آخرین مطالب

استاندار کرمان:

مسئولیت اجتماعی معادن جلوی تخلیه روستاها را بگیرد اقتصادی - اخبار استان کرمان

مسئولیت اجتماعی معادن جلوی تخلیه روستاها را بگیرد

  بزرگنمایی:

 به گزارش نسیم شرق به نقل از ایرنا استاندار کرمان گفت: اعتبارات مسئولیت اجتماعی معادن به سمت توسعه زیرساخت های فرهنگی، مذهبی، اجتماعی و کسب و کار اجتماعی هدایت شود که روستاهای مولد تخلیه نشوند و جلوی حاشیه نشینی گرفته شود.

به گزارش ایرنا، علی زینی وند روز چهارشنبه در نشست شورای عالی ورزش استان کرمان افزود: در این حوزه غفلت‌کردیم زیرا این اتفاق در برخی روستاهای تولید کننده کشور افتاده است.

وی اظهار داشت: توجه به روستا از مشکلات حاشیه‌نشینی می‌کاهد و اگر غفلت کنیم حاشیه نشینی با متروک شدن روستاها گسترش می‌یابد که این پدیده بمب‌های خاموشی در بیخ گوش همه ما هستند و در استان باید توجه بسیاری به این حوزه شود.

استاندار کرمان گفت: یک سنت بد این است که در حوزه کارهای تخصصی خود تصمیم می گیریم و در حوزه ورزش به مواردی غیر از ورزشگاه ها و میزبانی از مسابقاتی همچون جام ملت های آسیا و شهرستان ها باید مورد توجه قرار گیرند.

وی بیان داشت: صنایع و معادن بزرگ استان کرمان در کنار فعالیت حرفه ای خود، بخشی از درآمد ها را زیر نظر استاندار به عنوان شخصی حقوقی در این ساختارها و حوزه تربیت بدنی بیاورند و پرداخت ها شفاف به همه مردم گزارش شود.

توجه استان به توسعه متوازن ورزش

زینی وند تصریح کرد: برای توسعه متوازن ایجاد زیرساخت ها و توسعه ورزش همگانی برنامه‌ای پنج ساله در استان کرمان تدوین شود و در این زمینه شهرداری پراکندگی در توسعه زیرساخت ها دارد که جای بسی قدردانی دارد.

وی ادامه داد: نقاطی در حوزه ورزش استان کرمان تعریف شود که بخش های مرفه با حاشیه نشین‌ها مواجه شوند که اینها آسیب های اجتماعی را کنترل و نشاط را در جامعه گسترش می دهد لذا توسعه متوازن ورزش باید مورد توجه صنایع و معادن و سایر ادارات قرار گیرد.

وی افزود: زیرساخت های ورزش روستایی و عشایری را در کشور توسعه دادیم اما اماکن ورزشی روستایی مرد محور پیش می روند و حتما باید به زنان روستایی به عنوان نیمی از جامعه توجه کنیم که در کاهش آسیب های ورزشی موثر است.

استاندار کرمان گفت: توازن اماکن ورزشی باید مورد توجه باشد و با وجود اماکن فراوان با توجه به معادن، ثروت بسیاری در استان کرمان تولید می شود که بخشی عمده از این ثروت باید برای روحیه نشاط و سلامت مردم تعلق گیرد که در قالب مسئولیت اجتماعی تعریف می شوند و فراتر از آن کسب و کارهای اجتماعی باید مورد توجه شرکت های توسعه گرا قرار گیرد.

وی بیان داشت: صنایع و معادنی که می خواهند مسئولیت اجتماعی خود را انجام دهند، در شورای ورزش و با هماهنگی شهرداران و فرمانداران این فعالیت ها را اجرایی کنند.

ارتباطی احساسی مردم و ورزش

زینی وند گفت: ورزش و جوانان یک وزارت‌خانه کلیدی و استراتژیک برای سلامت روح و روان جامعه است و اگر تیم های ورزشی و پیوند با دل جوانان و مردم نبود، اکنون شهروندان با بدبینی به معادن نگاه می کردند اما گل‌گهر و مس اکنون در دل مردم جای دارند و یکی از عمده ترین علت های آن تیم های ورزشی است.

وی با بیان اینکه ورزش غوغا می کند زیرا میلیون ها نفر با تیم های کرمان ارتباط احساسی و فکری برقرار می کنند عنوان کرد: تمامی مدیران به زیرساخت های ورزشی کمک کنند و در این زمینه مدارس را نباید فراموش کرد که سند تحول بنیادین به عنوان سندی مهم باید توسط همگان از جمله معلمان، همه دانشگاهیان، مردم و والدین مطالعه شود.

وی افزود: بر اساس سند تحول بنیادین، راهکار از دل آموزش و پرورش است و با گسترش از مدارس طی سال‌های آینده جامعه را پرنشاط می‌کند.

ورزش کرمان نباید دچار حاشیه شود

استاندار کرمان با گرامیداشت یاد ایام الله دهه مبارک فجر و شهدای انقلاب و شهید سلیمانی اضافه کرد: استان کرمان به لحاظ ورزش جزو استان های پیشرو است و در بسیاری رشته ها به ویژه فوتبال مورد توجه قرار دارد و به خوبی پیش می رود و امیدواریم وضعیت ورزش استان، مدیران را مغرور و دچار روزمرگی نکند زیرا هر حرفه، صنعت و کاری خود را اشباع شده ببیند ابتدای نقطه آسیب آن است.

زینی وند یادآور شد: ورزش مانند صنعت است و اگر به رقبا بازار مصرف و مخاطب توجه نکند و به روز نشود، از برترین های کشور عقب می ماند.

