آخرین مطالب

پرهیز از دپوی محصول خرمادر سردخانه‌ها در جنوب کرمان اخبار استان کرمان

پرهیز از دپوی محصول خرمادر سردخانه‌ها در جنوب کرمان

  بزرگنمایی:
عضو هیات مدیره سردخانه داران جنوب کرمان گفت: خرما داران از دپوی محصول خرمای خود در سردخانه‌ها جلوگیری کنند چرا که این کار نه تنها موجب افزایش قیمت نمی‌شود بلکه سبب ضرر و زیان مالی خرماداران می‌شود.

 
 

به گزارش نسیم شرق ،  بیژن سیستانی عضو هیات مدیره سردخانه داران جنوب کرمان گفت: دلالان قیمت خرما را به صورت حبابی بالا برده اند و این افزایش قیمت سبب کم استقبالی بازرگانان شده است.

او با بیان اینکه بازار‌های هدف خرما، کشور‌های هندوستان، افغانستان و عراق است، تصریح کرد: برای صادرات خرما به کشور هندوستان یک ماه، افغانستان 20 و عراق 10روز زمان نیاز است لذا با توجه به زمان ماه مبارک رمضان در این کشور‌ها اگر خرما داران محصول خود را هر چه زودتر بفروش نرسانند، نمی‌توانند خرمای خود را به بازرگانان و صادر کنندگان خرما در زمان مورد نیاز آن‌ها برسانند در نتیجه با انبوهی از خرمای بدون خریدار تجار در کشور مواجه خواهیم شد.

او گفت: با توجه به نیاز محدود داخل کشور و حجم زیاد خرمای دپو شده در سردخانه‌ها خرماداران متحمل ضرر و زیان مالی می‌شوند از این رو خرما داران اقدام به فروش خرمای خود کنند.

عضو هیات مدیره سردخانه داران جنوب کرمان بیان داشت: هم اکنون قیمت هر کلیو خرمای مضافتی بین 18 تا20 و رقم کلوته بین 16تا 17 هزار تومان در کیلو بوده که نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است لذا خرماداران اقدام به فروش محصول خود کنند.

او گفت: اعلام قیمت کارشناسی نشده سبب حباب قیمتی و فرار بازرگانان و صادرکنندگان خرما می‌شود.

سیستانی افزود: در حال حاضر بیشتر خرماداران فروشنده نیستند و این مساله به دلیل حباب افزایش قیمت نسبت به سال گذشته بوده که سبب دپوی خرما در سردخانه‌ها شده و همه دلالان و افراد عادی تمام سرمایه خود را در زمینه خرید و دپوی خرما بکار گرفته اند که بر اساس تجربه می‌گویم، این فعالیت‌های سبب ضرر و زیان می‌شود.

عضو هیات مدیره سردخانه داران جنوب کرمان خواستار برنامه ریزی صحیح مسئولان کشوری برای باز نگه داشتن دایم صادرات محصول خرما شد و بیان کرد: مسئولان با بستن یک شبه مرز تمامی معاملات تجار و صادرکنندگان خرما را بر هم زده و موجب بدعهدی و ضرر و زیان تجار می‌شوند که این مساله بر اعتبار یک صادرکننده خدشه می‌زند.

وی تصریح کرد: مسئولان با وضع تعرفه بر صادرات خرما می‌توانند از افزایش قیمت داخلی خرما و بدعهدی بازرگانان جلوگیری کنند و مرز هم به طور مداوم برای صادرات فعال باشد.

عضو هیات مدیره سردخانه داران جنوب کرمان برای رفع واسطه دلالان پیشنهاد وضع محل‌های خرید توسط انجمن خرماداران کرد و گفت: با این کار حباب قیمتی ایجاد نمی‌شود و خرما‌های سرقتی به راحتی خریداری نمی‌شوند.

او از نصب کارتخوان در سردخانه‌ها گله کرد و اظهارداشت: اگر قرار باشد 9 درصد ارزش افزوده گرفته شود منجر به ورشکستگی سردخانه داران می‌شود، چون بازرگانان هزینه خرمای خریداری شده خود را از یک تریلی که متعلق به چندین نفر بوده را از طریق کارتخوان سردخانه دار پرداخت می‌کند و سردخانه دار فقط هزینه نگه داری در سردخانه را برای خود برداشته و مابقی متعلق به صاحبان خرما است لذا مسئولان در این زمینه تدابیر لازم را اتخاذ کنند.

 سیستانی با بیان اینکه 85 سردخانه فعال در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان فعال است، تصریح کرد: هزینه نگه داری هر مادر کارتن 2200تومان است.

او از رئیس سازمان جهاد کشاورزی و سازمان صنعت و معدن جنوب کرمان درخواست کرد تا از صدور بی رویه مجوز ایجاد سردخانه‌ها پرهیز کنند.

