آخرین مطالب

هشدار ایران به حامیان رژیم اسرائیل: کنار بکشید سیاسی

هشدار ایران به حامیان رژیم اسرائیل: کنار بکشید

  بزرگنمایی:
نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد به حامیان رژیم اسرائیل توصیه کرد که وارد تقابل رژیم اسرائیل و ایران نشوند و خود را از این معرکه کنار بکشند.

 نمایندگی ایران در سازمان ملل روز پنجشنبه به وقت محلی در پاسخ به سوالات درباره کانال‌های ارتباطی کشورمان با ایالات متحده و همچنین ابعاد پاسخ مجدد ما به شرارت جدید رژیم اسرائیل گفت: تنها کانال انتقال پیام رسمی ایران، سفارت سوئیس در تهران به‌عنوان دفتر حفاظت منافع آمریکا است. 

نمایندگی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: پاسخ ما صرفاً به تجاوزگر خواهد بود. چنانچه در این میان کشوری به تجاوزگر کمک کند، آن کشور هم شریک جرم و هدف مشروع تلقی خواهد شد.

نمایندگی ایران در سازمان ملل تاکید کرد: توصیه ما این است که وارد تقابل رژیم اسرائیل و ایران نشوند و خود را از این معرکه کنار بکشند.

 امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در نشست اضطراری شورای امنیت درباره تحولات خاورمیانه در سخنانی گفت: حملات موشکی جمهوری اسلامی ایران پاسخی ضروری و متناسب به اقدامات تجاوزگرانه و تروریستی رژیم اسرائیل در دو ماه گذشته بوده است. این اقدامات شامل نقض حاکمیت ایران، ترور رهبر سیاسی حماس در تهران و شهروندان ایرانی، هدف‌قرار دادن و زخمی‌کردن سفیر ایران در لبنان، و ترور اخیر سید حسن نصرالله، رهبر مقاومت و دبیرکل حزب‌الله و سردار عباس نیلفروشان، مشاور نظامی ایرانی در بیروت است.

ایروانی تصریح کرد: استناد جمهوری اسلامی ایران به حق دفاع مشروع آن‌هم پس از یک دوره طولانی خویشتن‌داری، بیانگر رویکرد مسئولانه ایران در قبال صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است؛ درست در زمانی که اقدامات غیرقانونی و نسل‌کشی این رژیم اشغالگر آپارتاید علیه مردم فلسطین، و همچنین تجاوزات نظامی مکرر آن علیه لبنان و سوریه همچنان ادامه دارد.

سفیر ایران در سازمان ملل تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره به‌دنبال صلح و ثبات برای منطقه بوده و خواستار آتش‌بس فوری و توقف تلفات غیرنظامیان شده است؛ موضعی که بیش از یک سال است حفظ کرده‌ایم. با این حال، تجربه نشان داده که رژیم اسرائیل تنها زبان زور را می‌فهمد. دیپلماسی بارها شکست خورده است، زیرا رژیم اسرائیل خویشتن‌داری را نه به‌عنوان نشانه حسن نیت، بلکه به‌عنوان ضعفی برای بهره‌برداری تلقی می‌کند.

وی افزود: هر اقدام خویشتن‌دارانه‌ای که توسط ایران صورت گرفته، تنها رژیم اسرائیل را وقیح‌تر کرده تا جنایات و اقدامات تجاوزگرانه بیشتری مرتکب شود. در نتیجه، پاسخ ایران برای بازگرداندن تعادل و بازدارندگی ضروری بود. رژیم اسرائیل باید درک کند که هر اقدام تجاوزکارانه‌اش بی‌پاسخ نخواهد ماند و با پیامدهایی مواجه خواهد شد. این بهایی است که این رژیم باید بپردازد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید

راز کشف جسد یک زن جوان در کرمان، مشخص شد

امام جمعه فهرج درگذشت

فضای پروازی کشور تا 14 فردا شنبه بسته است

فرود موشک‌های ایرانی در قلب تل‌آویو

رهبر معظم انقلاب: نیروهای مسلح رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد

امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران شد

دو فروند جنگنده F35 متخاصم رژیم صهیونیستی توسط پدافند هوایی ارتش منهدم شد

دشمن برغم ادعای رهگیری موفق به مقابله با امواج حملات موشکی ایران نشد

اطلاعیه شماره 1 ستاد کل نیرو‌های مسلح

فعالان فضای مجازی امنیت روانی جامعه را مخدوش نکنند

بیانیه وزارت امور خارجه در پی حملات امروز رژیم صهیونیستی

شهادت شماری از فرماندهان و شخصیت‌های علمی در حملات رژیم صهیونیستی

سپاه پاسداران در پی حمله رژیم صهیونیستی بیانیه صادر کرد

رژیم صهیونی برای خود سرنوشت دردناکی تدارک دید

اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات درباره انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

حکم اعدام 9 تروریست داعشی اجرا شد

فرمانداران و بخشداران صاحب اتاق فکر می‌شوند

پزشکیان: هوش مصنوعی یکی از سرفصل‌های آموزشی جدید برای معلمان است

مدیرکل غله کرمان: منتظر ابلاغ قیمت جدید نان هستیم

هوشنگ مرادی کرمانی از بیمارستان مرخص شد

ادعای ترامپ: ایران در مذاکرات هسته‌ای تهاجمی‌تر و سرسخت‌تر شده است

تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید

سردار جلالی: صهیونیست‌ها غذا را به سلاح تبدیل کرده‌اند

جزئیات کشته شدن محکوم قتل عمد در بیمارستان کرج

بیست و هشتمین فرزند جانباز کهنوجی به دنیا آمد

پرداخت فوق العاده خاص کارمندان مشروط شد

میراث فرهنگی بم: خشکاندن عمدی نخلستان‌ها غیرممکن است

خسارت سیل به جاده‌های قلعه‌گنج ١٠٠ میلیارد ریال اعلام شد

وزیر کشور تعطیلی 2 هفته ای صنایع را تکذیب کرد

70 هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور داریم/ انتقاد از تملک 51 کارخانه توسط بانک‌ها

ثبت 600 هزار بازدید روزانه از نمایشگاه کتاب تهران/ مجموع فروش به 424 میلیارد تومان رسید

یارانه اردیبهشت دهک‌های اول تا سوم واریز شد

در دهک‌بندی‌ها اطلاعات نادرست ارائه شد

استاندار کرمان: مصرف برق ادارات و صنوف را به نفع کشاورزان کم کردیم

جیب خالی میراث برای 2 قلعه‌ 3 هزار ساله شهر کرمان

پزشکیان: ترامپ ایرانیان را نشناخته است

قطعی برق در دمای 45 درجه جنوب کرمان و خاموشی پمپ‌های کشاورزی

پایان گروگانگیری سه ماهه جوان رودبارجنوبی در کشور همسایه

استاندار کرمان: به دلیل قطعی‌های برق شرمنده مردم نجیب استان هستیم

جزییات امتحان نهایی مدارس کرمان و پیگیری برای جلوگیری از قطع برق

سید عباس عراقچی: می‌توان گفت و گوها را رو به جلو ارزیابی کرد

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم

فریب آگهی‌های استخدام تقلبی را نخورید

هند و پاکستان بر سر آتش‌بس کامل به توافق رسیدند

اوباش در کرمان شناسنامه‌دار می‌شوند

هشدار درباره رانندگی بدون گواهینامه زیر سن قانونی

دمای کرمان گرم‌تر می‌شود

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!