آخرین مطالب

شهادت پایان 23 سال خدمت/ 5 درصد از جمعیت محیط بانان به شهادت رسیده‌اند اجتماعی

شهادت پایان 23 سال خدمت/ 5 درصد از جمعیت محیط بانان به شهادت رسیده‌اند

  بزرگنمایی:
شب گذشته طی درگیری محیط بانان با شکارچیان غیرمجاز در منطقه ارمک استان هرمزگان محیط بان حسن نژاد به ضرب گلوله مستقیم به شهادت رسید. شهید حسن نژاد سابقه ۲۳ سال خدمت در این حرفه پرمخاطره را داشت و دو سال به عنوان محیط بان نمونه از فداکاری های او تقدیر شده بود.

  به گزارش نسیم شرق ، دو سال پی در پی به عنوان محیط بان نمونه شناخته شده بود.23 سال تجربه دفاع از طبیعت بکر استان هرمزگان چیزی نبود که به غرور نزدیکش کند. برای آموزش تازه کارها همیشه سراغ از او می گرفتند و با افتادگی همیشگی در بیایان ها و تپه ماهورها همراه محیط بانان جوان می شد. عاقبت محیط بان حسن نژاد به فدا شدن در راه حفاظت از محیط زیست منطقه ارمک گره خورده بود. شب گذشته دو شکارچی با ضرب گلوله مستقیم به سینه‌اش  این خادم با سابقه  محیط زیست را به شهادت رسانده و از منطقه متواری شدند.

5 درصد از جمعیت محیط بانان به شهادت رسیده‌اند 

تا به حال بیش از 140 محیط بان در راه دفاع از طبیعت بکر و گونه های جانوری جان خود را در مقابل شکارچیان سپر کرده اند. این یعنی 5 درصد از جمعیت سه هزار و 500 نفری محیط بانان در کل کشور. شب گذشته نیز در درگیری بین شکارچیان غیر مجاز و محیط بانان در منطقه ارمک استان هرمزگان محیط بان نمونه و با تجربه با گلوله مستقیم شکارچیان به شهادت رسید. بسیاری از محیط بانان در تلاش برای دستگیری شکارچیان غیر مجاز هستند و دست به اسلحه شدن آخرین راه آن ها برای انجام وظایف مخاطره آمیزشان است. شکارچیان اما ابایی از شلیک گلوله به سمت این خدمتگزاران محیط زیست ندارند. تا به حال 142 محیط بان به شهادت رسیدند و بیش از 170 نفر از آن ها به علت اصابت تیر جانباز شده اند و این قصه تلخ همچنان ادامه دارد.

*تسلیت فرمانده یگان حفاظت محیط زیست به خانواده شهید حسن نژاد

فرمانده یگان حفاظت از محیط زیست با اعلام خبر شهادت محیط بان حسن نژاد از دستگیری یکی از ضاربان خبر داد: «شب گذشته طی یک درگیری در منطقه ارمک استان هرمزگان دو شکارچی به ضرب گلوله مستقیم محیط بان حسن نژاد را به شهادت رسانده و از منطقه متواری شدند. بعد از این حادثه بلافاصله با تلاش ماموران نیروی انتظامی و محیط بانان عزیزمان یکی از ضاربان دستگیر شد.شکارچی دیگر نیز شناسایی شده و به زودی توسط ماموران دستگیر خواهد شد.»

سرهنگ محبت خانی ضمن عرض تسلیت به خانواده این شهید مدافع طبیعت از پیگیری حقوق مادی و معنوی این محیط بان وظیفه شناس از سوی سازمان محیط زیست خبر داد: «نیمی از کارکنان سازمان محیط زیست را محیط بانان تشکیل می دهند. این خدمتگزاران محیط زیست خالصانه جان خود را سپر مخاطرات متعددی می کنند و همواره در حال انجام وظایف شان در سخت ترین شرایط اقلیمی و آب و هوایی هستند. محیط بانان پیشانی سازمان محیط زیست در انجام ماموریت های میدانی هستند و ما با جدیت پیگیر حقوق مادی و معنوی شهدای بزرگوار محیط بان خواهیم بود.»


