آخرین مطالب

آزمایش واکسن کرونای ایرانی روی میمون/ زمان انجام آزمایش انسانی اعلام شد پزشکی و سلامت

آزمایش واکسن کرونای ایرانی روی میمون/ زمان انجام آزمایش انسانی اعلام شد

  بزرگنمایی:
وزیر بهداشت در یک ارتباط اینترنتی با اشاره به پیشرفت‌های ایران در زمینه تولید واکسن کرونا گفت: در مراحل مختلف کار را دنبال کرده‌ایم و آزمایش بر نمونه حیوانی(میمون) هم انجام شده و نتایج بسیار خوبی گرفتیم.

به گزارش نسیم شرق، سعید نمکی وزیر بهداشت در یک ارتباط اینترنتی با اشاره به پیشرفت‌های ایران در زمینه تولید واکسن کرونا، گفت: در مراحل مختلف کار را دنبال کرده‌ایم و آزمایش بر نمونه حیوانی تا میمون هم انجام شده و نتایج بسیار خوبی گرفتیم.

نمکی با بیان اینکه تا دو الی سه هفته آینده کار آزمایش واکسن بر نمونه انسانی را آغاز خواهیم کرد افزود: تمام اقدامات ما در این زمینه منطبق بر استانداردهای بین‌المللی و پروتکل‌های سازمان جهانی بهداشت و سازمان غذا و دارو است. گزارش این اقدامات از امروز به سازمان جهانی بهداشت ارائه می‌شود.

وی با اشاره به ابهاماتی که در زمینه واکسن کرونا وجود دارد، بیان کرد: گام‌های موثری برای دسترسی به واکسن بر می‌داریم اما همچنان ابهاماتی درباره میزان ماندگاری و اثرگذاری در مورد واکسن کرونا وجود دارد.

وی افزود: علی‌رغم تمام تحریم‌های ظالمانه در زمینه ساخت داروهایی که حتی تاثیر کمی در درمان کرونا داشتند مانند فاویپیراویر و رمدسیویر فعال بودیم و اکنون تولیدات خود را مصرف می‌کنیم. در مورد واکسن نیز چنین است و امروز بعد از ظهر در جلسه دوم اِمرو، نتایج تحقیقات خود را اعلام می‌کنیم. در مورد واکسن پلتفرم‌های متعددی دنبال شده است و حدود 7 گروه تحقیقاتی بر تولید واکسن کار می‌کنند که از روز اول بر فرایندهای انجام شده نظارت داشتم.

وزیر بهداشت افزود: مشکلات زیادی برای واردات واکسن آنفلوانزا برای کشور ایجاد کردند و به جز افزایش قیمت، موانعی برای واردات این واکسن ایجاد شده که همکاران من در وزارت بهداشت در تلاش هستند تا این موانع را بر طرف کنند.

وی گفت: قرار بود واکسن آنفلوانزا از 15 شهریور در اختیار مردم قرار گیرد اما با موانعی که ایجاد کردند، به تاخیر افتاد با این حال در بسیاری از کشورهای اروپایی هم واکسیناسیون آنفلوانزا را از 15 اکتبر شروع می کنند.

وزیر بهداشت افزود: با توجه به استفاده گسترده مردم دنیا از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی برای مهار کووید19 در بسیاری از کشورها شیوع آنفلوانزا کاهش قابل ملاحظه ای پیدا کرده است و این مساله کمک موثری است که امسال نگرانی کمتری در مورد این بیماری داشته باشیم.

نمکی ادامه داد: با این حال واردات و توزیع واکسن آنفلوانزا در کشور برای گروههای پر خطر انجام می شود، 1.5 میلیون واکسن تاکنون برای زنان باردار، بیماران خاص و صعب العلاج به صورت رایگان در شبکه بهداشتی تزریق شده و محموله بعدی این واکسن ها نیز تا یک ماه آینده برای توزیع رایگان بین افراد پر خطر وارد کشور و توزیع می شود.

وی گفت: با این وجود می دانیم ایمنی زایی واکسن آنفلوانزا علیه این بیماری 100 درصد نیست و حداکثر ایمنی زایی آن بین 30 تا 35 درصد است و این طور نیست که هر کس این واکسن را تزریق کند، به بیماری آنفلوانزا گرفتار نمی شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: علاوه بر توزیع واکسن آنفلوانزای رایگان برای گروههای پر خطر، محموله های وارداتی این واکسن با ارز 4200 تومانی نیز به زودی در داروخانه ها با قیمت مصوب توزیع می شود و البته به بخش خصوصی اجازه داده شده این واکسن را با ارز نیمایی یا حتی ارز آزاد هم وارد کنند که قیمت آن تعیین خواهد شد.

وی درباره موج جدید کرونا در کشور گفت: موج جدید این بیماری از امواج قبلی سنگین تر است و به صورت تصاعدی موارد ابتلا به این بیماری در کشور رو به افزایش است، در مورد پر بودن تخت های بیمارستانی نیز در تلاشیم به گونه ای مدیریت کنیم که مردم سرگردان نشوند، مردم نباید نگران تخت خالی برای بستری باشند، با دستور مقام معظم رهبری از ظرفیت تخت های بیمارستانی بیمارستانهای نیروهای مسلح و تامین اجتماعی استفاده می کنیم.

