آخرین مطالب

شهادت مظلومانه بیش از 1000 فلسطینی در بمباران وحشیانه یک بیمارستان در غزه سیاسی

شهادت مظلومانه بیش از 1000 فلسطینی در بمباران وحشیانه یک بیمارستان در غزه

  بزرگنمایی:
در حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان «المعمدانی» در غزه، بیش از ۱۰۰۰ فلسطینی از جمله تعداد زیادی کودک بی‌گناه شهید شدند.

به گزارش کیمیای شرق آنلاین ، منابع خبری اعلام کردند که اشغالگران صهیونیست بیمارستان المعمدانی را بمباران کرده و برآورد‌ها حاکی از شهادت بیش از 1000 فلسطینی در این بیمارستان است.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه پیش از این هشدار داده بود که بیمارستان‌های غزه به سبب قطعی برق و اتمام سوخت عملا در آستانه تعطیلی و فروپاشی قرار دارند.

دفتر مطبوعاتی حماس امروز سه شنبه گزارش داد که طی 10 روز گذشته تقریبا 2000 زن و کودک طی حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه شهید شده‌اند.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در تازه‌ترین بیانیه خود اعلام کرد که شمار شهدای غزه در نبرد طوفان الاقصی به مرز 3000 نفر رسیده است.

انصارالله: جنایت بیمارستان غزه با حمایت آمریکا و غرب انجام شد

محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش انصارالله یمن، ضمن محکوم کردن جنایت وحشیانه رژیم صهیونیستی در بیمارستان المعمدانی، تأکید کرد که این جنایت با حمایت آمریکا و غرب صورت گرفته است.

عبدالسلام با تأکید بر لزوم مقابله با زورگویی صهیونیست‌ها گفت: نباید اجازه کشتار جمعی مردم غزه را داد. همه کشور‌های اسلامی و در صدر آن، محور مقاومت باید دست به تحرک بازدارنده بزنند. منفعت مسلمانان در پیروزی ساکنان غزه است و هر چیزی جز پیروزی، صرفا خواری و تحقیر است.

مرکز اطلاع رسانی فلسطین: حماس خواستار تحرک فوری جامعه بین‌الملل و کشور‌های اسلامی و عربی برای توقف جنایات وحشیانه رژیم اشغالگر صهیونیستی و بازخواست و مجازات سران این رژیم به خاطر ارتکاب 11 روز جنایت جنگی علیه مردم غزه شد.

حمله راکتی مقاومت در پاسخ به جنایت وحشیانه صهیونیست‌ها در بیمارستان معمدانی

مقاومت فلسطین لحظاتی قبل در پاسخ به نسل‌کشی فلسطینیان در بیمارستان معمدانی در غزه، اراضی اشغالی را آماج حملات گسترده راکتی قرار داد.

ساف خواستار مداخله جهانی برای توقف کشتار در غزه شد

حسین الشیخ دبیر کمیته مرکزی سازمان آزادی بخش فلسطین "ساف" گفت: هیچ عقل انسانی و اخلاقی قتل عام در بیمارستان المعمدانی را بر نمی‌تابد. آنچه اتفاق افتاد نسل کشی جمعی است. از جامعه بین‌الملل می‌خواهیم که فورا برای توقف این قتل عام‌ها مداخله کرده و سکوت در قبال این جنایت پذیرفتنی نیست.

فراخوان اعتصاب سراسری در کرانه باختری در واکنش به جنایت بیمارستان معمدانی

فلسطینیان ساکن کرانه باختری طی فراخوان‌هایی خواستار اعتصاب سراسری در این منطقه و رویارویی با نظامیان اشغالگر اسرائیلی در واکنش به کشتار وحشیانه فلسطینیان در بیمارستان معمدانی در غزه شدند.

درگیری مسلحانه در شمال الخلیل در واکنش به کشتار بیمارستان معمدانی

مبارزان مقاومت در شهر الخلیل در واکنش به بمباران بیمارستان معمدانی در غزه و کشتار وحشیانه صد‌ها زن و کودک در این بیمارستان، در ورودی شهرک بیت امر در شمال این شهر با نظامیا اسرائیلی وارد درگیری مسلحانه شدیدی شدند.

درگیری پلیس تشکیلات خودگردان با تظاهرات‌کنندگان علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی 

منابع خبری گزارش داده‌اند نیرو‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین در مرکز رام‌الله با پرتاب گاز اشک‌آور تلاش کردند تظاهرات‌کنندگان را متفرق کنند. 

گزارش‌ها حاکی است همزمان با فوران خشم عمومی از حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستانی در غزه تظاهرات‌کنندگان اقدام به پرتاب سنگ به سمت پلیس و سر دادن شعار علیه محمود عباس کرده‌اند. 

