آخرین مطالب

استاندار: نقش کرمان در تامین امنیت کشور برجسته‌ است اخبار استان کرمان

استاندار: نقش کرمان در تامین امنیت کشور برجسته‌ است

  بزرگنمایی:
استاندار کرمان گفت: نقش کرمان در تامین امنیت کشور برجسته‌ است زیرا این استان اگر چه مرزی نیست، اما پیچیدگی‌ها و نقش مهم آن در امنیت کشور از چندین استان مرزی نیز بیشتر است.

علی زینی وند روز پنجشنبه در حسینیه ثارالله کرمان در آیین تشییع سه شهید ناجا که در عملیات 2 روز گذشته در شرق استان کرمان به شهادت رسیدند، افزود: اگر رزمندگان استان کرمان جانفشانی‌ نکنند، ایران و بخش زیادی از کشورهای دنیا نیز دچار آسیب خواهند شد.

وی با تاکید بر اینکه اگر میزبانی شایسته جمهوری اسلامی و پالایش و فیلتر بسیاری از تروریست‌ها در مرزها به قیمت خون شهیدان اتفاق نمی افتاد، بسیاری از کشورهای اروپایی که به ظاهر در امنیت بسر می برند از امنیت محروم خواهند شد.

استاندار کرمان ادامه داد: اگر شهدا و جان فشانی های جان برکفان انتظامی و نظامی نباشد، حتی نسل داعیه ‌داران دروغین حقوق بشر نیز با وجود کاروان‌ های منحوس مواد مخدر از بین می ‌روند و دچار آسیب می شوند.

وی تاکید کرد: استان کرمان در تامین امنیت کویر و مرزهای کشور نقش بی بدیل و حیاتی دارد زیرا این استان در همسایگی یکی از ناامن‌ترین مرزهای دنیا قرار دارد.

زینی وند به نقش قرارگاه قدس سپاه پاسداران در جنوب شرق، قرارگاه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی، سپاه ثارالله کرمان و نیروی انتظامی اشاره و تصریح کرد: اگر این جان برکفان نباشد نه تنها ایران بلکه دنیا با مشکل امنیت مواجه می‌ شود.

وی اظهار داشت: جانفشانی‌ نیروهای امنیتی و انتظامی در کرمان کشور را از آسیب‌ های جدی در امان نگه داشته است.

وی شهادت سه تن از شهدای ناجا را به محضر فرماندهی شجاع و مدبر کل قوا حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، فرماندهی انتظامی کشور و خانواده‌های این عزیزان تسلیت گفت.

استاندار کرمان همچنین در این آیین پیام تسلیت و همدردی "احمد وحیدی" جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در امور ناجا و وزیر کشور را به مردم کرمان و خانواده شهدا ابلاغ کرد.

متن پیام تسلیت احمد وحیدی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در امور ناجا و وزیر کشور که در این مراسم قرائت شد، بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ

برادر ارجمند سردار فرماندهی محترم نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران

شهادت دلاور مردان فرماندهی انتظامی استان کرمان شهیدان والا مقام جناب سرهنگ مهدی توسنگ، سرکار استوار احسان شیرخانی، سرباز وظیفه امیرحسین خدادادی که در دفاع از امنیت کشور و مردم به شهادت رسیدند ، موجب تأسف و تأثر عمیق اینجانب شد.

این شهدای بزرگوار که در راه امنیت جامعه، مظلومانه جان خود را تقدیم کردند، بی شک از جایگاه والایی در پیشگاه خداوند متعال برخوردار خواهند بود.

شهادت افتخار عظیمی است که تنها نصیب بندگان خاص خدا می شود، افتخار دفاع از امنیت کشور، توفیق مضاعفی برای شهیدان این مرز و بوم است که گام در صیانت از امنیت و آسایش میهن عزیزمان نهاده‌اند و بدون شک این راه ادامه خواهد داشت.

اینجانب وقوع این حادثه غمبار را به محضر فرمانده معظم کل قوا امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، فرماندهان و کارکنان غیور نیروی انتظامی به ویژه شما برادر ارجمند و بزرگوار و خانواده‌های معظم شهدا و بازماندگان مکرم این شهیدان عزیز تبریک و تسلیت عرض می کنم و از خداوند متعال برای این شهیدان گرانقدر علو درجات و برای بازماندگان اجر جمیل و صبر جزیل مسئلت دارم.

