آخرین مطالب

در جمع خبرنگاران ,

احضار وزیر ارتباطات ارتباطی به پهنای باند ندارد اجتماعی

احضار وزیر ارتباطات ارتباطی به پهنای باند ندارد

  بزرگنمایی:
سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه­ احضار وزیر ارتباطات ارتباطی به پهنای باند ندارد گفت: قوه قضاییه از توسعه پهنای باند و رونق کسب و کار‌های الکترونیکی در فضای مجازی حمایت می‌کند.

 به گزارش نسیم شرق به نقل اتز خبر  گزاری صداو سیما آقای غلامحسین اسماعیلی در جمع خبرنگاران در رابطه با اظهارات امروز رئیس جمهور پیرامون احضار وزیر ارتباطات، تصریح کرد: آنچه که امروز مطرح شد این بود که تشکیل این پرونده و احضار وزیر ارتباطات ناظر بر پهنای باند شبکه‌های اجتماعی است درحالی که باز هم آدرس غلط به مردم داده شد و موضوع، پهنای باند نیست.

وی با تاکید براینکه قوه قضاییه نه تنها با توسعه و پهنای باند مخالف نیست بلکه با توسعه پهنای باند به ویژه برای پیام رسان‌های داخلی موافق است و جزو مطالبات مردم است، اظهار کرد: قوه قضاییه نه تنها با رونق کسب و کار در فضای مجازی مشکلی ندارد، بلکه همان گونه که قوه قضاییه از رونق تولید و کسب و کار در فضای حقیقی حمایت می‌کند، از رونق کسب و کار‌های الکترونیکی در فضای مجازی هم حمایت می‌نماید.

سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه سیاست کلان قوه قضاییه رونق کسب و کار در بخش‌های مختلف جامعه است، تاکید کرد: کسب و کار باید همراه با امنیت و سلامت باشد و باید برای کسب و کار مردم امنیت و سلامت را ایجاد کنیم.

وی یکی از راه‌های ایجاد امنیت و سلامت در فضای کسب و کار در فضا‌ی مجازی را ایجاد، توسعه و تکمیل شبکه ملی اطلاعات و پهنای باند آن دانست و افزود: روزی خوشحال خواهیم بود که در بستر شبکه ملی اطلاعات، پهنای باند ان بتواند پاسخگوی نیاز تمامی شهروندان در جای جای کشور پهناور ایران اسلامی باشد و اصلا موضوع این نیست که بگوییم پهنای باند محل سئوال و ایراد است.

سخنگوی قوه قضاییه در ادامه با تاکید بر اهمیت اجرای قوانین و مقررات و به ویژه مصوبات شورای عالی فضای مجازی و مصوبات مرکز ملی فضای مجازی، گفت: قانون ملاک و معیار سنجش رفتار و عملکرد همگان به ویژه مدیران کشور است دولتمردان باید در جهت اجرای قانون تلاش و دیگران را نیز به قانونمداری دعوت کنند در همین راستا برای امنیت و سلامت کسب و کار و رونق آن در فضای مجازی، مصوبات شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی حتما باید اجرا شود و کسانیکه این مصوبات را اجرا نمی‌کنند در برابر قصور، تقصیر و ترک فعل‌های خود بایستی پاسخگو باشند.

وی تاکید کرد: نمی‌شود که ماموریت و مسئولیتی برای افراد در مصوبات و مقررات تعیین شده باشد و در برابر کوتاهی‌های خود پاسخگو نباشند.

آقای اسماعیلی اضافه کرد: مقایسه این موضوع با راه و جاده و اتوبان مغالطه است، باید واقع نگر باشیم. مغالطه، کار خوبی نیست. ضمن اینکه اگر خواستیم مقایسه هم کنیم به این نکته توجه کنیم که امنیت جاده، امنیت راه، سلامت جاده و اتوبان در بخش‌های مختلف به عهده وزارت راه است و ما الان شاهد این هستیم که در برخی از تصادفات، علاوه بر راننده، حوزه‌های راهداری به جهت قصور و تقصیری که در ایجاد جاده، حذف مشکلات جاده و ماموریت خود داشته‌اند اتفاقا محاکمه شده‌اند و محکومیت‌های آن‌ها نیز اجرا شده است.

سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه از پاسخگو بودن دولتمردان استقبال می‌کنیم، خاطرنشان کرد: اگر قصد پاسخگویی دارند خوب است در ارتباط با کاهش ارزش پول ملی، وضعیت معیشت مردم، کنترل بازار و مرغ و تخم مرغ به مردم توضیح دهند که چرا وضعیت اینگونه است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حادثه آفرینی خودروی حامل اتباع غیر مجاز

پیامدهای غیبت از خدمت سربازی؛ از قطع یارانه تا محرومیت از سفر

فرصت ثبت نام حج تمتع 1405 برای اولویت‌های جدید فراهم شد

سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران

سکته قلبی عامل 24 درصد مرگ‌ها در ایران است

شفیع آباد شهداد بهترین روستای گردشگری جهان

واگذاری خودرو 200 کرمانی را نقره داغ کرد

روشی ساده و کاربردی برای محافظت از دندان‌ها در برابر پوسیدگی

آغاز پیش فروش محصولات سایپا از فردا

استفاده از گوشی سلامت چشم را تهدید می‌کند

گسترش پشه آئدس در 10 شهرستان هرمزگان/ ابتلای 74 نفر به تب دِنگی

«ملاکمال» معتمد بلوچ ترور شد/ قرارگاه قدس سپاه بیانیه داد

اثر بخشی یک مسکن رایج در کاهش خطر سرطان رحم

سپاه: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند

نمایش یک پهپاد در مجلس بریتانیا و انتساب آن به ایران «مضحک» است

جاسوس موساد در قم اعدام شد

آفت سرخرطومی حنایی درختان خرما هنوز دست بردار نیست.

فردا آخرین مهلت استعفای انتخابات شوراهای شهر

همایش روستا وعشایر در فهرج

تاکید رئیس شورای اروپا بر ادامه دیپلماسی با ایران

رهبر انقلاب: به وعده‌ی الهی پیروزی حق و زوال باطل یقین کنیم

فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز هفته جاری اجرایی می‌شود

از فردا ساعات کاری «عادی» می‌شود

کشف سوخت قاچاق در بم

سازش دو طایفه در ریگان

لازمه مقابله با اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار وحدت امت اسلامی است

تغییر 15 امام جمعه در کرمان

مردم شرق کرمان در انتظار عمل مسئولان به وعده‌ها

آزادی گروگان 18 ساله در عملیات پلیس بم

سرلشکر موسوی: ایران، دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش حل مشکلات می‌داند

معاون استاندار کرمان: کوتاهی در حوزه بهداشت و درمان پذیرفتنی نیست

استاندار: کرمان می‌تواند به کانون‌ رویدادهای بین‌المللی گردشگری کشور تبدیل شود

پیروزی ایران در سرنوشت سازترین مسابقه گروه یک مقابل تونس/ شاگردان پیاتزا به صعود امیدوار ماندند

حمله تروریستی به خودروی مأموران انتظامی سیب و سوران

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت