آخرین مطالب

امام جمعه کرمان: شهادت سپهبد شهید سلیمانی پیوندی ناگسستنی بین جبهه مقاومت ایجاد کرد سیاسی

امام جمعه کرمان: شهادت سپهبد شهید سلیمانی پیوندی ناگسستنی بین جبهه مقاومت ایجاد کرد

  بزرگنمایی:
امام جمعه کرمان با بیان اینکه یکی از اشتباهات دشمنان طی ۲ سال اخیر شهادت شهید سلیمانی بود گفت: آنها در محاسبات خود فکر می کرند اگر حاج قاسم شهید شود، جریان مقاومت خاموش خواهد شد، اما این جریان نه تنها خاموش نشد بلکه پیوندی در جبهه مقاومت بوجود آورد که در هیچ زمانی سستی و گسست ندارد.

  به گزارش کیمیای شر ق انلاین حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر کرمان افزود: در روزهایی قرار داریم که تقویم انقلاب هر روز که می گذرد حوادثی را درباره شاه دارد شاهی که فکر می کرد قدرت اول منطقه و گمان می برد ایران جزیره ثبات است.

وی تاکید کرد: اما ایران کانون اعتراض شد و ملت ایران موفق شدند انقلاب را چنان پیش ببرند که در سال 57 قبل از پیروزی انقلاب، فرار شاه اتفاق افتاد.

امام جمعه کرمان بیان کرد: استکبار جهانی و در راس آن آمریکا که از شاه و امثال او در کشورهای دیگر حمایت می کند، معمولا با سه چالش عمده مواجه هستند که باعث شده همیشه شکست بخورند.

وی ادامه داد: فهرستی از ناآرامی ها و شکست هایی که برای استکبار پیش آمده بخصوص قبل و بعد از پیروزی انقلاب در ایران پیش روی آنها است که به همین سه چالش بر می گردد.

حجت الاسلام علیدادی گفت: نخستین اشتباه محاسباتی آنها این است که حوادث را دقیق ارزیابی نمی کنند و پیش بینی و موضع گیری درستی ندارند و مصادیق فراوانی وجود دارد که دچار اشتباه محاسباتی می شوند، که یکی از این اشتباهات دفاع از شاه بود که منجر به فرار او شد.

وی با بیان اینکه چالش دوم فقدان ایمان واقعی به خدا و اعتقاد به آخرت است تاکید کرد: آنها آخر خط فکری شان این است همه منافع در همین دنیا قرار دارد و جریان لیبرال هیچ اعتقادی به جهان دیگر ندارد.

امام‌ جمعه کرمان اظهار داشت:  دشمنان وقتی در تبلیغات وسیع علیه ایران حرف هایی می زدنند و می گفتند گزینه جنگ با ایران یکی از گزینه های روی میز است، بعد فهمیدند توان تحمل تلفات جنگ را ندارند و ممکن است از درون دچار فروپاشی شوند.

وی ادامه داد: اینکه جنگ های نیابتی راه می اندازند، ترس شان از این است که اگر تلفات بدهند یعنی پایان خط است که نمونه های آن را در ترس صهیونیست ها در جنگ های لبنان و فلسطین دیده ایم.

حجت الاسلام علیدادی تصریح کرد: سومین چالش آنها این است که وقتی کشوری با آنان هم پیمان می شود استکبار برای آن کشور هیچ ارزشی قائل نمی شود و رابطه باید ارباب رعیتی باشد لذا رابطه مساوی هر دو طرف و منافع مشترک در جهان بینی استعمار معنا و مفهومی ندارد.

وی تاکید کرد:  فهرست تعداد ناکامی های استکبار در همین نیم قرن اخیر آنقدر زیاد است که تعجب می کنید با اینهمه سرویس های اطلاعاتی چطور شکست می خورند.

امام‌ جمعه کرمان با اشاره به انتصاب رهبر معظم‌ انقلاب اسلامی از طرف امام راحل (ره) به عنوان امام جمعه تهران در سال 58 افزود: برکات این‌ انتصاب را در کشور و خطبه های تاریخی که کشور را در فتنه های متعدد نجات داد و چراغ راه و جریان حزب اللهی را روشن و فتنه ها را خاموش کرد، می بینیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حادثه آفرینی خودروی حامل اتباع غیر مجاز

پیامدهای غیبت از خدمت سربازی؛ از قطع یارانه تا محرومیت از سفر

فرصت ثبت نام حج تمتع 1405 برای اولویت‌های جدید فراهم شد

سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران

سکته قلبی عامل 24 درصد مرگ‌ها در ایران است

شفیع آباد شهداد بهترین روستای گردشگری جهان

واگذاری خودرو 200 کرمانی را نقره داغ کرد

روشی ساده و کاربردی برای محافظت از دندان‌ها در برابر پوسیدگی

آغاز پیش فروش محصولات سایپا از فردا

استفاده از گوشی سلامت چشم را تهدید می‌کند

گسترش پشه آئدس در 10 شهرستان هرمزگان/ ابتلای 74 نفر به تب دِنگی

«ملاکمال» معتمد بلوچ ترور شد/ قرارگاه قدس سپاه بیانیه داد

اثر بخشی یک مسکن رایج در کاهش خطر سرطان رحم

سپاه: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند

نمایش یک پهپاد در مجلس بریتانیا و انتساب آن به ایران «مضحک» است

جاسوس موساد در قم اعدام شد

آفت سرخرطومی حنایی درختان خرما هنوز دست بردار نیست.

فردا آخرین مهلت استعفای انتخابات شوراهای شهر

همایش روستا وعشایر در فهرج

تاکید رئیس شورای اروپا بر ادامه دیپلماسی با ایران

رهبر انقلاب: به وعده‌ی الهی پیروزی حق و زوال باطل یقین کنیم

فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز هفته جاری اجرایی می‌شود

از فردا ساعات کاری «عادی» می‌شود

کشف سوخت قاچاق در بم

سازش دو طایفه در ریگان

لازمه مقابله با اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار وحدت امت اسلامی است

تغییر 15 امام جمعه در کرمان

مردم شرق کرمان در انتظار عمل مسئولان به وعده‌ها

آزادی گروگان 18 ساله در عملیات پلیس بم

سرلشکر موسوی: ایران، دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش حل مشکلات می‌داند

معاون استاندار کرمان: کوتاهی در حوزه بهداشت و درمان پذیرفتنی نیست

استاندار: کرمان می‌تواند به کانون‌ رویدادهای بین‌المللی گردشگری کشور تبدیل شود

پیروزی ایران در سرنوشت سازترین مسابقه گروه یک مقابل تونس/ شاگردان پیاتزا به صعود امیدوار ماندند

حمله تروریستی به خودروی مأموران انتظامی سیب و سوران

نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری برای بار سوم

اژه‌ای: انحصارشکنی باید در همه بخش‌ها و بدون تبعیض باشد

بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس

رویان صاحب بزرگ‌ترین بانک خون بندناف منطقه شد

حمله اسرائیل به دوحه «تروریسم دولتی» است

صدور کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: رقابت واقعی در خدمت به مردم معنا می‌یابد، نه تلاش برای حذف دیگران

افزون بر پنج میلیون جلد کتاب درسی در کرمان توزیع شد

جشن و سرور میلاد پیامبر رحمت در دیار کریمان

افزایش 45 درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد

دیدار گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه رهبران حماس در قطر

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

استاندار کرمان: صاحب‌نظران را برای تدوین طرح جامع شهر کرمان فرا می‌خوانم

سقف وام خرد و قرض الحسنه افزایش یافت