آخرین مطالب

روحانی در جلسه ستاد مقابله با کرونا:

روزانه و ساعتی در حال بی اثر کردن تحریم‌ها هستیم/ امروز مناطق قرمز و تاحدودی نارنجی در کشور نداریم سیاسی - اجتماعی

روزانه و ساعتی در حال بی اثر کردن تحریم‌ها هستیم/ امروز مناطق قرمز و تاحدودی نارنجی در کشور نداریم

  بزرگنمایی:
رئیس جمهور گفت: از سال ۹۷ تا حالا روزانه، ساعتی و لحظه‌ای در حال بی اثر کردن تحریم‌های دشمنان هستیم.

 به گزارش کیمیای شرق به نقل ا

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور روز شنبه در پنجاهمین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به شیوع ویروس جهش یافته در برخی کشور‌های اروپایی به‌ویژه انگلستان از مسئولان ذیربط خواست برای جلوگیری از ورود این ویروس به کشور، مراقبت‌ها را به‌ویژه درباره مسافرانی که از مناطق آلوده وارد کشور می‌شوند، افزایش دهند.

رئیس جمهور اظهار کرد: در برخی کشورها، پرواز‌ها قطع و مراقبت‌ها بیشتر شده است. ورودی‌ها را خیلی باید مراقب باشیم تا به این ترتیب این ویروس جهش یافته دو مرتبه مردم و جامعه را گرفتار نکند.

رئیس جمهور تاکید کرد: با رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مردم، امروز مناطق قرمز و تا حدودی نارنجی در کشور نداریم و عمده مناطق کشور در تقسیم بندی کرونایی جزو مناطق زرد هستند؛ اکنون همه تلاش ها باید در حفظ این شرایط مطلوب و رسیدن به وضعیت پایدار در روند مبارزه با کرونا متمرکز شود. 

روحانی همچنین به مسئله ضرورت پرهیز از تجمعات به عنوان یکی از عوامل شیوع بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: الحمدالله در زمینه ماسک، تقریباً به صورت یک کار معروف در کشور، همه به آن عمل می‌کنند و موضوع رعایت فاصله گذاری‌های اجتماعی و پرهیز از شب نشینی‌ها را هم تا حدی مراعات می‌شود.

وی افزود: ولی باید مراقب تجمعات باشیم حال این تجمعات دینی، ملی و یا مسایل مهم در کشور باشد. ما در یک شرایط عادی نیستیم بلکه در یک شرایط کرونایی هستیم و باید مراقبت و مواظب باشیم مخصوصاً ایامی که پیش رو داریم مخصوصاً ایام شهادت صدیقه کبری (ع) که مردم نسبت به خاندان رسالت عشق می‌ورزند و حق آنهاست، اما در عین حال مراعات دستورالعمل‌ها هم وظیفه شرعی و ملی ماست و این همانی است که آن بزرگوار‌ها هم از ما همین را می‌خواهند و این را باید کاملاً مراعات کنیم.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جوسازی‌های اخیر انجام شده در خصوص موضوع واکسن کرونا، گفت: رسانه‌های ضدایرانی که اتفاقاً خیلی هم پررو هستند هر روز از یک موضوع و بهانه‌ای برای موج‌سواری استفاده می‌کنند که البته خیلی زود هم متوجه می‌شوند که اشتباه کرده‌اند. این روز‌ها هم موضوع واکسن کرونا را بهانه کرده و مسأله خرید واکسن خارجی انتقال پول و تولید واکسن در داخل ایران را بهانه قرار دادند.

روحانی افزود: از همان روز‌های اولیه شیوع کرونا یکی از مسائل مهم مورد نظر، واکسن این بیماری بود و همه تلاش‌ها در کشور بر این مبنا بود که همزمان با تلاش برای تولید داخلی واکسن، فعالیت‌ها در زمینه خرید واکسن مطمئن خارجی هم متمرکز شود.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه تمام این تبلیغات انجام شده در خصوص موضوع واکسن کرونا در ایران نادرست و نارواست، خاطر نشان کرد: ایران حتماً به دنبال واکسن داخلی است و همزمان برای خرید واکسن مطمئن خارجی نیز تلاش می‌کنیم. حتماً هم آمریکایی‌ها در این راه مانع ایجاد کردند نه تنها در رابطه با خرید واکسن، بلکه در مورد هر چیزی که بخواهیم بخریم و وارد کشور کنیم، آثار خباثت و رذالت آمریکا را در آن می‌بینیم.

روحانی با اشاره به اقدامات انجام شده برای خرید واکسن نهاد هماهنگ‌کننده تلاش‌های جهانی برای دسترسی کشور‌ها به واکسن کووید 19 (کواکس) گفت: پول لازم برای خرید را آماده کردیم، اما آن‌ها گفتند برای پرداخت ابتدا باید اوفک موافقت کند به دنبال انتقال پول از یک کشور دیگر بودیم باز اعلام کردند که پول ابتدا باید به یک بانک آمریکایی منتقل شود وقتی شما به دزدی معروف هستید چگونه می‌توانیم به شما اعتماد کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه مردم فکر نکنند ما مشکل نداریم، اظهار کرد: اینکه مقام معظم رهبری فرمودند تحریم را بی‌اثر کنید نه به صورت ساعتی بلکه لحظه به لحظه و در روند صادرات و خرید هر کالایی از خارج این کار را انجام می‌دهیم.

