آخرین مطالب

امروز با حضور وزیر آموزش و پرورش

رونمایی از نسخه جدید شبکه شاد علمی

رونمایی از نسخه جدید شبکه شاد

  بزرگنمایی:
در مراسمی با حضور وزیر آموزش و پرورش امروز نسخه جدید شبکه اجتماعی دانش آموزی (شاد) با قابلیت های متنوع رونمایی شد.

به گزارش نسیم شرق ، در این نسخه جدید که همزمان با شروع سال تحصیلی زیر بار ترافیک خواهد رفت و با حضور آقای حاجی میرزایی در اردوگاه شهیدباهنر رونمایی شد، آموزش مجازی دوره متوسطه صبح و آموزش مجازی ابتدایی ها در بعد از ظهرها پیش بینی شده تا بچه ها از راهنمایی والدین و گوشی آن ها بتوانند استفاده کنند.

این شبکه مجازی با تلاش 900 متخصص فناوری اطلاعات برای راهبری سامانه شاد و دیگر سامانه‌ها ایجاد شده است و بزرودی شبکه 13 هزارنفری هم در سطح مدارس برای راهبری سایر معلمان فعال خواهد شد.
 
بستر امن شبکه شاد 
به گفته مسئولان وزارت آموزش و پرورش ، نسخه قبلی شبکه شاد ایراد های داشت و خانواده‌ها و معلمان گله مندی‌هایی داشتند که سعی شده است این مشکلات در نسخه جدید برطرف شود و آموزش در بستر امن انجام شود و احراز هویت تمام کاربران اهمیت دارد.
 
شبکه شاد نقش سازنده جایگزین را در جریان آموزشی در شرایط قرمز کرونایی و نقش تکمیلی را در شرایط زرد و سفید ایفا می‌کند و این شبکه دستیار علمی خانواده، دانش آموزان و معلم‌ها خواهد بود.
 
مسئول شبکه شاد هم در خصوص ویژگی های این شبکه مجازی گفت: بیشترین سرمایه گذاری برای نرم افزار شاد در کشور انجام شده و قدرتمندترین نرم افزار است که سطح امنیتی بالایی دارد و خود را در برابر حملات هکر‌ها از خارج حفظ کرده است و نسخه جدید شاد تا میزان زیادی تعاملی شده است.
 
آقای الحسینی ادامه داد: اکنون تمام دانش آموزان ثبت نام شده مدارس، در شبکه شاد نظم مدرسه‌ای پیدا کرده اند و تعلیم و تربیت همچنان با تمام ابعاد جریان دارد.
 
دسترسی به برنامه‌های ورزشی و پرورشی در شاد 
 
وی به دسترسی آسان و گسترده به محتوا‌های بارگذاری شده اشاره کرد و گفت: محتوا‌های آموزشی کاملی به شاد افزوده شده است. امکان اجرای فوق برنامه ها، ورزش، سلامت و فعالیت‌های پرورشی در شبکه شاد دیده شده است. 
 
مسئول شبکه شاد افزود: کنترل تکالیف، آزمون‌های تستی و تشریحی، تعبیه کارنامه، وجود داشبورد‌های مدیریتی برای مدیران از صف تا ستاد پیش بینی شده و امید است قابلیت‌های جدید نظم فیزیکال کلاس را با استاندارد‌های خاص فضای مجازی ایجاد کند. 
 
آقای الحسینی افزود: ایجاد پروفایل حرفه‌ای معلم و دانش آموزان، امکان نظر سنجی، ایجاد شبکه اجتماعی تحت عنوان شادنیو، امکان ارائه پرزنت از دیگر امکانات است.
 
ارائه خدمات شاد در دو بخش پایه و افزوده‌ها 
 
مسئول شبکه شاد با بیان اینکه خدمات شاد در دوبخش پایه و افزوده‌ها ارائه می‌شود گفت: در بخش پایه خدمات رایگان و عمومی و در بخش افزوده‌ها فعالیت مدارس غیردولتی و خاص و قرارداد‌هایی که با بخش‌های خصوصی منعقد شده دنبال می‌شود و بخشنامه مربوط به این بخش را به زودی ابلاغ می‌کنیم.
 
وی با اشاره به استفاده از سامانه پشتیبان و حمایت گر عنوان کرد: حدود 2000 نفر به کار گرفته شده اند تا سوالات ارجاعی را پاسخ دهند و رفع مشکل کنند. مرکز پاسخگویی تلفنی با 50 پرسنل نیز ایجاد شده است.
 
سیم کارت‌های دانش آموزی به کمک شاد می‌آیند 
 
مسئول شبکه شاد با بیان اینکه همچنان در تامین وسیله و ابزار مشکل داریم و از مدیران درخواست می‌کنیم از طریق شورا‌های آموزش و پرورش اقدام کنند گفت: رایزنی‌هایی در دست انجام است. سیمکارت‌های دانش آموزی نیز به کمک می‌آید. 
 