مراسم حزب الله برای همبستگی با قربانیان بیمارستان غزه

پس از جنایت وحشیانه رژیم صهیونیستی در بیمارستان المعمدانی غزه، جنبش حزب الله لبنان این نسل‌کشی را محکوم کرد.

حزب الله خبر داد که تجمعی را در ابراز همبستگی با ملت فلسطین برگزار خواهد کرد. این تجمع، فردا ساعت 14 به وقت محلی در منطقه «حاره حریک» بیروت برگزار می‌شود.

تظاهرات‌کنندگان در سوئد خواستار تحریم رژیم صهیونیستی شدند

فعالان در سوئد بعد از جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به بیمارستان المعمدانی که به شهادت دست‌کم 500 فلسطینی منجر شد علیه رژیم صهیونیستی تظاهرات کرده و خواستار تحریم این رژیم شدند.

روسیه و امارات خواستار نشست شورای امنیت شدند 

بعد از حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در حمله به بیمارستان المعمره در غزه روسیه و امارات خواستار برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد در روز چهارشنبه شدند.

واکنش دبیر کل اتحادیه عرب:

ما جنایت‌های جنگی را مستند می‌کنیم و جنایتکاران فرار نخواهند کرد. 

واکنش نخست وزیر کانادا:

اخباری که از غزه می‌رسد، فاجعه‌بار است، این فجیع و غیرقابل قبول است.

واکنش نخست وزیر لبنان: 

صد‌ها نفر در بیمارستان معمدانی غزه در نتیجه اقدام جنایتکارانه "اسرائیل" شهید شده‌اند. اما وجدان جهانی تا چه زمانی در قبال این ظلم سکوت خواهد کرد؟

واکنش پادشاه اردن: 

جنایت اسرائیل قتل عامی است که نمی‌توان در قبال آن سکوت کرد. بمباران بیمارستان توسط اسرائیل قتل جام و جنایت جنگی است که نمی‌توان در قبال آن ساکت ماند.

واکنش رئیس جمهور ترکیه: 

بمباران بیمارستانی که کودکان، زنان و افراد بی‌گناه و غیرنظامی در آن جا حضور دارند، تازه‌ترین مثال بر حملات "اسرائیل" است که به دور از هرگونه انسانیت انجام می‌گیرد. همه بشریت را به اتخاذ اقداماتی فوری جهت توقف وحشی‌گری اسرائیلی‌ها در غزه که تاریخ تاکنون به خود ندیده، فرامی‌خوانیم.

واکنش دبیر کل اتحادیه عرب:

 ما جنایت‌های جنگی را مستند می‌کنیم و جنایتکاران فرار نخواهند کرد. 

واکنش دبیرکل سازمان جهانی بهداشت:

سازمان بهداشت جهانی حمله به بیمارستان در شمال غزه را به شدت محکوم می‌کند.گزارش‌های اولیه حاکی از صدها کشته و زخمی است. ما خواهان حفاظت فوری از غیرنظامیان و مراقبت‌های بهداشتی و لغو دستورات تخلیه هستیم. 

واکنش شورای‌ عالی سیاسی یمن: رژیم صهیونیستی و حامیانش بدانند که کشتار امروز ملت فلسطین، بدون پاسخ نخواهد ماند. این جنایت نشانگر دشمنی صهیونیست‌ها با اسلام و مسلمانان است.این نهاد یمنی با بیان اینکه صهیونیست‌ها، آمریکا و غرب امروز ماهیت وحشیانه و مجرمانه خود را نشان دادند، صهیونیست‌ها از همه خطوط قرمز عبور کرده‌اند، سکوت رژیم‌های عربی و اسلامی جنایتی علیه ملت فلسطین است، ولی باید با زور با رژیم صهیونیستی مقابله کرد.

اردن حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان غزه را محکوم کرد 

وزارت خارجه اردن در بیانیه‌ای اعلام کرد امان با شدیدترین لحن جنایت اسرائیل در حمله به بیمارستان المعمدانی در غزه را محکوم می‌کند.

یونیسف حمله رژیم‌صهیونیستی به بیمارستان غزه را به شدت محکوم کرد

صندوق کودکان سازمان ملل، حمله رژیم صهیونستی به بیمارستان المعمدانی را که به کشته شدن بیش از 1000 نفر منجر شده به شدت محکوم کرده و خواستار آتش‌بس فوری شد.

ریاض حمله وحشیانه اسرائیل به بیمارستان المعمدانی را شدیدا محکوم کرد

وزارت خارجه عربستان شامگاه سه‌شنبه در بیانیه‌ای ضمن درخواست از جامعه بین‌الملل برای دوری از معیار‌های دوگانه در قبال جنایت صهیونیست‌ها، حمله وحشیانه اسرائیل به بیمارستان المعمدانی نوار غزه را به شدت محکوم کرد.