سیستانی با بیان اینکه هزینه احداث هر سردخانه یکهزار تنی یک و نیم میلیارد تومان است، تصریح کرد:این هزینه‌های بالا سبب شده تا چندین سردخانه دار به نفع بانک مصادره شوند لذا سازمان جهاد کشاورزی و سازمان صنعت و معدن جنوب کرمان قبل از صدور مجوز، از انجمن سردخانه داران جنوب کرمان استعلام گرفته شود تا سرمایه گذار توجیه شده و دچار ضرر و زیان نشود.

او گفت: ایجاد سردخانه جدید در جنوب کرمان دیگر توجیه اقتصادی ندارد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!

علت حادثه بندر شهید رجایی مشخص شد

تعرفه جدید برق ابلاغ شد؛ افزایش قیمت از اول خرداد

هر گونه سهل‌انگاری در حادثه بندر شهید رجایی به مردم اعلام می‌شود

ظرفیت‌ها برای احداث 2 شهرک‌ صنعتی جدید در بم بسیج شد

نوجوانی پشت فرمان اتوبوس شهری در کرمان نشست و حادثه‌ آفرید

مقام آمریکایی: دور سوم مذاکرات با ایران مثبت و سازنده بود

انفجار در بندر شهید رجایی 6 مفقودی دارد

وزیر کشور: حادثه انفجار بندرشهید رجایی تاکنون 8 کشته و 750 مصدوم داشته است

وزیر بهداشت: بر اوضاع درمانی حادثه بندر شهید رجایی کنترل داریم

پیگیری مستمر رئیس جمهور از مدیریت حادثه انفجار در بندر شهید رجایی

158 هزار سند دفترچه‌ای در کرمان هنوز به تک برگ تبدیل نشده است

برنامه‌های ویژه برای مدیریت نارضایتی‌ها و امنیت سرمایه‌گذاری در کرمان

آدامس، حاوی هزاران ذره میکروپلاستیک در بزاق دهان

خوراکی های مفید و طبیعی برای رفع حالت تهوع

8 مدال طلا، نقره و برنز حاصل تلاش نمایندگان تکواندوی ایران در روز نخست

مرضیه جعفری سرمربی تیم ملی فوتبال زنان شد

استاندارد کرمان: درباره مشکل ترخیص خودروهای دپو شده توپ در زمین ما نیست

یزد، شهر جهانی زیورآلات سنتی شد

رییس علوم پزشکی کرمان: معادن بهره‌ای برای بخش سلامت استان نداشته است

پایداری هوای گرم در کرمان/ جنوب استان به 45 درجه می‌رسد

انتصاب جوان‌ترین مدیرکل آموزش‌وپرورش ایران/از مدیریت خلاق تا دغدغه تفاوت‌ نسلی

کمپر؛ وقتی خانه، همراه همیشگی سفر است

رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال، یکی از پرشکوه‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

تحول پس از دیدن برنامه تلویزیونی باعث اعتراف یک سارق در کرمان شد

دعوت مراجع تقلید و علما برای راهپیمایی روز جهانی قدس

سردار تنگسیری: یمن از هیچ کسی فرمان نمی‌گیرد

آغاز اعزام حج تمتع از 15 اردیبهشت

هشدار زرد هواشناسی کرمان برای بارندگی و کاهش دما

329 مصدوم و بیمار به بیمارستان‌های کرمان منتقل شدند

تبانی برای قاچاق 50 هزار لیتر نفت سفید در جیرفت ناکام ماند

مدیر جدید مخابرات کرمان: توسعه اینترنت 5G را در برنامه داریم

شتاب زدگی، سرعت و سبقت غیر مجاز، عوامل تصادفات نوروز

پزشکیان: در چرخش دوباره ایام، قدر خود را بالاتر و والاتر از آنچه هست، رقم خواهیم زد

رهبر انقلاب: شعار امسال «سرمایه‌گذاری برای تولید» است

چگونه سفری ارزان و خاطره‌انگیز داشته باشیم؟

معاون استاندار کرمان: مشکل سوخت تراکتورها با اصلاح سند قابل حل است

ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان در پهناورترین استان ایران آغاز به کار کرد

برخورد پلیس با خودروهای متخلف و شوتی‌ در کرمان شدت گرفته است

ویژگی‌های نهال استاندارد

عیدانه‌ای برای دوستداران مستند؛ 235 مستند در شبکه نمایش خانگی عرضه شد

قالیباف:مجلس برای معیشت مردم گام های اساسی برداشت/ ریشه اصلی مشکلات اقتصادی سوء مدیریت است

تعیین سرنوشت سوابق تحصیلی دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل 1403 به قبل در دست بررسی

تاکید امام جمعه کرمان بر نظارت بر بازار

آمریکایی‌ها در عمل تحریم و در سخن درخواست مذاکره می‌کنند

قالیباف: توزیع کالابرگ هر ماه انجام خواهد شد

دو سوم جمعیت استان با آموزش و پرورش مرتبط هستند

ساعت کاری دفاتر پستی کرمان افزایش یافت

رئیس‌جمهور:مدیریت،برقراری تعادل بین منابع و مصارف است/آینده را خودمان باید ترسیم کنیم