آخرین مطالب

برای سفر باید آزمایش کرونا داد؟ اجتماعی

برای سفر باید آزمایش کرونا داد؟

  بزرگنمایی:
معاون وزیر گردشگری: سفر به ارائه نتیجه منفی آزمایش کرونا مشروط نشده است و طبق توضیح وزارت بهداشت، لازم نیست پیش از سفر‌های داخلی آزمایش PCR انجام شود.

به گزارش پایگاه خبری نسیم شرق ، آقای ولی تیموری درباره شبهه و ابهاماتی که بخشنامه اخیر وزارت بهداشت در ارتباط با «ممنوعیت سفر بدون ارائه تست کرونا» ایجاد کرده است، گفت: جریان آن بخشنامه از این قرار است که اگر به عنوان مسافر به شرکت‌های خدمات مسافرتی برای تهیه بلیت هواپیما، قطار و یا اتوبوس مراجعه کنید، کد ملی شما را دریافت و در سامانه وزارت بهداشت وارد می‌کنند. آن‌طور که این وزارتخانه اعلام کرده است بانک اطلاعاتی از افرادی که تست کرونا داده‌اند وجود دارد که آژانس‌ها، شرکت‌ها و مراکز فروش خدمات سفر از طریق آن می‌توانند از وضعیت سلامت مسافر اطلاع پیدا کنند. چنانچه مسافری دو هفته پیش از سفر تست کرونا داده باشد و نتیجه مثبت آن ثبت شده باشد، اجازه سفر نخواهد داشت و شرکت‌های مسافرتی نباید خدماتی به آن‌ها بفروشند. ضمن این‌که وزیر بهداشت اعلام کرده است از ورود این افراد به داخل هواپیما، قطار و اتوبوس جلوگیری خواهد شد.

او افزود: این بخشنامه صرفا مشمول افرادی است که دو هفته پیش از سفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و نتیجه تست آن‌ها مثبت بوده و در بانک اطلاعاتی وزارت بهداشت ثبت شده است. اگر دوران نقاهت (14 روز) بیمار پایان یافته باشد دیگر به ارائه نتیجه منفی تست نیاز نیست. مسافرانی که هنوز دو هفته نقاهت را پشت سر نگذاشته‌اند، اما مدعی‌اند نتیجه تست PCR آن‌ها منفی است و اصرار به تردد و جابه‌جایی بین شهری دارند باید برای تهیه بلیت و استفاده از وسایل نقلیه عمومی، گواهی معتبر سلامت و نتیجه منفی تست کرونا ارائه دهند.

تیموری درباره ابلاغ بخشنامه وزارت بهداشت به آژانس‌های مسافرتی و مجریان تورها، اظهار کرد: این بخشنامه مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا است و همه باید اجرا کنند. هرچند که با تشدید محدودیت‌های تردد از هفته آینده، عملا امکان اجرای تور وجود ندارد و سفر با وسایل نقلیه عمومی با توجه به تعطیلی بیشتر مراکز، محدود خواهد شد.

وزارت بهداشت از 28 آبان طرح ممنوعیت سفر مبتلایان ویروس کرونا را به اجرا می‌گذارد. این وزارتخانه در نامه‌ای به معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی، رییس سازمان هواپیمایی کشور، رییس سازمان راهداری، مدیرعامل شرکت راه‌آهن و معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرده است: «در راستای اجرای بند 7 مصوبه جلسه چهل و دوم ستاد ملی مدیریت کرونا در مورد عدم جابه‌جایی مسافران دارای تست کرونای مثبت و با عنایت به تسریع در قطع زنجیره انتقال کرونا، از تاریخ 28 آبان هرگونه جابه‌جایی مسافر به صورت هوایی، زمینی و دریایی بدون دریافت نتیجه تست کرونا ممنوع است.»

معاون وزیر بهداشت در تکمیل این نامه که محتوای آن برای بسیاری ایجاد شبهه و ابهام کرده بود، توضیح داد: قرار نیست از متقاضیان خرید بلیت، گواهی سلامت و یا تست کرونا گرفته شود، بلکه سامانه‌های فروش بلیت قطار، اتوبوس، هواپیما و آژانس‌های مسافرتی به سامانه وزارت بهداشت متصل می‌شوند و از آن طریق، مبتلایان ویروس کرونا را شناسایی می‌کنند و بلیت برای‌شان صادر نمی‌شود و اجازه سفر نیز نخواهند داشت.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

گزارش داوطلبِ آمریکاییِ ارتش اسرائیل از رسیدن موشک‌های بالستیک ایران به تل‌آویو:

