 
                    
                    
                        
                          بزرگنمایی: 
                             
 
                                 
                            
                        
                            
                     
                    سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: طی شبانهروز گذشته ۲۹ نفر بر اثر ابتلا به کرونا در استان کرمان جان خود را از دست دادند.
                        
به گزارش نسیم شرق ، مهدی شفیعی بعد از ظهر امروز در تشریح آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان کرمان اظهار کرد: موارد بستری قطعی ابتلا به کرونا هماکنون در بیمارستانهای استان 994 مورد است که به تفکیک در  کرمان 561 نفر، رفسنجان 104 نفر، جیرفت 184 نفر، بم 63 نفر و سیرجان 82 نفر بستری هستند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در استان کرمان را 27 هزار و 955 مورد و موارد جدید بستری در 24 ساعت گذشته در بیمارستانهای استان را 221 مورد برشمرد.
شفیعی تعداد فوتیهای قطعی به علت ابتلا به کرونا  در 24 ساعت گذشته را 29 نفر و مجموع بستریهای کرونا از ابتدا تاکنون در استان را 3 هزار و 465 مورد اعلام کرد.
                    
                        
                    
                    
                        
                    
                 
                    
                
                    
                         چهارشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۷:۵۰ چهارشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۷:۵۰
 منبع: خبرگزاری فارس منبع: خبرگزاری فارس