سردار "مهدی توسنگ" سرپرست قرارگاه عملیاتی ابوذر استان کرمان، ستوان دوم " احسان شیرخانی" و سرباز مدافع وطن "امیرحسین خدادادی" در درگیری که از عصر بیست و پنجم تا بیست و ششم آبان ادامه داشت، با اشرار مسلح در دشت "سمسور" مرز استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان به شهادت رسیدند.

سه شهید ناجا بعد از تشییع بر شانه های اهالی غیور دیار کریمان در زادگاهشان ماهان، بم و بافت به خاک سپرده خواهند شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید

راز کشف جسد یک زن جوان در کرمان، مشخص شد

امام جمعه فهرج درگذشت

فضای پروازی کشور تا 14 فردا شنبه بسته است

فرود موشک‌های ایرانی در قلب تل‌آویو

رهبر معظم انقلاب: نیروهای مسلح رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد

امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران شد

دو فروند جنگنده F35 متخاصم رژیم صهیونیستی توسط پدافند هوایی ارتش منهدم شد

دشمن برغم ادعای رهگیری موفق به مقابله با امواج حملات موشکی ایران نشد

اطلاعیه شماره 1 ستاد کل نیرو‌های مسلح

فعالان فضای مجازی امنیت روانی جامعه را مخدوش نکنند

بیانیه وزارت امور خارجه در پی حملات امروز رژیم صهیونیستی

شهادت شماری از فرماندهان و شخصیت‌های علمی در حملات رژیم صهیونیستی

سپاه پاسداران در پی حمله رژیم صهیونیستی بیانیه صادر کرد

رژیم صهیونی برای خود سرنوشت دردناکی تدارک دید

اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات درباره انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

حکم اعدام 9 تروریست داعشی اجرا شد

فرمانداران و بخشداران صاحب اتاق فکر می‌شوند

پزشکیان: هوش مصنوعی یکی از سرفصل‌های آموزشی جدید برای معلمان است

مدیرکل غله کرمان: منتظر ابلاغ قیمت جدید نان هستیم

هوشنگ مرادی کرمانی از بیمارستان مرخص شد

ادعای ترامپ: ایران در مذاکرات هسته‌ای تهاجمی‌تر و سرسخت‌تر شده است

تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید

سردار جلالی: صهیونیست‌ها غذا را به سلاح تبدیل کرده‌اند

جزئیات کشته شدن محکوم قتل عمد در بیمارستان کرج

بیست و هشتمین فرزند جانباز کهنوجی به دنیا آمد

پرداخت فوق العاده خاص کارمندان مشروط شد

میراث فرهنگی بم: خشکاندن عمدی نخلستان‌ها غیرممکن است

خسارت سیل به جاده‌های قلعه‌گنج ١٠٠ میلیارد ریال اعلام شد

وزیر کشور تعطیلی 2 هفته ای صنایع را تکذیب کرد

70 هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور داریم/ انتقاد از تملک 51 کارخانه توسط بانک‌ها

ثبت 600 هزار بازدید روزانه از نمایشگاه کتاب تهران/ مجموع فروش به 424 میلیارد تومان رسید

یارانه اردیبهشت دهک‌های اول تا سوم واریز شد

در دهک‌بندی‌ها اطلاعات نادرست ارائه شد

استاندار کرمان: مصرف برق ادارات و صنوف را به نفع کشاورزان کم کردیم

جیب خالی میراث برای 2 قلعه‌ 3 هزار ساله شهر کرمان

پزشکیان: ترامپ ایرانیان را نشناخته است

قطعی برق در دمای 45 درجه جنوب کرمان و خاموشی پمپ‌های کشاورزی

پایان گروگانگیری سه ماهه جوان رودبارجنوبی در کشور همسایه

استاندار کرمان: به دلیل قطعی‌های برق شرمنده مردم نجیب استان هستیم

جزییات امتحان نهایی مدارس کرمان و پیگیری برای جلوگیری از قطع برق

سید عباس عراقچی: می‌توان گفت و گوها را رو به جلو ارزیابی کرد

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم

فریب آگهی‌های استخدام تقلبی را نخورید

هند و پاکستان بر سر آتش‌بس کامل به توافق رسیدند

اوباش در کرمان شناسنامه‌دار می‌شوند

هشدار درباره رانندگی بدون گواهینامه زیر سن قانونی

دمای کرمان گرم‌تر می‌شود

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!