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت استان کرمان تیم های انفرادی و ورزش های قهرمانی از افتخارات خود باید استفاده و خود را در سطح رقابت های بین المللی ظاهر کنند و کرمان این ظرفیت را دارد.

زینی وند افزود: تیم های کرمان در وضعیت منحصر به فرد کشور قرار دارند لذا به هیچ وجه نباید دچار حاشیه شوند، به ویژه اینکه رشته های تخصصی دیگر در کنار آن شکل گرفته و هرکدام متولی دارد و ورزش کرمان می تواند بر ورزش کشور، تاثیر گذارد.

وی گفت: باشگاه ها با تشکیل اتاق فکر حرفه ای، ورزش را در راستای دانش روز دنیا به روز کنند لذا جایگاه فوتبال باید روزانه ارتقا یابد.

اهمیت ورزش همگانی بیش از قهرمانی است

استاندار کرمان خاطرنشان کرد: اهمیت ورزش همگانی به مراتب بیش از ورزش های تخصصی و قهرمانی است زیرا مردم را درگیر و بر سلامت جسمانی و روانی جامعه تاثیرگذار است و این ورزش‌ها با شعار و بدون برنامه پیشرفت نمی کنند.

وی افزود: ورزش همگانی یکی از تخصصی ترین ورزش ها است و باید تخصصی با مخاطبان برخورد کند و ورزش کاری حرفه ای و استراتژیک است لذا باشگاه ها و ادارات استان کرمان زیرساخت ها، اطلاعات و تجربیات خود را به اشتراک بگذارند که این اقدام ظرفیت ها را گسترش می دهد.

استاندار بیان داشت: تفاهم نامه بین شهرداری کرمان و اداره کل ورزش و جوانان که ورزشگاه های بسیاری در اختیار دارند، می تواند موجب فعال کردن همه اماکن ورزشی شود و آنان را در اختیار همه مردم قرار دهد.

زینی وند ابراز داشت: نگهداری اماکن ورزشی از تاسیس آن اهمیت بیشتری دارد لذا باید شیوه جدید درآمدزایی برای آنان تعریف کنیم که سرپا بایستند.

وی گفت: توصیه می شود که فرمانداران و شهرداران جلسات ستاد ساماندهی جوانان را تشکیل و ظرفیت های منطقه را در اختیار ورزش قرار دهند که اثرات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دارد و بسیار ارزشمند است و باید وقت ویژه برای آن بگذاریم.

همچنین استاندار کرمان در این نشست طی ابلاغ وزیر ورزش و جوانان به عنوان رییس شورای همگانی این استان منصوب شد و همچنین مدیران باشگاه های ورزشی استان مورد قدردانی قرار گرفتند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت

خاموشی‌ها تا آخر شهریور به حداقل می‌رسد

اجرای مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک از چهارشنبه

ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف استان کرمان

آغاز ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی

جامعه جهانی خواستار پاسخگویی ناقضان حقوق بین‌الملل شود

آغاز انتخاب رشته آزمون سراسری از فردا

پزشکیان: شانگهای باید در مسیر صلح و اقتصاد گام بردارد

ایران همچنان از ملت مقاوم و شجاع یمن حمایت می‌کند

آمادگی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان افغانستان

"شهادت" یک روز مانده به آخر خدمت/شهید اهل‌ بم در حادثه ایرانشهر را بشناسیم

دستگیری قاتل در نرماشیر طی کمتر از 2 ساعت

مشهد مقدس، سوگوار شهادت سلطان سریر ارتضاء،امام علی ابن موسی الرضا (ع)

ورود بیش از 4 میلیون زائر و مسافر به خراسان رضوی

دستگیری و انهدام تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان

پیام پزشکیان به مناسبت روز پزشک

بیانیه فراجا در پی شهادت نیروهای انتظامی در ایرانشهر

آزمون در آستانه افتخار بزرگ آسیایی، سردار کاندیدای بهترین بازیکن سال قاره کهن

آغاز برنامه‌های هفته دولت در کرمان باحضور معاون رئیس‌جمهور

دفاع از مظلومان و انسجام ملی حول محور رهبری ضروری است

حملۀ تروریستی به مأموران پلیس در ایرانشهر/ شهادت پنج مامور نیروی انتظامی

با مقصران حادثه آتش‌سوزی کانکس که جان کودک 7 ساله را گرفت، برخورد می‌شود

کرمان شنبه تعطیل شد

نتایج اولیه نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404 منتشر شد

استکبار ستیزی در راهپیمایی اربعین امسال محسوس بود.

ادارات استان کرمان چهارشنبه ٢٢ مرداد تعطیل شدند

توقیف راننده 16 ساله اتوبوس در کرمان

صدمات وارده به کودکان بر اثر قصور والدین در رانندگی جرم است.

تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین نداریم

هشدار دامپزشکی بم درباره خطر بیماری اسیدوز با نزدیک شدن به فصل برداشت خرما

استاد محمود فرشچیان دار فانی را وداع گفت

4 طرح عمرانی در شهر بم افتتاح شد

راه‌اندازی موکب سیدالشهدا(ع) در ورودی فهرج

عدم مخالفت با حاکمان ظالم عقوبت الهی درپیش دارد

دستگیری عامل نزاع و تخریب اموال شهروندان در بم

سوء قصد به جان دادستان رفسنجان؛ حال عمومی دادستان رضایت بخش است

اگر آتش‌بس نقض شود تل‌آویو لِه خواهد شد/ پس از جنگ جهانی دوم، برای اولین بار یک کشور پایگاه آمریکا را هدف گرفت

وزیر راه بر مزار سردار دلها و دختر کاپشن صورتی

بازدید وزیر راه از پروژه بزرگ مسکن کوهسار کرمان