آخرین مطالب

واکسینه کردن کل کشور زمانبر است سیاسی - پزشکی و سلامت

واکسینه کردن کل کشور زمانبر است

  بزرگنمایی:
رئیس جمهور گفت: واکسینه کردن کشور به شکلی نیست که یک ساعته انجام شود و ممکن است شش تا هشت ماه زمان ببرد.

آقای روحانی در جلسه ستاد ملی کرونا افزود: همان طور که بار‌ها گفته شد تاکنون هیچ دارویی برای این ویروس پیدا نشده و دارو‌ها عمدتا برای بافت‌هایی است که جلوی آسیب را بگیرد.
رئیس جمهور گفت: یکی از راه‌هایی که سیستم ایمنی را آماده می‌کند واکسن است، واکسن تزریق موادی است شبیه ویروس برای اینکه سیستم ایمنی بدن با ویروس کرونا بجنگد.
آقای روحانی افزود: این ویروس هر روز جهش دارد و همین شرایط را سخت می‌کند، حتی برای آن‌هایی که واکسن می‌سازند، شاید تا چند ماه آینده ویروس جهش یافته طوری شود که برای واکسن نیاز به تغییرات باشد.
رئیس جمهور گفت: واکسیناسیون طوری نیست که کشور یک ساعته واکسینه شود برای این کار ماه‌ها فرصت لازم است، ممکن است شش تا هشت ماه برای واکسن زدن به کل مردم زمان ببرد.
آقای روحانی افزود: تا کل کشور واکسینه شود چاره کار رعایت دستورالعمل هاست، همچنان باید شیوه نامه‌های بهداشتی را به عنوان اصل اساسی مدنظر قرار دهیم.
رئیس جمهور گفت: امکانات بهداشتی در کشور باید همچنان بسیج باشد و بحث کنترل و پایش با قدرت بیشتر به کار خود ادامه دهد.
وی تاکید کرد: تست تشخیصی روزانه باید افزایش پیدا کند و هر چه تست تشخیص بیشتر استفاده شود بهتر می‌توانیم با این ویروس مقابله کنیم و به جای بستری با تشخیص زودهنگام، مبتلایان سرپایی معالجه می‌شوند.
رئیس جمهور گفت: ناچاریم محدودیت‌ها را ادامه دهیم و شاید کل سال آینده محدودیت داشته باشیم، همچنین اقدامات تنبیهی هم نیاز است، عده‌ای برای قرارگرفتن در چارچوب مقررات نیاز به اقدامات تنبیهی دارند.
آقای روحانی افزود: وظیفه دولت هم این است که بستر الکترونیکی را برای خدمات توسعه دهد، روزانه و هفتگی این کار را انجام می‌دهیم، خدمات دولت و کلیه نیازمندی‌های مردم حتی الامکان از طریق سیستم دیجیتالی و الکترونیکی باشد.
رئیس جمهور گفت: در کنار همه اقدامات بهداشتی و درمانی، اقدامات حمایتی هم دیگر وظیفه بزرگ ماست. ما در طول امسال اقدامات حمایتی زیادی داشتیم، از وام گرفته تا تاخیر در پرداخت‌های مردم که لازم بود انجام دهند و کمک‌هایی که دولت باید داشته باشد مثل یارانه ویژه برای افرادی که در این شرایط سخت بودند.
وی اضافه کرد: سال آینده هم اگر شرایط به همین منوال باشد باز هم ما نیازمندیم که اقدامات حمایتی خود را برای کسب و کار‌ها و مردم باز هم انجام دهیم، امیدواریم که همه ما با تلاش و اقدامات هماهنگ و کمک بخش‌های مختلف، مثل وزارت بهداشت و درمان، نیرو‌های مسلح، هلال احمر و کمک‌های مردم، در کل با اجرای همه دستورالعمل‌های بهداشتی شرایط بهتری داشته باشیم و سریعتر بتوانیم بر این ویروس فائق شویم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نمایشگاه بومی‌سازی و نیازمندی‌های مس سرچشمه رفسنجان

توقیف بیش از 2 هزار خودروی شوتی و هنجارشکن در کرمان

مشاور رییس جمهور: مسیر سبز گمرکی برای تسریع در صادرات تعریف می‌شود

تبدیل وضعیت شغلی فرزندان ایثارگران در لایحه جدید گنجانده شد

آغاز مرمت برج قلعه تاریخی معاذ در فهرج

حکم اعدام متجاوز به عنف در پوشش مسافرکش در میناب اجرا شد

اطلاعیه دعوت به راهپیمایی 13 آبان در سراسر کشور

به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم

روستای حسین‌آباد خدابنده: از نخلستان‌های سرسبز تا چالش‌های آبادانی – تلاش‌های یک دهیار برای آینده روشن!

دراج، نگین خوش‌آواز باغات فهرج، در آستانه فراموشی: زنگ خطر برای طبیعت بکر این منطقه!

تقدیر وزیر آموزش و پرورش از استاندار کرمان برای اجرای طرح "حامی

هشدار زرد هواشناسی در کرمان

پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است

پاییز امسال خشک‌ترین دوره، طی چهل سال گذشته

طائب: نسل Z می‌گوید باید موشک بیشتری داشته باشیم

تشرف حدود 47 هزار ایرانی به حج از ابتدای عملیات عمره 1404

عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم

تجربه موفق انتخابات تمام الکترونیک در 32 شهر کشور

حادثه آفرینی خودروی حامل اتباع غیر مجاز

پیامدهای غیبت از خدمت سربازی؛ از قطع یارانه تا محرومیت از سفر

فرصت ثبت نام حج تمتع 1405 برای اولویت‌های جدید فراهم شد

سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران

سکته قلبی عامل 24 درصد مرگ‌ها در ایران است

شفیع آباد شهداد بهترین روستای گردشگری جهان

واگذاری خودرو 200 کرمانی را نقره داغ کرد

روشی ساده و کاربردی برای محافظت از دندان‌ها در برابر پوسیدگی

آغاز پیش فروش محصولات سایپا از فردا

استفاده از گوشی سلامت چشم را تهدید می‌کند

گسترش پشه آئدس در 10 شهرستان هرمزگان/ ابتلای 74 نفر به تب دِنگی

«ملاکمال» معتمد بلوچ ترور شد/ قرارگاه قدس سپاه بیانیه داد

اثر بخشی یک مسکن رایج در کاهش خطر سرطان رحم

سپاه: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند

نمایش یک پهپاد در مجلس بریتانیا و انتساب آن به ایران «مضحک» است

جاسوس موساد در قم اعدام شد

آفت سرخرطومی حنایی درختان خرما هنوز دست بردار نیست.

فردا آخرین مهلت استعفای انتخابات شوراهای شهر

همایش روستا وعشایر در فهرج

تاکید رئیس شورای اروپا بر ادامه دیپلماسی با ایران

رهبر انقلاب: به وعده‌ی الهی پیروزی حق و زوال باطل یقین کنیم

فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز هفته جاری اجرایی می‌شود

از فردا ساعات کاری «عادی» می‌شود

کشف سوخت قاچاق در بم

سازش دو طایفه در ریگان

لازمه مقابله با اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار وحدت امت اسلامی است

تغییر 15 امام جمعه در کرمان

مردم شرق کرمان در انتظار عمل مسئولان به وعده‌ها

آزادی گروگان 18 ساله در عملیات پلیس بم

سرلشکر موسوی: ایران، دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش حل مشکلات می‌داند

معاون استاندار کرمان: کوتاهی در حوزه بهداشت و درمان پذیرفتنی نیست

استاندار: کرمان می‌تواند به کانون‌ رویدادهای بین‌المللی گردشگری کشور تبدیل شود