آخرین مطالب

قالیباف: مجلس به‌دنبال گره‌گشایی از کار مدیران اجرایی و تولیدکنندگان است سیاسی

قالیباف: مجلس به‌دنبال گره‌گشایی از کار مدیران اجرایی و تولیدکنندگان است

  بزرگنمایی:
رئیس مجلس بر شنیدن حرف مردم و مسئولان قوه مجریه قبل از هر تصمیمی تاکید کرد و گفت: مجلس به دنبال گره‌گشایی از کار تولیدکنندگان، صنعتگران و مدیران اجرایی است.

به گزارش نسیم شرق، نشست محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی با کاظم خاوازی وزیر کشاورزی، جعفر سرقینی سرپرست وزارت صمت، نمایندگان عضو کمیسیون کشاورزی مجلس و جمعی از تولیدکنندگان حوزه دام و طیور (چهارشنبه26 شهریور) در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این نشست با بیان اینکه صحبت‌های مطروحه در جلسه حاکی از کمبود امکانات در کشور نیست، گفت: از آنجا که بودجه نهاده‌های دامی، دارو و دیگر کالاهای ضروری رقم زیادی نیست اما همین مقدار هم محقق نمی شود که نشان می دهد مشکلاتی در بدنه مدیریتی وجود دارد.

وی مهمترین چالش موجود در کشور را مدیریتی عنوان کرد و گفت: با نگاه کلان به موضوعات، مشکلی به چشم نمی‌آید اما به محض ورود به بدنه مسائل متوجه می‌شویم چرخه‌های امور به درستی نمی‌چرخند، در واقع باید گفت: مشکلات ساختاری و اساسی در نظام اداری، تولیدی و حتی سیاست‌گذاری‌ها کشور وجود دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ما مدیران نباید خوش باور باشیم مثلا اگر قانونی را مصوب کرده، آیین‌نامه اجرایی آن را نوشته و بخشنامه آن را ارسال می‌کنیم لزوما به معنای اجرای قانون نیست چراکه ماهیت قانون تا رسیدن به مرحله اجرا به کل تغییر می‌کند لذا باید گفت؛ فرآیندهای کاری دچار مشکل است.

قالیباف به راه‌حل‌های عبور از این مشکلات اشاره کرد و افزود: بهترین راه‌حل این است که مجلس و دولت در کار مردم دخالت نکنند، درواقع اجازه دهیم مردم کار خودشان را انجام دهند و ما فقط نقش حاکمیتی خود را در جامعه پیاده‌سازی کنیم نه آنکه بخواهیم علاوه‌بر اعمال نقش حاکمیتی، در تصدی‌گری آن‌ها نیز دخالت کنیم.

رئیس مجلس، تولیدکنندگان، کارگران، صنعتگران و مدیران زحمتکش را مجاهدین جنگ اقتصادی برشمرد و افزود: باید پذیرفت عده‌ای منفعت طلب و تحت تأثیر دشمنان خارجی و خائن‌های داخلی، خواستار رشد و آرامش برای کشور نیستند به همین دلیل مجلس به دنبال گره‌گشایی از کار تولیدکنندگان و مدیران اجرایی است.

وی با بیان اینکه نمایندگان در مجلس به دنبال حل مشکلات به صورت اساسی و سیستمی هستند، گفت: به سهم خود قول می‌دهم که پیگیر "بند الف قانون انتزاع" در جلسات سران قوا باشم تا به نتیجه برسد.

وی تاکید کرد: با همه سختی‌های ایجاد شده ازسوی تحریم‌ها، امکان اصلاح مشکلات کشور وجود دارد و در ماه‌های پیش‌رو آرامش به حوزه تولید و اقتصاد باز خواهد گشت.

رئیس مجلس ادامه داد: به عنوان نماینده مردم تلاش می کنیم قبل از هر تصمیم حرف مردم و مسئولان قوه مجریه را بشنویم و بدون شنیدن حرف دوستان تصمیمی نگیریم. درواقع قانونی را وضع کنیم که زمینه اجرایی شدن آن وجود داشته باشد چراکه اگر خلاف این اتفاق بیفتد یعنی خودمان اولین قانون‌شکن‌ها هستیم.

بنابراین گزارش، اجرای قانون متمرکز واگذاری اختیارات به وزارتخانه جهاد کشاورزی براساس قانون مجلس، حذف یارانه از واردات نهادهای دامی و دادن یارانه به انتهای زنجیره تولیدکنندگان و مصرف کنندگان، توسعه آبزیان در کشور با توجه به ظرفیت فوق العاده شمال و جنوب کشور و ... ازجمله موضوعاتی بود که از سوی تولید کنندگان و صنعتگران  در این نشست مطرح شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت

خاموشی‌ها تا آخر شهریور به حداقل می‌رسد

اجرای مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک از چهارشنبه

ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف استان کرمان

آغاز ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی

جامعه جهانی خواستار پاسخگویی ناقضان حقوق بین‌الملل شود

آغاز انتخاب رشته آزمون سراسری از فردا

پزشکیان: شانگهای باید در مسیر صلح و اقتصاد گام بردارد

ایران همچنان از ملت مقاوم و شجاع یمن حمایت می‌کند

آمادگی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان افغانستان

"شهادت" یک روز مانده به آخر خدمت/شهید اهل‌ بم در حادثه ایرانشهر را بشناسیم

دستگیری قاتل در نرماشیر طی کمتر از 2 ساعت

مشهد مقدس، سوگوار شهادت سلطان سریر ارتضاء،امام علی ابن موسی الرضا (ع)

ورود بیش از 4 میلیون زائر و مسافر به خراسان رضوی

دستگیری و انهدام تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان

پیام پزشکیان به مناسبت روز پزشک

بیانیه فراجا در پی شهادت نیروهای انتظامی در ایرانشهر

آزمون در آستانه افتخار بزرگ آسیایی، سردار کاندیدای بهترین بازیکن سال قاره کهن

آغاز برنامه‌های هفته دولت در کرمان باحضور معاون رئیس‌جمهور

دفاع از مظلومان و انسجام ملی حول محور رهبری ضروری است

حملۀ تروریستی به مأموران پلیس در ایرانشهر/ شهادت پنج مامور نیروی انتظامی

با مقصران حادثه آتش‌سوزی کانکس که جان کودک 7 ساله را گرفت، برخورد می‌شود

کرمان شنبه تعطیل شد

نتایج اولیه نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404 منتشر شد

استکبار ستیزی در راهپیمایی اربعین امسال محسوس بود.

ادارات استان کرمان چهارشنبه ٢٢ مرداد تعطیل شدند

توقیف راننده 16 ساله اتوبوس در کرمان

صدمات وارده به کودکان بر اثر قصور والدین در رانندگی جرم است.

تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین نداریم

هشدار دامپزشکی بم درباره خطر بیماری اسیدوز با نزدیک شدن به فصل برداشت خرما

استاد محمود فرشچیان دار فانی را وداع گفت

4 طرح عمرانی در شهر بم افتتاح شد

راه‌اندازی موکب سیدالشهدا(ع) در ورودی فهرج

عدم مخالفت با حاکمان ظالم عقوبت الهی درپیش دارد

دستگیری عامل نزاع و تخریب اموال شهروندان در بم