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آغاز مرمت برج قلعه تاریخی معاذ در فهرج

حکم اعدام متجاوز به عنف در پوشش مسافرکش در میناب اجرا شد

اطلاعیه دعوت به راهپیمایی 13 آبان در سراسر کشور

به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم

روستای حسین‌آباد خدابنده: از نخلستان‌های سرسبز تا چالش‌های آبادانی – تلاش‌های یک دهیار برای آینده روشن!

دراج، نگین خوش‌آواز باغات فهرج، در آستانه فراموشی: زنگ خطر برای طبیعت بکر این منطقه!

تقدیر وزیر آموزش و پرورش از استاندار کرمان برای اجرای طرح "حامی

هشدار زرد هواشناسی در کرمان

پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است

پاییز امسال خشک‌ترین دوره، طی چهل سال گذشته

طائب: نسل Z می‌گوید باید موشک بیشتری داشته باشیم

تشرف حدود 47 هزار ایرانی به حج از ابتدای عملیات عمره 1404

عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم

تجربه موفق انتخابات تمام الکترونیک در 32 شهر کشور

حادثه آفرینی خودروی حامل اتباع غیر مجاز

پیامدهای غیبت از خدمت سربازی؛ از قطع یارانه تا محرومیت از سفر

فرصت ثبت نام حج تمتع 1405 برای اولویت‌های جدید فراهم شد

سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران

سکته قلبی عامل 24 درصد مرگ‌ها در ایران است

شفیع آباد شهداد بهترین روستای گردشگری جهان

واگذاری خودرو 200 کرمانی را نقره داغ کرد

روشی ساده و کاربردی برای محافظت از دندان‌ها در برابر پوسیدگی

آغاز پیش فروش محصولات سایپا از فردا

استفاده از گوشی سلامت چشم را تهدید می‌کند

گسترش پشه آئدس در 10 شهرستان هرمزگان/ ابتلای 74 نفر به تب دِنگی

«ملاکمال» معتمد بلوچ ترور شد/ قرارگاه قدس سپاه بیانیه داد

اثر بخشی یک مسکن رایج در کاهش خطر سرطان رحم

سپاه: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند

نمایش یک پهپاد در مجلس بریتانیا و انتساب آن به ایران «مضحک» است

جاسوس موساد در قم اعدام شد

آفت سرخرطومی حنایی درختان خرما هنوز دست بردار نیست.

فردا آخرین مهلت استعفای انتخابات شوراهای شهر

همایش روستا وعشایر در فهرج

تاکید رئیس شورای اروپا بر ادامه دیپلماسی با ایران

رهبر انقلاب: به وعده‌ی الهی پیروزی حق و زوال باطل یقین کنیم

فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز هفته جاری اجرایی می‌شود

از فردا ساعات کاری «عادی» می‌شود

کشف سوخت قاچاق در بم

سازش دو طایفه در ریگان

لازمه مقابله با اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار وحدت امت اسلامی است

تغییر 15 امام جمعه در کرمان

مردم شرق کرمان در انتظار عمل مسئولان به وعده‌ها

آزادی گروگان 18 ساله در عملیات پلیس بم

سرلشکر موسوی: ایران، دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش حل مشکلات می‌داند

معاون استاندار کرمان: کوتاهی در حوزه بهداشت و درمان پذیرفتنی نیست

استاندار: کرمان می‌تواند به کانون‌ رویدادهای بین‌المللی گردشگری کشور تبدیل شود

پیروزی ایران در سرنوشت سازترین مسابقه گروه یک مقابل تونس/ شاگردان پیاتزا به صعود امیدوار ماندند

حمله تروریستی به خودروی مأموران انتظامی سیب و سوران

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم