آخرین مطالب

«فهرج» نگینی مغفول مانده در کویر/از جاذبه‌های بی‌نظیر گردشگری تا ظرفیت بالای دامپروری اقتصادی

«فهرج» نگینی مغفول مانده در کویر/از جاذبه‌های بی‌نظیر گردشگری تا ظرفیت بالای دامپروری

  بزرگنمایی:
شهرستان فهرج یکی از مناطق کویری، اما دارای ظرفیت‌های بالای گردشگری، دامپروری و صنایع تبدیلی در استان کرمان است که مورد غفلت قرار گرفته است و برای توسعه و پیشرفت نیازمند نگاه ویژه مسؤولان است.

شهرستان فهرج یکی از شهرستان‌های کویری استان کرمان است که دارای ظرفیت‌های زیادی در حوزه گردشگری، صنایع دستی، دامپروری و ...است که مغفول مانده‌اند و امروز جمعی از مدیران استانی گرد هم جمع شدند تا با تصمیماتی که می‌گیرند، زمینه رونق و توسعه شهرستان فهرج را فراهم کنند.

ضرورت توجه ویژه به شهرک صنعتی فهرج

حجت‌الاسلام رضا آقاملایی امام جمعه شهرستان فهرج امروز در جلسه راهکارهای توسعه همه‌جانبه شهرستان با اشاره به ظرفیت و جاذبه‌های گردشگری این شهرستان اظهار داشت:  در شهرستان 70 هزار نفری فهرج صنعت خاصی وجود ندارد، اما ظرفیت‌های زیاد دیگری هست که می‌توان از آن استفاده کرد.

وی با بیان اینکه صنعت گردشگری، یک صنعت پررونق در دنیاست. در شهرستان فهرج ریگ‌های یلان نه‌تنها در استان بلکه در جهان بی‌نظیر است، افزود: ریگ‌های یلان و تپه‌های شنی که بیش از 450 متر ارتفاع دارند، یکی از جاذبه‌های گردشگری بی‌نظیر در دنیاست که متاسفانه در خود شهرستان فهرج کمتر کسی از این موضوع اطلاع دارد.

 امام جمعه فهرج خاطرنشان کرد: متاسفانه از ظرفیت ریگ‌های یلان فهرج هیچ استفاده‌ای نشده است و به‌صورت بکر باقی مانده است که می‌توان گردشگران زیادی برای بازدید از این منطقه را به این‌جا کشاند و سبب رونق گردشگری شد.

 وی با بیان اینکه تنها یک خانه بوم‌گردی در شهرستان فهرج فعال است، خواستار  توجه ویژه به شهرک صنعتی این شهرستان شد و گفت: شهرک صنعتی فهرج تنها اسمی از شهرک صنعتی دارد و نیاز. به یک توجه ویژه دارد.

پرداخت 9 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال از سوی بنیاد برکت در شهرستان

 امیر باقری‌زاده فرماندار شهرستان فهرج در این جلسه خواستار رونق گردشگری و معرفی ریگ‌های یلان شد و بیان کرد: با توجه به اینکه پایگاه جهانی لوت در شهرستان فهرج داریم، میراث فرهنگی باید زمینه رونق گردشگری و حضور گردشگران و بازدید از کویر لوت و ریگ‌های یلان را فراهم کند.

  فرماندار فهرج ادامه داد: در سال گذشته از سوی بنیاد برکت بیش از 9 میلیارد تومان در بخش خدمات، تولیدی و اشتغالزایی تسهیلات پرداخت شده است که به 240 مورد تا سقف 40 میلیون تومان در بخش‌های مختلف تسهیلات پرداخت شده است.

وی همچنین با اشاره به اینکه یکی از ظرفیت‌های شهرستان فهرج دامپروری است، خواستار احیاء و رونق دامپروری شد و افزود: باید برای رونق صنایع دستی در این شهرستان برنامه‌ریزی شود.

اختصاص 2.5 میلیارد تومان برای زیرساخت‌های شهرک صنعتی فهرج

حسینی‌نژاد مدیرکل صنعت و تجارت شمال استان کرمان هم در این جلسه از اختصاص 2 میلیارد و 500 میلیون تومان برای زیرساخت‌های شهرک صنعتی فهرج و همچنین اختصاص یک‌میلیارد تومان از محل اعتبارات مسؤولیت‌های اجتماعی شهرداری فهرج خبر داد.

فریدون فعالی مدیرکل  میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان نیز با اشاره به اینکه به فعالان گردشگری تسهیلات پرداخت می‌شود و هیچگونه محدودیتی در زمینه پرداخت تسهیلات برای گردشگری نداریم، اضافه کرد: از فعالان حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاران دعوت می‌کنیم تا در این منطقه دهکده گردشگری ایجاد کنند، که در این زمینه آمادگی موافقت اصولی و اعطای تسهیلات را داریم.

در این جلسه در زمینه رونق گردشگری و معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرستان فهرج، احیای صنعت دامپروری و صنایع تبدیلی خرما، زمینه توانمندسازی جوانان، ایجاد حرفه‌آموزی برای ایجاد اشتغال، گسترش فرهنگ کار و مشارکت‌پذیری و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها برای توسعه، آموزش فنی حرفه‌ای و توانمندسازی، استفاده از ظرفیت دهیاران و شوراها برای مشارکت‌پذیری بیشتر مردم و دیگر زمینه‌ها، مباحثی مطرح شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حادثه آفرینی خودروی حامل اتباع غیر مجاز

پیامدهای غیبت از خدمت سربازی؛ از قطع یارانه تا محرومیت از سفر

فرصت ثبت نام حج تمتع 1405 برای اولویت‌های جدید فراهم شد

سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران

سکته قلبی عامل 24 درصد مرگ‌ها در ایران است

شفیع آباد شهداد بهترین روستای گردشگری جهان

واگذاری خودرو 200 کرمانی را نقره داغ کرد

روشی ساده و کاربردی برای محافظت از دندان‌ها در برابر پوسیدگی

آغاز پیش فروش محصولات سایپا از فردا

استفاده از گوشی سلامت چشم را تهدید می‌کند

گسترش پشه آئدس در 10 شهرستان هرمزگان/ ابتلای 74 نفر به تب دِنگی

«ملاکمال» معتمد بلوچ ترور شد/ قرارگاه قدس سپاه بیانیه داد

اثر بخشی یک مسکن رایج در کاهش خطر سرطان رحم

سپاه: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند

نمایش یک پهپاد در مجلس بریتانیا و انتساب آن به ایران «مضحک» است

جاسوس موساد در قم اعدام شد

آفت سرخرطومی حنایی درختان خرما هنوز دست بردار نیست.

فردا آخرین مهلت استعفای انتخابات شوراهای شهر

همایش روستا وعشایر در فهرج

تاکید رئیس شورای اروپا بر ادامه دیپلماسی با ایران

رهبر انقلاب: به وعده‌ی الهی پیروزی حق و زوال باطل یقین کنیم

فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز هفته جاری اجرایی می‌شود

از فردا ساعات کاری «عادی» می‌شود

کشف سوخت قاچاق در بم

سازش دو طایفه در ریگان

لازمه مقابله با اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار وحدت امت اسلامی است

تغییر 15 امام جمعه در کرمان

مردم شرق کرمان در انتظار عمل مسئولان به وعده‌ها

آزادی گروگان 18 ساله در عملیات پلیس بم

سرلشکر موسوی: ایران، دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش حل مشکلات می‌داند

معاون استاندار کرمان: کوتاهی در حوزه بهداشت و درمان پذیرفتنی نیست

استاندار: کرمان می‌تواند به کانون‌ رویدادهای بین‌المللی گردشگری کشور تبدیل شود

پیروزی ایران در سرنوشت سازترین مسابقه گروه یک مقابل تونس/ شاگردان پیاتزا به صعود امیدوار ماندند

حمله تروریستی به خودروی مأموران انتظامی سیب و سوران

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت