرد: از لحاظ سیاسی و اقتصادی یک بعدش همان کاری است که آمریکایی‌ها دوسال و نیم است انجام می‌دهند و تلاش کردند تا با فشار اقتصادی دولت و ملت را در برابر خواسته‌های نامشروع خود تسلیم کنند که جوابی نگرفتند، اما به مردم ما و معیشت آنان فشار وارد شد و بار این موضوع بر دوش آنان هم بود، اما دولت نیز سختی‌ها را در کنار مردم تحمل کرد و این یک معجزه تاریخی بود که نه ملت و نه دولت از این فشار‌ها سرخم نکردند.

روحانی ادامه داد: اوایل مهرماه ما از تحریم تسلیحاتی خارج می‌شویم و این برای آمریکایی‌ها خیلی سخت بود و برای جلوگیری از پایان این دوره کار‌ها و تلاش‌های فراوانی کردند، اما دیدیم که شکست مفتضحانه‌ای خوردند.

او یادآور شد: آنان بعد از این شکست گفتند که می‌خواهیم از سازوکار درون برجام و مکانیزم ماشه استفاده کنند که این یکی از خنده‌دارترین سخنان تاریخ است که آدم بگوید من از توافقی که خارج شده‌ام و از یک امتیاز آن هوس کردم که استفاده کنم. این حرفی است که با منطق و قوانین حقوق بین‌الملل هیچ تناسبی ندارد و حتی کودکان هم این موضوع را می‌دانند.

روحانی تصریح کرد: اما دیدیم که اروپا و شورای امنیت هم یک اتفاق نظری در این زمینه دارد که آمریکا هیچ حقی برای استفاده از مسائل حقوقی داخل برجام ندارد چرا که نه‌تنها از برجام خارج شده که هرکس به آن پایبند بوده را هم تنبیه کرده پس در این مرحله هم آنان شکست خوردند و مطمئن هستیم که هیچ دستاوردی برای‌شان ندارد، هیچ موفقیتی به دست نخواهند آورد و تبلیغات و سروصدای بیهوده است که از تحریم دوباره سخن می‌گویند.

مسیر اقتصادی ایران درست است

رئیس جمهور با اشاره به اینکه در روند صادرات و واردات روال خوبی را تجربه می‌کنیم، گفت: در جمهوری اسلامی ایران برخلاف همه مشکلات و تحریم‌ها و کرونا ما فقط یک و هفت دهم درصد شاهد کوچک شدن اقتصاد بودیم و این از میانگین سایر کشور‌ها کمتر است که نشان از تلاش‌ها در زمینه اقتصادی دارد و حتی اگر این وضعیت ادامه یابد شاید بتوانیم به رشد اقتصادی مثبت بدون نفت تا پایان سال برسیم.

او یادآور شد: رشد پایه پولی ما در پنج ماه گذشته معادل دو و نه دهم درصد بوده است که نشان می‌دهد مسیر اقتصادی ما درست است. وزیر اقتصاد هم توضیح داده که 6 هزار میلیارد تومان را برای اقتصاد روستایی برداشته‌ایم و مفتخرم که بگویم از لحاظ بهداشت، آموزش، ارتباط با فضای مجازی، آب‌رسانی، راه‌سازی، گازرسانی و مخصوصاً ایجاد اشتغال کار بزرگی انجام دادیم.

روحانی تصریح کرد: در شرایط امروز کشور از همه وزرا می‌خواهیم که تلاش‌ها بیشتر شود، به ویژه در بخش اقتصاد و کشاورزی. ما در الگوی کشت و حمایت از کشاورزان قدم‌های خوبی برداشته‌ایم. قوای دیگر هم اگر به ما کمک کنند این سرعت بیشتر می‌شود.

رئیس جمهور ادامه داد: ما طرح‌های دیگری هم داشتیم که به نفع ملت بود و امیدوار بودیم که قوای دیگر هم با ما همراهی کنند، اما به هرحال یا این موارد عقب افتاد یا هنوز موافقتی با آن انجام نشده که در هر صورت اگر به نتیجه نرسد هم راه دیگری پیدا می‌کنیم.

او ادامه داد: قوای دیگر بدانند که ما در یازده ماه آخر کار خود قرار داریم، اما در عین حال همه وزرا می‌کوشند که پروژه‌ها و کار‌هایی که باید به اتمام برسد را در همین یازده ماه به پایان برسانند.

روحانی افزود: ما با کشور‌های همسایه هم جز یکی دو کشور روابط بهتری نسبت به گذشته داریم. دنیای امروز یک دنیای یکپارچه است و کشوری نمی‌تواند خود را از دیگران جدا کند. یک بازار داریم و آن هم بازار جهانی است؛ یا در این بازار سهم خود را داریم یا نداریم. اگر داشته باشیم برای فعالیت بیشتر و بهتر و رسیدن به پیشرفت‌ها از آن استفاده می‌کنیم و اگر نه، ضرر خواهیم کرد.