روحانی با تأکید بر اینکه با همه توان و تلاش اقدامات لازم برای تأمین اعتبار خرید واکسن و انتقال آن انجام شده است، گفت: هر جایی که واکسن مورد اعتماد وجود داشته باشد، حتماً تهیه خواهیم کرد و در این رابطه هم وسیله انتقال را داریم و هم وسیله نگهداری آن فراهم شده است.

تحریم برای واردات دارو و واکسن مشکل ایجاد کرده است

رئیس جمهور در عین حال تأکید کرد: آماده نیستیم مردم کشورمان دوره آزمایشی یک واکسن غیرمعتبر را طی کنند و اگر یک شرکتی در نظر دارد مرحله تست واکسن خود را انجام دهد وزارت بهداشت ما چنین کاری را انجام نخواهد داد.

روحانی با تأکید بر اینکه تحریم برای واردات هر چیزی به کشور از جمله دارو و واکسن مشکل ایجاد کرده و ما در خرید مشکل داریم، گفت: حتماً از مشکل عبور خواهیم کرد و تحریم را بی‌اثر می‌کنیم.

رئیس جمهور در همین رابطه به لوایح چهارگانه دولت اشاره کرد و گفت: دولت 4 لایحه ارایه کرده که 2 لایحه تصویب و 2 لایحه هنوز تصویب نشده است، دلمان می‌خواهد 2 لایحه باقیمانده هم تصویب شود؛ البته مشکلات مانع از فعالیت و اقدامات ما نیست، ممکن است کار با کمی تأخیر انجام شود، اما از مشکل عبور خواهیم کرد.

روحانی در ادامه تأکید کرد: نکته مهم دیگر این است که بعد از خرید و وارد شدن واکسن خارجی به کشور، وزارت بهداشت با دقت گزارش دهد که چقدر واکسن وارد شده و به چه کسانی تزریق شده است که ابهامی در این زمینه وجود نداشته باشد. اولویت‌ها برای واکسیناسیون نیز مشخص است به طوری که سالمندان، بیماران زمینه‌ای و کادر درمان در اولویت واکسیناسیون هستند.

رئیس جمهور با بیان اینکه دشمنان ما هر روز به دنبال بهانه و سوء استفاده هستند، گفت: موضوعات مربوط به واکسن به صورت دقیق توسط وزارت بهداشت باید به مردم توضیح داده شود.

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع افزایش آلودگی هوا و ذرات معلق در فصل زمستان اشاره کرد و گفت: وضعیت آلودگی هوا و تأثیر آن در تشدید بیماری بسیار مهم و قابل توجه است. در مورد آلودگی هوا قانون مشخص داریم در جلسه امروز ستاد ملی کرونا هم تصمیمات لازم برای کاهش آلودگی هوا که موجب تشدید بیماری می‌شود، اتخاذ شد.

رئیس جمهور در ادامه افزود: پاندمی کرونا عادی و طبیعی نبوده و نیست و تمام ابعاد زندگی مردم در کشور‌های مختلف دنیا اعم از اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی، آموزشی، کسب و کار و صادرات و واردات اثرگذاشته است و برای اینکه تأثیر این بیماری را کاهش دهیم و آن را مهار و کنترل کنیم، نیاز به همکاری و هماهنگی همه جانبه داریم.

روحانی با قدردانی از همه کسانی که در راه مقابله با ویروس کرونا و مهار این بیماری تلاش کردند، گفت: تنها راه این هماهنگی، یکصدایی و هم‌افزایی است که ما را به نتیجه خواهد رساند.

رئیس جمهور تغییر سبک زندگی را یکی از آثار شیوع ویروس کرونا در جوامع عنوان کرد و گفت: حتی بعد از پایان این بیماری نیز بخش‌هایی از تغییر سبک زندگی از جمله توجه ویژه مردم به بهداشت، پایدار خواهد بود و همچنین رشد و توسعه فضای دیجیتال و دولت الکترونیک یکی از مزایای این دوره بوده که توجه به آن ادامه خواهد داشت.

روحانی در بخش پایانی سخنان خود، با بیان اینکه ویروس کرونا پس از گذشت یکسال از عمر آن در جهان متأسفانه هنوز ضعیف نشده و همچنان با جهش‌هایی همراه است، گفت: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی همچنان باید با جدیت در دستور کار ما باشد و بهبود مقطعی شرایط منجر به عادی‌انگاری نشود.

رئیس جمهور با بیان اینکه امید ما به آینده باید تقویت شود، گفت: مردم را نباید مأیوس و ناامید کنیم به هر حال بشریت بر این ویروس با تهیه واکسن و داروی مطمئن غلبه خواهد کرد و همچنین تولید را باید با قدرت و سرعت ادامه دهیم و تقویت بهداشت و درمان از نظر تجهیزات و تأمین نیروی انسانی مد نظر ما باشد تا از این ایام سخت به سلامت عبور کنیم.