در سال تحصیلی جدید بیش از 15 میلیون دانش آموز فعالیت آموزشی را آغاز می کنند که حدود 3.5 میلیون دانش آموز به ابزار هوشمند دسترسی ندارند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!

علت حادثه بندر شهید رجایی مشخص شد

تعرفه جدید برق ابلاغ شد؛ افزایش قیمت از اول خرداد

هر گونه سهل‌انگاری در حادثه بندر شهید رجایی به مردم اعلام می‌شود

ظرفیت‌ها برای احداث 2 شهرک‌ صنعتی جدید در بم بسیج شد

نوجوانی پشت فرمان اتوبوس شهری در کرمان نشست و حادثه‌ آفرید

مقام آمریکایی: دور سوم مذاکرات با ایران مثبت و سازنده بود

انفجار در بندر شهید رجایی 6 مفقودی دارد

وزیر کشور: حادثه انفجار بندرشهید رجایی تاکنون 8 کشته و 750 مصدوم داشته است

وزیر بهداشت: بر اوضاع درمانی حادثه بندر شهید رجایی کنترل داریم

پیگیری مستمر رئیس جمهور از مدیریت حادثه انفجار در بندر شهید رجایی

158 هزار سند دفترچه‌ای در کرمان هنوز به تک برگ تبدیل نشده است

برنامه‌های ویژه برای مدیریت نارضایتی‌ها و امنیت سرمایه‌گذاری در کرمان

آدامس، حاوی هزاران ذره میکروپلاستیک در بزاق دهان

خوراکی های مفید و طبیعی برای رفع حالت تهوع

8 مدال طلا، نقره و برنز حاصل تلاش نمایندگان تکواندوی ایران در روز نخست

مرضیه جعفری سرمربی تیم ملی فوتبال زنان شد

استاندارد کرمان: درباره مشکل ترخیص خودروهای دپو شده توپ در زمین ما نیست

یزد، شهر جهانی زیورآلات سنتی شد

رییس علوم پزشکی کرمان: معادن بهره‌ای برای بخش سلامت استان نداشته است

پایداری هوای گرم در کرمان/ جنوب استان به 45 درجه می‌رسد

انتصاب جوان‌ترین مدیرکل آموزش‌وپرورش ایران/از مدیریت خلاق تا دغدغه تفاوت‌ نسلی

کمپر؛ وقتی خانه، همراه همیشگی سفر است

رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال، یکی از پرشکوه‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

تحول پس از دیدن برنامه تلویزیونی باعث اعتراف یک سارق در کرمان شد

دعوت مراجع تقلید و علما برای راهپیمایی روز جهانی قدس

سردار تنگسیری: یمن از هیچ کسی فرمان نمی‌گیرد

آغاز اعزام حج تمتع از 15 اردیبهشت

هشدار زرد هواشناسی کرمان برای بارندگی و کاهش دما

329 مصدوم و بیمار به بیمارستان‌های کرمان منتقل شدند

تبانی برای قاچاق 50 هزار لیتر نفت سفید در جیرفت ناکام ماند

مدیر جدید مخابرات کرمان: توسعه اینترنت 5G را در برنامه داریم

شتاب زدگی، سرعت و سبقت غیر مجاز، عوامل تصادفات نوروز

پزشکیان: در چرخش دوباره ایام، قدر خود را بالاتر و والاتر از آنچه هست، رقم خواهیم زد

رهبر انقلاب: شعار امسال «سرمایه‌گذاری برای تولید» است

چگونه سفری ارزان و خاطره‌انگیز داشته باشیم؟

معاون استاندار کرمان: مشکل سوخت تراکتورها با اصلاح سند قابل حل است

ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان در پهناورترین استان ایران آغاز به کار کرد

برخورد پلیس با خودروهای متخلف و شوتی‌ در کرمان شدت گرفته است

ویژگی‌های نهال استاندارد

عیدانه‌ای برای دوستداران مستند؛ 235 مستند در شبکه نمایش خانگی عرضه شد

قالیباف:مجلس برای معیشت مردم گام های اساسی برداشت/ ریشه اصلی مشکلات اقتصادی سوء مدیریت است

تعیین سرنوشت سوابق تحصیلی دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل 1403 به قبل در دست بررسی

تاکید امام جمعه کرمان بر نظارت بر بازار

آمریکایی‌ها در عمل تحریم و در سخن درخواست مذاکره می‌کنند

قالیباف: توزیع کالابرگ هر ماه انجام خواهد شد

دو سوم جمعیت استان با آموزش و پرورش مرتبط هستند

ساعت کاری دفاتر پستی کرمان افزایش یافت

رئیس‌جمهور:مدیریت،برقراری تعادل بین منابع و مصارف است/آینده را خودمان باید ترسیم کنیم