پستی که حساب کاربری نتانیاهو بعد از جنایت بیمارستان غزه پاک کرد

بمباران یک بیمارستان در غزه و شهادت 1000 فلسطینی

حساب کاری نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ایکس پیامی را منتشر کرده و بعد از حملۀ این رژیم به بیمارستان المعمری آن را پاک کرد. در این پیام آمده است: «این جدالی بین کودکان نور و کودکان تاریکی، بین انسانیت و قانون جنگل است.»



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!

علت حادثه بندر شهید رجایی مشخص شد

تعرفه جدید برق ابلاغ شد؛ افزایش قیمت از اول خرداد

هر گونه سهل‌انگاری در حادثه بندر شهید رجایی به مردم اعلام می‌شود

ظرفیت‌ها برای احداث 2 شهرک‌ صنعتی جدید در بم بسیج شد

نوجوانی پشت فرمان اتوبوس شهری در کرمان نشست و حادثه‌ آفرید

مقام آمریکایی: دور سوم مذاکرات با ایران مثبت و سازنده بود

انفجار در بندر شهید رجایی 6 مفقودی دارد

وزیر کشور: حادثه انفجار بندرشهید رجایی تاکنون 8 کشته و 750 مصدوم داشته است

وزیر بهداشت: بر اوضاع درمانی حادثه بندر شهید رجایی کنترل داریم

پیگیری مستمر رئیس جمهور از مدیریت حادثه انفجار در بندر شهید رجایی

158 هزار سند دفترچه‌ای در کرمان هنوز به تک برگ تبدیل نشده است

برنامه‌های ویژه برای مدیریت نارضایتی‌ها و امنیت سرمایه‌گذاری در کرمان

آدامس، حاوی هزاران ذره میکروپلاستیک در بزاق دهان

خوراکی های مفید و طبیعی برای رفع حالت تهوع

8 مدال طلا، نقره و برنز حاصل تلاش نمایندگان تکواندوی ایران در روز نخست

مرضیه جعفری سرمربی تیم ملی فوتبال زنان شد

استاندارد کرمان: درباره مشکل ترخیص خودروهای دپو شده توپ در زمین ما نیست

یزد، شهر جهانی زیورآلات سنتی شد

رییس علوم پزشکی کرمان: معادن بهره‌ای برای بخش سلامت استان نداشته است

پایداری هوای گرم در کرمان/ جنوب استان به 45 درجه می‌رسد

انتصاب جوان‌ترین مدیرکل آموزش‌وپرورش ایران/از مدیریت خلاق تا دغدغه تفاوت‌ نسلی

کمپر؛ وقتی خانه، همراه همیشگی سفر است

رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال، یکی از پرشکوه‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

تحول پس از دیدن برنامه تلویزیونی باعث اعتراف یک سارق در کرمان شد

دعوت مراجع تقلید و علما برای راهپیمایی روز جهانی قدس

سردار تنگسیری: یمن از هیچ کسی فرمان نمی‌گیرد

آغاز اعزام حج تمتع از 15 اردیبهشت

هشدار زرد هواشناسی کرمان برای بارندگی و کاهش دما

329 مصدوم و بیمار به بیمارستان‌های کرمان منتقل شدند

تبانی برای قاچاق 50 هزار لیتر نفت سفید در جیرفت ناکام ماند

مدیر جدید مخابرات کرمان: توسعه اینترنت 5G را در برنامه داریم

شتاب زدگی، سرعت و سبقت غیر مجاز، عوامل تصادفات نوروز

پزشکیان: در چرخش دوباره ایام، قدر خود را بالاتر و والاتر از آنچه هست، رقم خواهیم زد

رهبر انقلاب: شعار امسال «سرمایه‌گذاری برای تولید» است

چگونه سفری ارزان و خاطره‌انگیز داشته باشیم؟

معاون استاندار کرمان: مشکل سوخت تراکتورها با اصلاح سند قابل حل است

ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان در پهناورترین استان ایران آغاز به کار کرد

برخورد پلیس با خودروهای متخلف و شوتی‌ در کرمان شدت گرفته است

ویژگی‌های نهال استاندارد

عیدانه‌ای برای دوستداران مستند؛ 235 مستند در شبکه نمایش خانگی عرضه شد

قالیباف:مجلس برای معیشت مردم گام های اساسی برداشت/ ریشه اصلی مشکلات اقتصادی سوء مدیریت است

تعیین سرنوشت سوابق تحصیلی دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل 1403 به قبل در دست بررسی

تاکید امام جمعه کرمان بر نظارت بر بازار

آمریکایی‌ها در عمل تحریم و در سخن درخواست مذاکره می‌کنند

قالیباف: توزیع کالابرگ هر ماه انجام خواهد شد

دو سوم جمعیت استان با آموزش و پرورش مرتبط هستند

ساعت کاری دفاتر پستی کرمان افزایش یافت

رئیس‌جمهور:مدیریت،برقراری تعادل بین منابع و مصارف است/آینده را خودمان باید ترسیم کنیم