او در پایان تاکید کرد: از وزارت بهداشت هم تشکر می‌کنم برای ایجاد زیرساخت‌ها در زمینه تله‌مدیسن یا همان دوراپزشکی که در دو سه استان به صورت نمونه انجام می‌شود و بعد به همه کشور ان شاءالله گسترش می‌یابد. این گام بزرگی است که مردم در این شرایط شیوع کرونا بتوانند از طریق فضای مجازی مشورت پزشکی دریافت کنند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مرمت سردر باغ شاهزاده ماهان آغاز شد

حضور 22 هزار دانش‌آموز کرمانی در طرح نخلبان کوچک؛ مشارکت مردمی علیه آفت خرما

بازگشت نمایشگاه کتاب به ویترین فرهنگی کرمان

امام جمعه کرمان: زن مسلمان توانایی نقش آفرینی در میدان‌های مختلف جامعه را دارد

معاون استاندار کرمان: مقابله اساسی با قاچاق سوخت نیازمند اقدام ملی است

کرمان چشم‌انتظار بهبود آتش‌نشان قهرمان

شبکه رشا و ارتشا در بم متلاشی شد

برگزاری مانور زلزله در فهرج+گزارش تصویری

ظرفیت‌های کم‌نظیر کرمان انبوهی از سوژه‌های خبری ایجاد کرده است

دعوت به تغییر رویکرد در جشنواره موسیقی نواحی کرمان

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان: پیگیر تخصیص منابع ویژه‌ حمایت از معلمان هستیم

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان: پیگیر تخصیص منابع ویژه‌ حمایت از معلمان هستیم

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان: پیگیر تخصیص منابع ویژه‌ حمایت از معلمان هستیم

امام جمعه کرمان: ارزش‌ها، تقویت همدلی و محور اتحاد جدی‌ گرفته شود

تالاب بی‌آب کرمان؛ جازموریان تشنه بودجه ملی

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فهرج: بسیج پیرو مکتب عاشوراست

فرماندار فهرج: بسیج یعنی حضور مسئولانه در میدان خدمت

استاندار کرمان: افزایش اختیارات استانی زمینه‌ساز جهش توسعه‌ای است

مطالبه استاندار کرمان برای تبدیل استان به پایگاه اصلی هلال‌احمر در جنوب‌شرق کشور

موج آنفلوآنزا در کرمان؛ هشدار درخصوص افزایش احتمالی بستری‌شدگان

سقوط خودرو در بافت سه کشته بر جا گذاشت

کم آبی کرمان فراتر از خط قرمز

شیوع آنفلوآنزا مدارس کرمان را غیرحضوری کرد

وزیر بهداشت: بسیاری از شاخص‌های درمان و سلامت کرمان بالاتر از میانگین کشور است

لبخند دنیا به کرمان 1405 و چشم‌انداز تحول زیرساختی در روستاهای هدف گردشگری

کارت امید مادر تا 2 سالگی نوزاد ماهانه 20 میلیون ریال شارژ می‌شود

آیا ورزش با معده خالی چربی‌سوزی را افزایش می‌دهد

قدمگاه فهرج؛ ظرفیت‌های پنهان گردشگری و عشایری در مسیر شکوفایی

دهنو بهزادی فهرج؛ از نخلستان‌های زرین تا آبادانی با همت دهیار پرتلاش

عامل ایجاد مزاحمت برای بانوان خودروسوار در کرمان نقره داغ شد

مشاهده پشه ناقل آئدس در جیرفت؛ وضعیت تحت کنترل است

رییس کمیسیون اصل 90: مجلس پیگیر همسان‌سازی حقوق بازنشستگان است

استاندار کرمان: کمیسیون اصل 90 به کاهش معضل قاچاق سوخت‌ استان کمک‌ کند

نماینده مجلس:راه‌حل مشکلات را می‌دانیم اما اجازه اجرا نداریم/لزوم تفویض اختیار به استانها

رییس کمیسیون اصل 90: مجلس پیگیر همسان‌سازی حقوق بازنشستگان است

راه اندازی دستگاه سنگ شکن برون اندامی در بیمارستان مهرگان

آب هلیل رود منتقل نمی شود

زاویه تابش خورشید عاملی خطرساز هنگام رانندگی

فرودگاه بم،مجهز به تجهیزات کمک ناوبری و روشنایی باند

استاندار کرمان: شرق استان نیازمند نگاه ملی است

تعداد قربانیان سانحه قاچاق سوخت در جنوب کرمان به ١٣ نفر رسید؛ مرگ زن باردار و ٢ کودک

حمایت وزارت نیرو از پیشتازی کرمان در انرژی‌های تجدیدپذیر

استاندار کرمان: لوله‌گذاری انتقال آب خلیج فارس با حمایت وزیر نیرو تکمیل شد

وزیر نیرو: هزار و 520 میلیارد ریال طرح وزارت نیرو در دولت چهاردهم افتتاح شد

بند انحرافی نجف‌آباد جیرفت با حضور وزیر نیرو افتتاح شد + فیلم

وقتی چراغ زندگی جوان کرمانی به دست پلیس راهور سبز شد

جریمه سرعت در کمربندی شهر کرمان پنج میلیون ریال شد

بسیج رسانه کرمان در تدارک بزرگترین رویداد آموزشی برای خبرنگاران

تشکیل پرونده قضایی برای ادعای دروغ پیدا شدن پیکرهای مجهول‌الهویه در سدکرج

از آوار تا آبادانی در بم؛ چکشی که امید می‌کارد