آخرین مطالب

حکم اعدام دو تروریست و یک شرور اجرا شد اجتماعی

حکم اعدام دو تروریست و یک شرور اجرا شد

  بزرگنمایی:
احکام مجازات دو تروریست بمب‌گذار و یکی از اشرار مسلح سیستان و بلوچستان بامداد امروز(یکشنبه) اجرا و این سه تن به دار مجازات آویخته شدند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، دادگستری سیستان و بلوچستان اعلام کرد: بامداد امروز، احکام مجازات سه مجرم در مناطق خاش و سراوان در استان سیستان و بلوچستان که دو تن از آن‌ها به نام‌های «حسن دهواری» و «الیاس قلندرزهی» به سبب اقدامات تروریستی و یک تن از آن‌ها به نام «امید محمودزهی» به سبب اقدامات شرورانه و قتل محکوم شده بودند، بعد از طی تشریفات قانونی اجرا شد.
تشریفات قانونی پرونده دو تروریست از سال 93 تاکنون به طول انجامیده و پرونده قضایی فرد شرور قاتل از سال 94 تاکنون در جریان بوده است.

دستگیری «حسن دهواری» و «الیاس قلندرزهی» و کشف تجهیزات تروریستی از آنها در 16 فروردین 1393 طی عملیات اداره کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان، متهمین «حسن دهواری» و «الیاس قلندرزهی» دستگیر و مقادیری مواد منفجره شامل بمب، نارنجک، فشنگ اسلحه از جمله یک عدد بلوک تجهیز شده انفجاری، دو عدد دیگ تجهیز شده بمنظور خنثی سازی، هشت دبه ده لیتری تجهیز شده (پر از مواد منفجره 4C) و فتیله انفجاری، هفت عدد کیت انفجاری، شانزده عدد چاشنی، یک عدد پیک نیک تجهیز شده از مواد انفجاری، تعداد سه دستگاه ریموت انفجاری، مقادیری ابزار آلات ساخت بمب، یک پلاستیک با وزن تقریبی 20 کیلو مواد منفجره، مقدار تقریبی 50 متر فتیله انفجاری، تعداد 20 عدد نارنجک دست‌ساز، یک عدد نارنجک چهل تکه، هفت بمب دست ساز برای چسباندن به خودرو، یک قبضه کلت کمری، یک قبضه سلاح جنگی کلاشینکف، تعداد چهل تیر کالیبر چهل و پنج، چند تابلوی ایست و بازرسی و ادوات نظامی، مقادیری دفتر و اوراق مربوط به گروهک جیش الظم (روش ساخت بمب ساز و فتاوای تکفیری)، تعداد زیادی باطری برای جاشنی انفجاری و تجهیزات دیگری از منزل آن‌ها کشف شد.

اقدامات تروریستی «حسن دهواری»
بنا بر مستندات پرونده، «حسن دهواری» طی سه سال اخیر به برنامه‌ریزی در جهت ربایش شهروندان، بمب‌گذاری در مقابل فلکه اول فرمانداری شهرستان سراوان، بمب‌گذاری در مسیر سراوان به هوشک، بمب‌گذاری در خیابان حمزه شهرستان سراوان، بمب‌گذاری در مسیر سراوان به روستا آسپیچ، انتقال گروگان‌ها میان شهرستان‌های خاش و سراوان و جدار مرز کوهک و تحویل آن به اعضای گروهک تروریستی، به شهادت رساندن ماموران انتظامی و امنیتی، مشارکت در به شهادت رساندن سه تن از پرسنل پاسگاه روستای آسپیچ و انفجار خودروی پاسگاه انتظامی، مشارکت در به شهادت رساندن «حضور احمد دهواری»، مشارکت در انتقال اعضای اصلی گروهک تروریستی از مرز سراوان به شهرستان سرباز، انتقال محموله مواد منفجره از روستای زورآباد کشور پاکستان به روستای دزک شهرستان سراوان، انجام اقدامات پشتیبانی گروهک تروریستی جیش‌الظلم در ایران و پرتاب نارنجک دستی دست ساز در منازل مسکونی در شهرستان سراوان، مبادرت ورزیده است.

اقدامات تروریستی «الیاس قلندرزهی»
بنا بر مستندات پرونده، «الیاس قلندرزهی» اقداماتی تروریستی و جنایتکارانه‌ای نظیر پرتاب نارنجک به خانه‌های مسکونی در شهرستان سراوان، پرتاب نارنجک دستی در نزدیکی فرمانداری شهرستان سراوان، انفجار خودروی انتظامی به وسیله بمب کنار جاده در دزک، شرکت در عملیات انفجار دکل‌های برق در جدار مرز شهرستان سراوان، حمله ناموفق و شلیک به سنگرهای کمین در جدار مرز، شرکت در عملیات حمله به پاسگاه مرزی آسکان، شرکت در عملیات حمله به پاسگاه مرزی 161، به شهادت رساندن دو نفر از شهروندان به نام‌های «حضور احمد دهواری» و «رضا اربابی»، شرکت در عملیات اعدام «شهید دانایی‌فر» و فیلمبرداری از مراسم اعدام و شلیک دو گلوله کلاشینکف به پیکر ایشان، مرتکب شده است.

جرایم «امید محمودزهی»
«امید محمودزهی» معروف به امیدک به سبب ارتکاب جرائمی از قبیل مشارکت در آدم‌ربائی مسلحانه و مشارکت در ایراد جرح عمدی مجنی‌علیه (بریدن 95 درصد از گوش وی)؛ مشارکت در سرقت چندین طلافروشی؛ معاونت در سرقت مسلحانه از چندین باب منزل و مغازه و پمپ بنزین؛ دو مورد مباشرت در قتل عمدی شهروندان از طریق تیراندازی با سلاح گرم غیرمجاز، مشارکت به تیراندازی منجر به جراحت چند تن از شهروندان؛ حمل و نگهداری سلاح جنگی کلاشینکف؛ محاربه از طریق کشیدن سلاح به قصد جان و مال و ارعاب مردم به نحوی که موجب ناامنی در محیط شده، به مجازات رسید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بازدید رئیس کل دادگستری کرمان از زندان شهربابک

هشدار گسترش پشه آئدس در استان کرمان

صدور کارت سوخت ادامه دارد

استاندار کرمان: بنیاد مستضعفان به رشد و پیشرفت استان کمک کند

مدیرعامل سابق کارخانه سیمان دورود دستگیر شد

آلودگی هوا احتمال ابتلا به آنفلوآنزا را بیشتر می‌کند

اکثر نمایندگان از توضیحات وزیر آموزش و پرورش قانع شدند

اصلاح قیمت بنزین از شنبه 22 آذر اجرا می‌شود

نگاه به زنان در کرمان از شعار به نقش موثر در مدیریت و تصمیم‌سازی ارتقا یافته است

حادثه در معدن اروزئیه کرمان یک کشته بر جا گذاشت

کشف پنج شی تاریخی در گلباف کرمان/ یک متهم دستگیر شد

قدردانی سخنگوی دولت از عطا احمدی؛ خیر و معلم کرمانی‌ که عمرش را وقف ساختن کرد

بخشش قاتل جوان پیش از اجرای حکم قصاص در کرمان

استاندار کرمان: دانشجویان، نقطه امید و اتکای جامعه باشند

سرنخ کوچک و کشف تخلفی‌ بزرگ در شهرداری نجف‌شهر کرمان/متهمان نقره‌داغ شدند

مدیرکل ثبت اسناد کرمان: 40 درصد پرونده‌های قضایی استان، ریشه در سندهای عادی دارد

تحسین امام جمعه کرمان از تلاش‌های شورای تأمین در نابودی چرخه قاچاق سوخت

متقاضیان کرمان، جیرفت و زرند یک‌روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیرید

متقاضیان کرمان، جیرفت و زرند یک‌روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیرید

استاندار کرمان: تصویب‌کنندگان طرح کدینگ به تبعات اجتماعی آن توجه نداشتند

دستگیری عوامل وابسته به سازمان نفاق توسط سپاه بهارستان

ورود سامانه بارشی به تهران از دوشنبه؛ باران و برف می‌بارد

مرمت سردر باغ شاهزاده ماهان آغاز شد

حضور 22 هزار دانش‌آموز کرمانی در طرح نخلبان کوچک؛ مشارکت مردمی علیه آفت خرما

بازگشت نمایشگاه کتاب به ویترین فرهنگی کرمان

امام جمعه کرمان: زن مسلمان توانایی نقش آفرینی در میدان‌های مختلف جامعه را دارد

معاون استاندار کرمان: مقابله اساسی با قاچاق سوخت نیازمند اقدام ملی است

کرمان چشم‌انتظار بهبود آتش‌نشان قهرمان

شبکه رشا و ارتشا در بم متلاشی شد

برگزاری مانور زلزله در فهرج+گزارش تصویری

ظرفیت‌های کم‌نظیر کرمان انبوهی از سوژه‌های خبری ایجاد کرده است

دعوت به تغییر رویکرد در جشنواره موسیقی نواحی کرمان

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان: پیگیر تخصیص منابع ویژه‌ حمایت از معلمان هستیم

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان: پیگیر تخصیص منابع ویژه‌ حمایت از معلمان هستیم

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان: پیگیر تخصیص منابع ویژه‌ حمایت از معلمان هستیم

امام جمعه کرمان: ارزش‌ها، تقویت همدلی و محور اتحاد جدی‌ گرفته شود

تالاب بی‌آب کرمان؛ جازموریان تشنه بودجه ملی

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فهرج: بسیج پیرو مکتب عاشوراست

فرماندار فهرج: بسیج یعنی حضور مسئولانه در میدان خدمت

استاندار کرمان: افزایش اختیارات استانی زمینه‌ساز جهش توسعه‌ای است

مطالبه استاندار کرمان برای تبدیل استان به پایگاه اصلی هلال‌احمر در جنوب‌شرق کشور

موج آنفلوآنزا در کرمان؛ هشدار درخصوص افزایش احتمالی بستری‌شدگان

سقوط خودرو در بافت سه کشته بر جا گذاشت

کم آبی کرمان فراتر از خط قرمز

شیوع آنفلوآنزا مدارس کرمان را غیرحضوری کرد

وزیر بهداشت: بسیاری از شاخص‌های درمان و سلامت کرمان بالاتر از میانگین کشور است

لبخند دنیا به کرمان 1405 و چشم‌انداز تحول زیرساختی در روستاهای هدف گردشگری

کارت امید مادر تا 2 سالگی نوزاد ماهانه 20 میلیون ریال شارژ می‌شود

آیا ورزش با معده خالی چربی‌سوزی را افزایش می‌دهد

قدمگاه فهرج؛ ظرفیت‌های پنهان گردشگری و عشایری در مسیر شکوفایی