نمکی ادامه داد: وزارت بهداشت در این شرایط از ظرفیت استراتژیک خود برای ارائه خدمات استفاده می کند و در این راستا بسیاری از خدمات غیر اورژانسی و عمل های غیر ضروری به تاخیر می افتد و ظرفیت بیمارستانی آن برای پذیرش بیماران کووید19 استفاده می شود، ممکن است درآمد اختصاصی بیمارستانها کم شود یا برخی جراحی ها به تاخیر بیفتد اما پذیرش و درمان بیماران اورژانسی مانند افرادی که در معرض سکته هستند، متوقف نمی شود. 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

عدم مخالفت با حاکمان ظالم عقوبت الهی درپیش دارد

دستگیری عامل نزاع و تخریب اموال شهروندان در بم

سوء قصد به جان دادستان رفسنجان؛ حال عمومی دادستان رضایت بخش است

اگر آتش‌بس نقض شود تل‌آویو لِه خواهد شد/ پس از جنگ جهانی دوم، برای اولین بار یک کشور پایگاه آمریکا را هدف گرفت

وزیر راه بر مزار سردار دلها و دختر کاپشن صورتی

بازدید وزیر راه از پروژه بزرگ مسکن کوهسار کرمان

اطلاعیه سازمان حج و زیارت درخصوص نحوه ثبت‌نام «عمره» 1404- 1405

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان منصوب شد

نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد

آن‌که جنگ را می‌شناخت و صلح می‌خواست

نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه

کرامت کویر کرمان با طعم گیلاس و زردآلو

هیات رییسه شورای اسلامی شهر کرمان تغییر کرد

وزیر بهداشت آخرین وضعیت مجروحان حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان را پیگیری کرد

2 عنصر عملیاتی گروهک تروریستی منافقین در ایران اعدام شدند

استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن ممنوع است

ترک وظایف موجب احضار رییس اداره ورزش و جوانان ارزوئیه به دادگاه شد

استاندار کرمان: مدیران استانی اهتمام لازم را برای جذب اعتبارات داشته باشند

رسوب 2 هزار و 800 میلیارد تومان در حساب دستگاه‌های اجرایی کرمان

عارف: هوشیاری مردم همواره مانع از به ثمر نشستن اهداف شوم تروریست‌ها شده است

امام جمعه مسجد مکی زاهدان حمله تروریستی به دادگستری را محکوم کرد

بازگشت حدود یک میلیون افغان به افغانستان از ابتدای تیرماه

مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین را ندارند

پرونده‌های تصادفات دیگر به دادگستری ارجاع نمی‌شوند

حل مشکل ترخیص 15 هزار خودروی وارداتی در منطقه ویژه بم با ورود دستگاه قضایی

دهکده سلامت کرمان کجاست؟

اجتماعِ بزرگِ زینبیون در حمایت از حریمِ ولایت

مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله مقدماتی است

ببینید | ای ایران بخوان؛ پیام حساب کاربری رهبر انقلاب در شبکه ایکس

فعالیت دستگاه‌های اجرایی شهر تهران روز شنبه تعطیل است

امام جمعه کرمان: آمریکا سیلی محکمی از ملت ایران خورد

اطلاعیه بانک سپه درمورد برداشت مبالغی از حساب مشتریان

روسیه: دانش، تجربه، مهارت و اراده سیاسی ایران نابود شدنی نیست

مجلس شورای اسلامی طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس را تصویب کرد

پیش بینی برداشت 8 هزار تن زردآلو از باغات جنوب کرمان

6 تن از شهدای حمله‌رژیم صهیونیستی یزد، کرمانی بودند

بسته حمایت از صنایع به‌زودی ابلاغ می‌شود

تجمع مردم و دانشگاهیان در حمایت از نیرو‌های مسلح

وزیر بهداشت: تاکنون 606 نفر در جنگ شهید شده‌اند

مهاجرانی: پیروزی بزرگ امروز حاصل پایمردی ایرانیان است/ تشکر از درایت مقام معظم رهبری

وزیر راه: با غیرت رانندگان در این جنگ 12 روزه مردم با کمبود کالای اساسی روبه‌رو نشدند

عضو کمیسیون امنیت ملی: تجاوز به ایران نشانه تزلزل در ایفای نقش نهادهای بین‌المللی است

دستگیری و احضار 11 نفر در زرند به اتهام تشویش افکارعمومی

سامانه راداری در جنوب عراق هدف قرار گرفت

صربستان فروش مهمات به اسرائیل را متوقف کرد

شرط عراقچی برای توافق آتش بس

دست کم شش کشته در جدیدترین موج حمله موشکی ایران به سرزمین های اشغالی

سرلشکر پاکپور: در صورت تکرار تعدی به ایران پاسخ‌های کوبنده‌تری می‌دهیم

مقر سرفرماندهی نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا هدف حمله موشکی ایران

نویسندگان کرمان حمایت می‌شوند