پایش 5200 نخل در مانور ردیابی آفت سرخرطومی حنایی

مانوری بر ای دفع افات در فهرج‌

بازدید رئیس کل دادگستری کرمان از زندان شهربابک

هشدار گسترش پشه آئدس در استان کرمان

صدور کارت سوخت ادامه دارد

استاندار کرمان: بنیاد مستضعفان به رشد و پیشرفت استان کمک کند

مدیرعامل سابق کارخانه سیمان دورود دستگیر شد

آلودگی هوا احتمال ابتلا به آنفلوآنزا را بیشتر می‌کند

اکثر نمایندگان از توضیحات وزیر آموزش و پرورش قانع شدند

اصلاح قیمت بنزین از شنبه 22 آذر اجرا می‌شود

نگاه به زنان در کرمان از شعار به نقش موثر در مدیریت و تصمیم‌سازی ارتقا یافته است

حادثه در معدن اروزئیه کرمان یک کشته بر جا گذاشت

کشف پنج شی تاریخی در گلباف کرمان/ یک متهم دستگیر شد

قدردانی سخنگوی دولت از عطا احمدی؛ خیر و معلم کرمانی‌ که عمرش را وقف ساختن کرد

بخشش قاتل جوان پیش از اجرای حکم قصاص در کرمان

استاندار کرمان: دانشجویان، نقطه امید و اتکای جامعه باشند

سرنخ کوچک و کشف تخلفی‌ بزرگ در شهرداری نجف‌شهر کرمان/متهمان نقره‌داغ شدند

مدیرکل ثبت اسناد کرمان: 40 درصد پرونده‌های قضایی استان، ریشه در سندهای عادی دارد

تحسین امام جمعه کرمان از تلاش‌های شورای تأمین در نابودی چرخه قاچاق سوخت

متقاضیان کرمان، جیرفت و زرند یک‌روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیرید

متقاضیان کرمان، جیرفت و زرند یک‌روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیرید

استاندار کرمان: تصویب‌کنندگان طرح کدینگ به تبعات اجتماعی آن توجه نداشتند

دستگیری عوامل وابسته به سازمان نفاق توسط سپاه بهارستان

ورود سامانه بارشی به تهران از دوشنبه؛ باران و برف می‌بارد

مرمت سردر باغ شاهزاده ماهان آغاز شد

حضور 22 هزار دانش‌آموز کرمانی در طرح نخلبان کوچک؛ مشارکت مردمی علیه آفت خرما

بازگشت نمایشگاه کتاب به ویترین فرهنگی کرمان

امام جمعه کرمان: زن مسلمان توانایی نقش آفرینی در میدان‌های مختلف جامعه را دارد

معاون استاندار کرمان: مقابله اساسی با قاچاق سوخت نیازمند اقدام ملی است

کرمان چشم‌انتظار بهبود آتش‌نشان قهرمان

شبکه رشا و ارتشا در بم متلاشی شد

برگزاری مانور زلزله در فهرج+گزارش تصویری

ظرفیت‌های کم‌نظیر کرمان انبوهی از سوژه‌های خبری ایجاد کرده است

دعوت به تغییر رویکرد در جشنواره موسیقی نواحی کرمان

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان: پیگیر تخصیص منابع ویژه‌ حمایت از معلمان هستیم

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان: پیگیر تخصیص منابع ویژه‌ حمایت از معلمان هستیم

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان: پیگیر تخصیص منابع ویژه‌ حمایت از معلمان هستیم

امام جمعه کرمان: ارزش‌ها، تقویت همدلی و محور اتحاد جدی‌ گرفته شود

تالاب بی‌آب کرمان؛ جازموریان تشنه بودجه ملی

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فهرج: بسیج پیرو مکتب عاشوراست

فرماندار فهرج: بسیج یعنی حضور مسئولانه در میدان خدمت

استاندار کرمان: افزایش اختیارات استانی زمینه‌ساز جهش توسعه‌ای است

مطالبه استاندار کرمان برای تبدیل استان به پایگاه اصلی هلال‌احمر در جنوب‌شرق کشور

موج آنفلوآنزا در کرمان؛ هشدار درخصوص افزایش احتمالی بستری‌شدگان

سقوط خودرو در بافت سه کشته بر جا گذاشت

کم آبی کرمان فراتر از خط قرمز

شیوع آنفلوآنزا مدارس کرمان را غیرحضوری کرد

وزیر بهداشت: بسیاری از شاخص‌های درمان و سلامت کرمان بالاتر از میانگین کشور است

لبخند دنیا به کرمان 1405 و چشم‌انداز تحول زیرساختی در روستاهای هدف گردشگری