ز باشگاه خبر نگاران 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بارش نزولات جوی مدارس برخی مناطق کرمان را به فضای مجازی کشاند

پیگیری پرونده‌های اغتشاشات کرمان بر اساس قانون تشدید مجازات جاسوسی

جزئیات مراحل ثبت‌نام افراد به عنوان سرپرست برای دریافت کالابرگ

پشه‌ها خونخوارتر شده‌اند!

آغاز ثبت‌ نام آزمون سراسری 1405 از 18 اسفند

پرداخت پاداش و اضافه‌ کار به کارمندان دولت مبتنی بر عملکرد می‌شود

آغاز پروژه اعدام‌سازی با انتشار اخبار جعلی درباره احکام قضایی متهمان اغتشاشات

بروز سکته مغزی در مردان بیش از زنان است/ زمان طلایی درمان را جدی بگیرید

آیا نوشیدن چای داغ در اول صبح به بهبود عفونت معده کمک می‌کند

پرداخت تسهیلات 30 میلیون تومانی با کارمزد صفر درصد به کارکنان آموزش و پرورش

2855 روستای کرمان آماده برگزاری انتخابات شوراها

دادستان کرمان: تصمیمات جدید برای تعیین تکلیف بازداشت‌شدگان اغتشاشات اخذ می شود

جشنواره گل تراکتور در هوای سرد تبریز

استاندار کرمان بر نگاه واقع بینانه به حوزه اتباع تاکید کرد

هشدار پلیس درباره کلاهبرداری سایبری همزمان با واریز کالابرگ 4 میلیونی

فریب افکار عمومی با هوش مصنوعی؛ تولید و انتشار تصاویر جعلی جرم است

استاندار کرمان: کتابخانه‌های عمومی به پایگاه‌های موثر فرهنگی و اجتماعی تبدیل شوند

برج اکرم: نگین تلاش در قلب کویر

حضور 560 هزار دانش‌آموز در طرح سراسری اعتکاف

مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند

طلسم مرمت خانه‌شهر کرمان می‌شکند؟

140 مسجد کرمان جلوه‌ای از دلدادگی در آیین اعتکاف

پیش‌بینی یخبندان شبانه در کرمان تا پایان هفته

تشریح جزئیات دستگیری مادورو از زبان ترامپ

سردار قاآنی به مقام شامخ سپهبد شهید سلیمانی ادای احترام کرد

آغاز اجرای طرح جدید کالابرگ/ هر نفر ماهانه یک میلیون تومان

آنفلوآنزا؛ راه‌های پیشگیری و نکاتی برای مراقبت از کودکان

عرضه بنزین سوپر و تجربه‌ای جدید در تامین بازار سوخت

پزشکیان:راه شهید سلیمانی و سرداران مقاومت را با قدرت ادامه خواهیم داد/ آماده شهادتیم

هماهنگی حداکثری برای سالگرد شهید سلیمانی در کرمان؛ زیرساخت‌های ارتباطی و ایمنی تامین شد

روایت شیخ حسن العبادی از حضور حاج قاسم در محاصره بلد؛ خون مقاومت در رگ‌ها جاری است

صدقه جاریه و اجرای حدود 190 پروژه توسعه و بازسازی عتبات عالیات

اگر حاج‌قاسم بود، چه می‌کرد؟

بازرس کل قضایی کرمان بر لزوم رفع مشکلات شرکت فن‌سازان تاکید کرد

امام جمعه کرمان: دستیابی به نرخ باسوادی 94 درصد در استان دستاورد مهمی است

آتش‌نشان کرمانی از بیمارستان مرخص شد

مشارکت 24 هزار میلیارد ریالی بنگاه‌های اقتصادی با آموزش و پرورش کرمان

تداوم هشدارها در کرمان؛ ناپایداری‌های جوی تا صبح چهارشنبه

آمادگی کامل پلیس راهور کرمان برای اجرای محدودیت‌های ترافیکی هفته مقاومت

استاندار: کرمان پیشتاز صدور مجوز نیروگاه‌های خورشیدی کشور است‌

پوران؛ زائر زیارتگاه عشق و نگهبان خاطره‌ها

سامانه بارشی جدید کرمان را درگیر باران، برف و سیلاب می‌کند

شهری که مُرد و زنده شد

معاون استاندار کرمان: شبکه‌ انتقال اتباع غیرمجاز به کشور در کرمان متلاشی شد

عدالت در نقطه صفر مرزی؛ خدمات قضایی جهادی به روستای محروم مَلکی رسید

کشف 5٠٠ کیلوگرم ماده مخدر شیشه در قلعه‌گنج/ قاچاقچیان متواری شدند ‌

معافیت مالیات بر درآمد کارمندان سال آینده هم پلکانی محاسبه می شود

راوی صدساله هزاره‌های خاموش کرمان

صندلی خالی یک دانشجو؛ گرامیداشت‌ شهید مدافع امنیت در امتحانات پیام‌نور ریگان

استاندار کرمان: استاد باستانی پاریزی تاریخ را به متن زندگی مردم آورد